Fastighetsservice i Göteborg

Fastighetsservice i Göteborg för en ren och trygg morgondag - vi anpassar våra tjänster för att möta just din fastighets behov. Med lokalt engagemang och ett fokus på hållbarhet, strävar vi efter att inte bara underhålla, utan förbättra.

Yrkesutbildad personal inom lokalvård i Örebro

Förstklassig fastighetsservice i Göteborg

Serviceföretaget PIMA har etablerat sig som en framstående aktör inom leverans av fastighetsservice i Göteborg, med en omfattande portfölj av tjänster designade för att möta behoven hos våra kunder. Vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum av tjänster, allt från grundlig städning till skötsel och underhåll av fastigheter, vilket säkerställer att era arbetsplatser och bostadsområden inte bara är rena utan också inbjudande och trivsamma.

Lokalvård med fokus på trygghet och trivsel

Anpassad fastighetsservice

Genom att välja PIMA som er partner för fastighetsservice, får ni inte bara tillgång till kvalitetssäkrad renlighet och underhåll. Vi erbjuder även en skräddarsydd service som är anpassad efter just era specifika önskemål och krav. Vårt mål är att avlasta er från det dagliga ansvaret för fastighetsskötsel så att ni kan fokusera helhjärtat på ert kärnverksamhetsområde, vare sig det innebär att driva ert företag framåt eller att förbättra livskvaliteten för era fastigheter.

lokalvård med helhetstänk

Er fastighetsservicepartner i Göteborg

Med PIMA som er fastighetsservicepartner i Göteborg kan ni räkna med en problemfri och effektiv hantering av alla aspekter av fastighetsskötseln. Vi använder oss av de senaste metoderna och teknikerna för att erbjuda en service som inte bara uppfyller utan överträffar era förväntningar. Vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet innebär att vi ständigt strävar efter att förbättra och utveckla våra tjänster, allt för att ni ska få mer tid över till det som verkligen är viktigt för er.

Vår grymma säljare Alma - PIMA

Få en kostnadsfri offert på fastighetsservice i Göteborg

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad fastighetsservice i Göteborg efter era behov. 

En av våra lokalvårdare rengör byggnad.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad fastighetsservice i Göteborg sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige. Vi präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.medarbetare i rena och säkra arbetsmiljöer av PIMA här med fastighetsservice i Malmö.

Öka trivseln

En fastighet ska vara en plats att trivas på. Här ska människor vilja bo, arbeta eller umgås – och självklart känna sig trygga. När din fastighet eller ditt flerbostadshus är välskött och har bra service resulterar det också i att du får nöjda boende och hyresgäster.

Att sitta i BRF-styrelse eller äga fastigheter kan vara tidskrävande och utmanande. Därför tycker inte vi att själva fastighetsservicen borde vara det. Du förtjänar att lägga ditt fokus på verksamheten och dina åtaganden i stället för att behöva oroa dig över klottersanering, fönsterputs och att hålla ordning i soprummen. Denna inställning har format PIMAs tjänster inom fastighetsservice i Göteborg. 

 
fastighetsservice i Malmö, fönster- och fasadtvätt med ultrarent vatten

Värna om fastigheten

En fastighets främsta uppgift är såklart att få människor att känna trivsel och trygghet – hemma eller på jobbet. Men en fastighet handlar inte bara om människorna som rör sig inuti fastigheten. Den är mer än bara lokaler, trappor, lager, soprum och förråd.

För att allt ska fungera som det ska krävs det en professionell leverantör av fastighetsservice i Göteborg såväl invändigt som utvändigt. Välvårdade fasader, vackra utemiljöer och rena återvinningsstationer ökar fastighetens attraktionsvärde. På sikt bibehålls således även fastighetens ekonomiska värde.

Välj PIMA för fastighetsservice i Göteborg

När ni väljer PIMA för fastighetsservice i Göteborg, erbjuder vi er inte bara högkvalitativ service; ni får också tillgång till en dedikerad kontaktperson. Denna expert tar hand om alla aspekter av er fastighetsskötsel, inklusive regelbundna kvalitetskontroller. Syftet är att säkerställa att allting uppfyller era höga förväntningar, vilket möjliggör för er att helhjärtat ägna er åt ert primära verksamhetsområde utan oro för fastighetens skick. Denna personliga uppmärksamhet garanterar att alla era specifika behov och önskemål inte bara förstås, utan även överträffas.

Många av våra kunder upptäcker att de får ännu större värde genom att kombinera vår fastighetsservice med vårt omfattande utbud av Facility Services. Vårt utbud inkluderar allt från daglig leverans av färskt kaffe och frukt till omfattande vending-lösningar och växtservice som förvandlar er arbetsplats till en mer välkomnande och produktiv miljö. Genom att integrera dessa tjänster skapar vi en sömlös och bekymmersfri upplevelse som främjar välbefinnande och effektivitet på arbetsplatsen.

PIMA strävar efter att vara en partner som investerar i ert företags framgång och välmående. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, låter vi er fokusera på det som verkligen betyder något för er verksamhet, medan vi tar hand om resten.

 

 

Tre enkla steg för att ta del av vår fastighetsservice i Göteborg :

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över fastighetsservicen av era utrymmen? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör ett intag.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar vår säljare en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Fastighetsservicen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång fastighetsservicen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell samt auktoriserad fastighetsservice. 

Fastighetsservice i Göteborg.

Få en kostnadsfri offert på fastighetsservice i Göteborg

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad fastighetsservice i Göteborg efter era behov. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

lokalvårdare torkar av fönsterbräda med vår fastighetsservice i Malmö.

Utbildad personal

Serviceföretaget PIMA har varit verksamma i över 45 år och är idag kunskapsledande vid leverans av fastighetsservice i Göteborg. All personal utbildas regelbundet via vår egna digitala utbildningsplattform som lever upp till kraven som ställs av SRY, Servicebranschens Yrkesnämn. Allt för att säkerställa att alla leveranser av både vår fastighetsservice i Göteborg och övriga tjänster sker professionellt och enligt rutiner.  Vi är även stolta över att vara ett auktoriserat serviceföretag. Detta ger trygghet, både för våra anställda och dig som kund. 

En hand som lyfter upp jord

Miljövänlig och auktoriserad fastighetsservice i Göteborg

Alla våra leveranser där bland fastighetsservice i Göteborg är kvalitetssäkrade enligt 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 för att minska vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Vi jobbar enligt tydliga rutiner och metoder vid fastighetsservice i Göteborg för att värna om miljön.  

Eftersom vi ansvarar för miljön kan du som kund luta dig tillbaka och få tid till annat. Detta medan vi utför en professionell fastighetsservice som är skonsam för Göteborg, naturen, städarna och – inte minst – de personer som vistas i utrymmena. Som auktoriserat serviceföretag har även våra anställda kollektivavtal.

miljövänlig fönsterputs och fasadtvätt - Fastighetsservice i Malmö.

Vill du veta mer om vår fastighetsservice?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för fastighetsservice i Göteborg utifrån era behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg

Förstklassig fastighetsservice i Göteborg

Vi är ditt lokala städföretag i Göteborg.