Butiksstädning och städning av köpcentrum

Vi säkerställer att butiker och köpcentrum är rena och fina för allas trevnad

Miljövänlig och kvalitetssäkrad städning av butiker och köpcentrum

Butiksstädning och städning av köpcentrum innebär stora krav på kunskap och utförande kombinerat med effektiva städmetoder och maskinpark. PIMAs städ och rengöringstjänster till butiker och köpcentrum säkerställer en ren, trivsam och säker miljö där personalen känner stolthet och kunderna trivs.

Butiksstädning och städning av köpcentrum för myndighetskrav eller för verksamheten

Butiksstädning och städning av köpcentrum kan handla om att uppfylla myndighetskrav men är alltid en möjlighet att visa vad verksamheten står för. En ren, säker och fräsch miljö påverkar besökares totala intryck. Dessutom påverkar det medarbetarnas stolthet och prestationsförmåga – för att inte tala om välmående och kunders lust att handla.

Tjänster till butiker och köpcentrum

Vi har ett komplett utbud av tjänster inom städning, rengöring och hygien till en enskild butik,  butikskedja eller köpcentrum. Den regelmässiga dagliga städningen är grunden för en fräsch lokal. Stora golvytor städar vi effektivt med maskiner. Återvinningsstationer, kassa, kontorsytor, toaletter städas med effektiva och miljövänliga metoder. Om ni hanterar livsmedel så använder vi säkerställd renhet, vårt koncept från livsmedelsindustrin där vi bland annat kan hjälpa till med provtagning av renheten. Läs mer städning i livsmedelsindustrin här. Även den yttre miljön är viktig. Med miljövänlig och effektiv fönsterputsning och fasadrengöring och övriga tjänster för den yttre miljön så ser vi till att besökarens totala intrycket blir så som ni vill. Läs mer om våra tjänster inom fastighetsservice här.

Modern vagnpark och effektiva städmetoder

Vi kör med en modern vagnpark för maskinstädning av golv och rulltrappor i kombination med effektiva manuella städmetoder med rätt utrustning för att städa rent och tidseffektivt. Vi tillhandahåller och fyller på förbrukningsmaterial. Vid behov arbetar vi med rondering och tillsyn för en jämn renhetsnivå utan störande skräp. Vid behov bemannar vår servicepersonal hygienlokalerna så att ni alltid har fräscha toaletter till era besökare.

ISO certifierade och Auktoriserat serviceföretag

Ni kan alltid vara trygga i vissheten att alla våra tjänster är ISO-certifierade för kvalitet och miljö och att vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal.  Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Vi är dessutom ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

Kompletterande tjänster till medarbetarna och verksamheten

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt och verksamhetens hjärta. För att du ska vara fri att göra ditt jobb behöver allt runt omkring flyta på som det ska. Förutom att städningen skall fungera så ska det finnas ett gott kaffe, kalla drycker och frukt eller chokladbit lagom till mötet. Dessutom så har ni eventuellt behov av support till kontoret och verksamheten som också ska fungera. Allt detta är viktigt – vare sig du ska ta emot kunder, hålla en workshop eller ha en spontan avstämning med kollegorna. Läs här om våra Facility Services som tillsammans med städningen bildar en helhetslösning för arbetsplatsen och verksamheten. 

Tjänster inom butiksstädning

Städning av toaletter och hygienservice

Daglig städning

Städning vid livsmedelshantering

Fönstertvätt och fasadrengöring

Maskinsstädning av golv och rulltrappor

Städning på höghöjd

arbete i kontorsmiljö

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Senaste om städning

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg