Trappstädning i Göteborg – PIMA utför trappstädning av högsta kvalité

Trappstädning i Göteborg : Upplev en behagligare tillvaro med professionell trappstädning i Göteborg. Vårt dedikerade städteam på PIMA levererar grundlig och tillförlitlig trappstädning för att skapa en inbjudande och trygg atmosfär.

Trappstädning i Göteborg

PIMA utför trappstädning av högsta kvalité i Göteborg

Vår trappstädning i Göteborg innefattar en noggrann rengöring av trapphus och gemensamma utrymmen, skräddarsydd efter era önskemål. Vi använder en standardiserad checklista som anpassas för att inkludera allt från rengöring av entréplan till källare, med tjänster som sopning, moppning, avfläckning av väggar och trappsteg, samt putsning av fönster och entrédörrar. Dessutom erbjuder vi specialanpassad städning för hissar och andra utrymmen, allt för att uppfylla era specifika behov och skapa en ren och välkomnande miljö.

Säkerhet och renlighet

Att upprätthålla renlighet i trapphusen är mer än bara estetik; det är en avgörande del av att visa omsorg för säkerheten hos era anställda. En ren trappa minskar risken för halkolyckor, vilket är särskilt viktigt i arbetsmiljöer där människors välbefinnande är prioriterat. Genom att säkerställa att trapphusen hålls fria från smuts och spill, signalerar ni inte bara en hög standard av professionalism utan tar också ett aktivt steg mot att skapa en säkrare arbetsplats. Detta engagemang för renlighet och säkerhet bidrar till en positiv arbetsmiljö där medarbetare känner sig värderade och skyddade. Låt PIMA hjälpa er att säkerställa och rengöra era trappor. 

Utbildad personal

Fastighetsservice i Göteborg.

Få en kostnadsfri offert på trappstädning i Göteborg?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare i Göteborg kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för trappstädning av era utrymmen. 

lokalvårdare avfläker glasyta med lokalvård i Stockholm

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad trappstädning i Göteborg sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige som präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.fräscha trappor med trappstädning i Stockholm

Stärk trivseln i trapphuset

Trapphuset är det första du kommer in till efter att ha varit ute. Därför samlas det ofta grus, pollen, damm och massa annat smuts där. Detta kan påverka luften och inomhusmiljön negativt och kan på lång sikt påverka boendes eller personalens hälsa. Därför är det extra viktigt att städa trapphuset rätt och tillräckligt ofta. Ett rent trapphus ökar trivseln hos både boende, besökare och de som har kontor i fastigheten.

Några som går i trappan på kontoret

Skapa en behaglig känsla

En fräsch entré och trappuppgångar säger mycket om en fastighet. När boenden välkomnas av välstädade lokaler så stärks det första intrycket och känslan! Som företag upprätthålls dessutom företagets profilering när kunder, besökare eller framtida personal vistas i era lokaler. Den rena atmosfären motiverar även personal att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Därför är det viktigt att anlita en professionell och seriös städleverantör av trappstädning i Göteborg som har kunskapen för att öka trivseln samtidigt som slitage kan motverkas vilket ökar fastighetens livslängd.

 

Så utför vi trappstädning i Göteborg

Med PIMAs trappstädningstjänst i Göteborg får ni tillgång till en personlig kontaktperson som fungerar som arbetsledare och tar det fulla ansvaret för löpande kvalitetskontroller. Detta arrangemang är särskilt utformat för att ni ska kunna lägga all er uppmärksamhet på ert kärnverksamhetsområde, med förtroendet att era trapphus sköts med största omsorg och professionalism.

PIMA – mer än bara trappstädning

För att ytterligare förhöja er arbetsmiljö och skapa en mer välkomnande atmosfär, väljer många av våra kunder att utöka sitt avtal med oss genom att inkludera tilläggstjänster såsom leverans av kaffe, vendingmaskiner, färsk frukt eller en skräddarsydd växtservice. Dessa tilläggstjänster är inte bara ett sätt att berika arbetsplatsen utan också ett uttryck för ett företags omsorg om sina anställdas välbefinnande och arbetsmiljö.

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över trappstädningen i era utrymmen? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. Vi kontaktar sedan dig med en offert på din trappstädning i Göteborg.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Trappstädningen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång trappstädningen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell samt auktoriserad trappstädning. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Utbildad personal

Serviceföretaget PIMA har varit verksamma i över 45 år och är idag kunskapsledande vid leveranser av service och lokalvård. All personal utbildas regelbundet vid vår egna digitala utbildningsplattform som lever upp till kraven som ställs av SRY, Servicebranschens Yrkesnämn. Allt för att säkerställa att alla leveranser, av exempelvis trappstädning i Göteborg, sker professionellt och enligt rutiner. Vi är även stolta över att vara ett auktoriserat serviceföretag, en trygghet för våra anställda och dig som kund.

Trappstädning i malmö.

Kvalitetssäkrad trappstädning i Göteborg

För att säkerställa 100% leveransgaranti genomförs en kvalitetskontroll av trappstädningen i två steg, 1. egenkontroll och 2. kvalitetskontroll. Efter varje städtillfälle utför lokalvårdaren en kvalitetskontroll i form av en egenkontroll för att säkerställa att allt ser bra ut och har utförts enligt överenskommelse. 

Enligt förutbestämt intervall så genomförs kvalitetskontroll av vår arbetsledning där du som kund gärna får närvara. Kvalitetskontrollen dokumenteras och kontaktpersonen får en kopia på kontrollen. På så sätt säkerställer vi att avtalet efterföljs samt fångar upp kundens eventuella behov för extra åtgärder. 

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Miljövänlig och auktoriserad trappstädning i Göteborg

Alla våra tjänster, inklusive trappstädning, är kvalitets- och miljösäkrade för att minska både vårt och våra kunders klimatavtryck. Vi följer strikta rutiner och använder miljövänliga metoder för trappstädning i Göteborg, allt i syfte att skydda miljön. Läs mer om vårat samhällsansvar här.

Som vår kund kan du känna dig trygg och överlåta hela ansvaret för städningen till oss. Vi erbjuder professionell trappstädning som är skonsam mot miljön, våra städare, samt alla som använder utrymmena. Dessutom, som ett auktoriserat serviceföretag, garanterar vi att våra anställda omfattas av kollektivavtal, vilket säkerställer goda arbetsförhållanden och rättigheter.

Två män i kostym som skakar hand.

Vill du höra mer om vår trappstädning i Göteborg?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för trappstädning i Göteborg utifrån era behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg

Vad ingår i vår trappstädning i Göteborg?

Vid trappstädning i Göteborg genomför vi en grundlig städning av era trapphus och tillhörande gemensamma ytor om det önskas.  Vi utgår ifrån en standardiserad checklista som vi kan anpassa efter era behov och vad ni vill ska ingå. Här nedan ser du vad som brukar ingå:

Entréplan, trappuppgångar, våningsplan och källare

 • Sopar/moppar golven
 • Avfläckar samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd
 • Damm-/fukttorkar elementen och golvlisterna
 • Rengör ledstänger, trappräcken och utsidan av sopnedkast-luckorna
 • Avfläckar anslagstavlor, glasrutor och dörr vid entrén
 • Avfläckar lägenhetsdörrarna och listerna vid godkännande av boende
 • Putsar samtliga fönster och entrédörrar

Hiss

 • Sopar/moppar samtliga hissar.
 • Putsar glasen.
 • Avfläckar väggar och hissknappar

Övriga utrymmen

 • Vi anpassar oss efter era önskemål och kundanpassar trappstädningen vid övriga utrymmen