Service management

Förbättra kvalitet & ekonomi genom Service Management

Hur ser servicetjänsterna på ditt företag ut idag? Får du det resultat och den service som du förväntar dig, eller finns förbättringspotential?

Genom Service Management från oss på PIMA kan vi säkerställa att allt från kontakt och bemötande till resultat är så effektivt och ekonomiskt det går. Som helhetsleverantör finns vi vid din sida, från planerande till utförande.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på knappen nedan!

Kontakta oss

Tydliga avtal och instruktioner för Service Management

Genom planering, arbetsledning, Lean Services och kvalitetsuppföljning kan vi ta ett helhetsgrepp om dina servicetjänster och eliminera onödiga kostnader och öka vinst och trivsel.

PIMA hjälper små som stora företag till minskad kostnad och ökad kvalitet kring tjänster.
Oavsett hur många servicetjänster du väljer att anlita oss för ser vi till att allt sker när, hur och som du vill.

Vi jobbar med tydliga avtal och instruktioner för att du ska känna trygghet och för att vår personal ska veta hur de bemöter era behov. Vare sig du har ett kontorslandskap, en industri eller en klinisk miljö erbjuder vi Service Management som skapar mervärde för din verksamhet.

 

LEAN för ständiga förbättringar

Sedan 2010 arbetar PIMA enligt LEAN service som modell för ständiga utvecklingar och förbättringar. Syftet med LEAN service är att identifiera och eliminera alla faktorer i en produktionsprocess som inte skapar värde för leveransen av tjänsten och slutkunden. Det innebär också att vi söker kontinuerlig förbättring i varje process. Hos PIMA stannar inte utvecklingsarbe­tet utan vi arbetar kontinuerligt med att finslipa vårt arbete för att våra kunder alltid ska vara förvissade om att vi ger bästa möjliga service. Vi sätter alltid dig som kund i fokus.

 

Välj en trygg partner vid leverans av Service Management

Låt vår erfarna personal leverera första klassens tjänster inom facility management och integrerad service som linjerar mer era affärsmål.  Undrar du över något? Eller vill du kanske ha en kostnadsfri offert?

Varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

 


 

arbete i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Senaste från kunskapsbanken

Se alla inlägg