Flyttstädning

Flyttstädning som säkerställer ditt företags smidiga flytt

trygg flyttstädning för företag

Komplett flyttstädning för företag

En flytt för ditt företag kan kännas överväldigande och innebär att många olika delar ska samordnas under en kort tidsperiod. Samtidigt som flytten är igång måste du som ansvarig även se till att verksamheten flyter på som vanligt. Genom att överlåta flyttstädningen till PIMA kan du fokusera på det nya kontoret som ni flyttar in i och dina framtida åtaganden.  

Som auktoriserat serviceföretag garanterar PIMA en professionell flyttstädning för ditt företag oavsett lokalernas storlek och skick. Med över 40 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att säkerställa renheten i alla utrymmen vid en flyttstädning för företag och följer även Mäklarsamfundets rekommendationer. 

pima ser till att flyttstädningen för ert företag flyter på

Vad innefattar flyttstädning med PIMA som partner?

En flyttstädning för ert företag innefattar många olika städmoment som skiljer sig beroende på vilken typ av verksamhet ni bedriver. Vi utgår från de grundläggande gemensamma momenten för att därefter kundanpassa flyttstädningen utifrån de behov som finns. En flyttstädning av kontor och livsmedelsindustri skiljer sig åt. Allt detta gör vi för att överlåtelsen ska kunna flyta på utan några problem. Vårt fokus genom hela leveransen är underlätta flytten utan att er kärnverksamhet tar skada.

glad man som tittar in i kameran

Fördelar med flyttstädning för företag

Det finns flera fördelar med att låta PIMA ta hand om flyttstädningen för företaget. Som ansvarig över flytten slipper du oroa dig över huruvida lokalerna flyttstädas utan kan istället fokusera på företagets nya lokaler och dina egentliga arbetsuppgifter. 

Dessutom är flyttstädningen central när det kommer till överlåtelsen av en lokal eller fastighet. PIMA levererar alltid en professionell, auktoriserad och ISO-certifierad städning enligt Mäklarsamfundets höga krav på avflyttningsstädningar. Det gör att du som kund kan trygg med att varje vrå i objektet är rent vid tillträdet.Vi sköter din arbetsmiljö, så att du kan fokusera på ditt arbete

Varför flyttstädning av PIMA? 

Som auktoriserat serviceföretag garanterar PIMA en professionell flyttstädning för ditt företag oavsett lokalernas storlek och skick. Med över 40 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att säkerställa renheten i alla utrymmen vid en flyttstädning för företag. 

Kontakta oss

Hur går en flyttstädning till?

Från förfrågan till leverans, en lokalvårdslösning som förenklar din vardag.

Steg 1

Kontakta oss

Är det dags för en flyttstädning av era lokaler? Om du vill beställa en flyttstädning för ert företag och redan är kund hos oss, går det bra att kontakta er kontaktperson. Är du en ny kund för oss så går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan. Kontakta oss gärna så fort du vet när flytten är planerad. Ibland kan det fungera om ni meddelar oss ett par dagar i förväg.

Steg 2

Platsbesök

Vid nya kundförfrågningar kan vi besöka er vid behov för att utforma flyttstädningens moment mer detaljerat. När det gäller våra befintliga kunder, kan vi skicka offertförslag direkt.

Steg 3

Flyttstädningen utförs

När vi accepterat vår offert, kommer vår personal för att utföra flyttstädningen vid avtalad tid och enligt överenskommelse. Om ni vill fortsätta att säkerställa trivseln och renheten året om går det att utvidga flyttstädningen till ett avtal för den vanliga lokalvården.

innovativ lokalvård

En komplett flyttstädning på alla sätt och vis

När en god relation etablerats mellan dig som kund och din kontaktperson på PIMA, brukar det ofta bli ett naturligt steg att låta oss våra de nya lokalerna för er verksamhet. Från det att ni får tillträde tar vi hand om byggstädning eller storstädning som ger de bästa förutsättningar för våra lokalvårdare att sköta den vardagliga lokalvården och arbetsplatsservicen. Vi vet redan vilka krav som ställs på er verksamhet och kan förverkliga era visioner om en innovativ arbetsmiljö.

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Yrkesutbildad personal

För att utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna för dig som kund men även för våra egna medarbetare. Våra medarbetare utbildas i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Detta gör vi för att säkerställa att all vår personal utför flyttstädningen i era lokaler enligt vårt ledningssystem.

Vill du att flytten till de nya lokalerna ska flyta på?

Vi hjälper dig att utforma den ultimata flyttstädningen för ert företag som stödjer verksamheten på bästa sätt!

Kontakta oss
medarbetare i rena och säkra arbetsmiljöer av PIMA här med fastighetsservice i Malmö.

Utformar innovativ arbetsmiljö

Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal samt ansvarsförsäkring, vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund. Allt detta gör vi för att kunna säkerställa att era anställda känner sig säkra på jobbet och kan ge verksamheten det fokus som krävs. Det kommer i sin tur göra att företaget inte tar skada under flytten, flyttstädningen ser till att allt flyter på som det ska. Det kommer i sin tur även attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just ert företag. En trygg och hållbar flyttstädning som främjar verksamheten.

gröna växter

Hållbar flyttstädning för företag

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för Hållbart företagande. För att se till att våra leveranser av flyttstädning alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

Ett skrivbord vid ett stort fönster med en laptop på.

Sagt om oss

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

01. Hur lång tid tar en flyttstädning för företag?

Hur lång tid det tar att genomföra en flyttstädning för företag beror på lokalens storlek och skick. Om det finns en tidsram att förhålla sig till får detta gärna kommuniceras vid bokning av flyttstädningen. Då vi kan förhålla oss och leva upp till önskemålen.

02. Vad behöver jag tänka på innan en flyttstädning?

För att flyttstädningen ska ge det bäst resultatet rekommenderar vi att lokalerna är tömda och att tung utrustning (kyl och frys, tvättmaskin med mera) är framflyttad om det ska städas bakom.  Då kan våra lokalvårdare fokusera på att få lokalerna att skina.

03. Finns det någon kundgaranti på flyttstädningen?

Vårt fokus är att leverera en storstädning som överträffar era önskemål och behov. Om det mot förmodan skulle uppstå missnöje, ser vi till att detta åtgärdas med kort varsel. 

arbete i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg