Service management

Förbättra kvalitet & ekonomi genom Service Management

Hur ser servicetjänsterna på ditt företag ut idag? Får du det resultat och den service som du förväntar dig, eller finns förbättringspotential?

Genom Service Management från oss på PIMA kan vi säkerställa att allt från kontakt och bemötande till resultat är så effektivt och ekonomiskt det går. Som helhetsleverantör finns vi vid din sida, från planerande till utförande.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på knappen nedan!

Kontakta oss

Tydliga avtal och instruktioner

Genom planering, arbetsledning, Lean Services och kvalitetsuppföljning kan vi ta ett helhetsgrepp om dina servicetjänster och eliminera onödiga kostnader och öka vinst och trivsel.

PIMA hjälper små som stora företag till minskad kostnad och ökad kvalitet kring tjänster.
Oavsett hur många servicetjänster du väljer att anlita oss för ser vi till att allt sker när, hur och som du vill.

Vi jobbar med tydliga avtal och instruktioner för att du ska känna trygghet och för att vår personal ska veta hur de bemöter era behov. Vare sig du har ett kontorslandskap, en industri eller en klinisk miljö erbjuder vi Service Management som skapar mervärde för din verksamhet.

 

LEAN för ständiga förbättringar

Sedan 2010 arbetar PIMA enligt LEAN service som modell för ständiga förbättringar. Syftet med LEAN service är att identifiera och eliminera alla faktorer i en produktionsprocess som inte skapar värde för leveransen av tjänsten och slutkunden. Det innebär också att vi söker kontinuerlig förbättring i varje process. Hos PIMA stannar inte utvecklingsarbe­tet utan vi arbetar kontinuerligt med att finslipa vår t arbete för att våra kunder alltid ska vara förvissade om att vi ger bästa möjliga service.

 

Välj en trygg partner

Låt vår erfarna personal leverera första klassens tjänster inom facility management och integrerad service som linjerar mer era affärsmål.  Undrar du över något? Eller vill du kanske ha en kostnadsfri offert?

Varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

 


 

Kontakta oss

Senaste från kunskapsbanken

guide

Case: Renrumsstädning med 100% leveranssäkerhet

En vision om att ha en 100% leveranssäkerhet av
städning, en flexibel leverantör och en trygghet i
att renrummet säkerställs enligt rätt ISO, GMP och
USP klass, grundade samarbetet mellan QleanAir
och PIMA förklarar Lars Staf, Key account Manager
på QleanAir.

Blogg

Kvalitetskontroll av städning

Hur vet man att det är rent efter städning? Kvalitetskontroll handlar om att med olika metoder kontrollera att städningen har […]

Se alla inlägg