Byggstädning

Experter på byggstädning och rengöring på byggarbetsplatser

ISO-certifierad för byggstädning och rengöring vid nybyggnad och ombyggnad

Byggstädning och städning på byggarbetsplatser syftar till att trygga arbetsmiljön och förbereda för inspektion av besiktningsman. Sedan 1996 är PIMA kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 för byggstädning och rengöring vid nybyggen och renoveringar.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på knappen nedan!

Kontakta oss

Byggstädning och rengöring på byggarbetsplatser är inte vanlig städning

Byggstädning och rengöring på byggarbetsplatser skiljer sig markant från vanlig kontorsstädning. Utöver traditionell städkunskap krävs det kunskap om risker och säkerhetsföreskrifter, kunskap om sortering av avfall och återvinningsrutiner och medarbetarna måste ha specifik utbildning för detta. Vår personal är därför utbildade för arbete på byggarbetsplatser och ID06 certifierade.  Vi levererar ett komplett utbud av tjänster inom städning och rengöring ren, trivsam och säker arbetsmiljö. 

ID06 för er och vår trygghet

Med ID06 säkerställer vi att rätt person är på arbetsplatsen.  

ISO certifierad städning av nybyggen och ombyggnationer

Sedan 1996 är vi miljö och kvalitetscertifierade för städning, rengöring och sanering enligt ISO 9001 och ISO 14001. 

Från början till slutet

Vi håller rent under byggtiden för att undvika att smuts ansamlas och sprids i lokalerna vilket håller arbetsplatsen ren och säker. Våra medarbetare kan ta hand om avfallshanteringen på arbetsplatsen men också att distribuera material ut till era medarbetare. Våra specialservice avdelning kan hjälpa till med sanering av vatten, högtryckstvätt och fasad samt fönstertvätt samt golvbehandlingar. Inför inspektion städar vi upp så att det blir lätt att besikta. När bygget börjar bli klart så tar vi hand om slutstädningen.

Regelmässig städning av byggbodar

Vi tar hand om den regelmässiga städningen av era byggbodar med effektiva metoder och utbildad personal. Vi genomför kvalitetskontroller och följer upp att städningen håller avtalad kvalitet.   

Fönsterputs och fasadrengöring

När bygget är färdigt putsar vi fönsterna oavsett om det är traditionell putsning eller om det är effektivare att använda vårt system för fönstertvätt med ultra rent vatten. Det är ett mobilt system där vi når höjder upp till 15 meter utan lift. Det tar bort minskar behovet av kemikalier och dyra liftar. Blogginlägg om systemet.

Högtryckstvättning och spolning

Våra mobila hetvattentvättar används både inomhus och utomhus för rengöring av fastigheter, maskiner och inventarier.

40-års erfarenhet av städning och rengöring

Våra tjänster är baserade på mer än 40-års verksamhet i framkant i branschen . Det genomsyrar kompetensen och glädjen hos våra medarbetare men syns framförallt i de rena, trivsamma och säkra arbetsplatser som våra kunder jobbar i.

 

Tjänster inom byggstädning och rengöring på byggarbetsplatsen

Byggstädning

Vi finns ofta med redan vid  planeringsfasen före nybygget eller ombyggnationen. Under bygget så håller vi byggarbetsplatsen ren och säker. 

Regelmässig städning av bodar

Vi tar hand om den regelmässiga städningen av era manskapsbodar och andra tillfälliga moduler med effektiva metoder och utbildad personal. Vi genomför kvalitetskontroller och följer upp att städningen håller avtalad kvalitet.   

Slutstädning

Inför inspektion städar vi upp så att det blir lätt att besikta. När bygget börjar bli klart så tar vi hand om slutstädningen.

Fönsterputs och fasadrengöring

När bygget är färdigt putsar vi fönsterna oavsett om det är traditionell putsning eller om det är effektivare att använda vårt system för fönstertvätt med ultra rent vatten. Det är ett mobilt system där vi når höjder upp till 15 meter utan lift. Det tar bort minskar behovet av kemikalier och dyra liftar.

Högtryckstvättning och spolning

Våra mobila hetvattentvättar används både inomhus och utomhus för rengöring av fastigheter, maskiner och inventarier.

Leveranser på byggarbetsplatsen

Våra medarbetare tar hand om de interna leveranserna på arbetsplatsen. När godset levererats så packar vi upp det och distribuerar ut det till arbetslagen. Vi tar också hand om avfallet. Detta frigör tid för hantverkarna att utföra sina expertuppgifter.  

arbete i kontorsmiljö

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Så går det till

01

Boka möte

Fyll i era kontaktuppgifter och en kort beskrivning av ert behov i kontaktformuläret nedan.

Vår säljkonsult återkommer till er inom kort. När det gäller konsultation och utbildning så brukar vi kunna besvara frågor direkt per telefon och mejl och komma fram till en passande lösning.

För övriga tjänster bokar säljkonsulten en tid för ett besök hos er.

02

Möte och genomgång

Om vi kommer överens om ett besök går vi noggrant igenom ert behov och rådande förutsättningar. Det är brukligt att redan under detta möte genomföra en första besiktning av verksamheten.

Tillgång till SOPar och rutinbeskrivningar är en förutsättning för att kunna ta fram ett förslag till lösning.

Tillsammans med vårt team av experter arbetar sedan konsulten fram ett förslag till lösning.

Under nästa möte presenteras förslaget och tillsammans med er fastställs samarbetet. När ni är nöjda så bestämmer vi tillsammans vilket datum arbetet skall börja.

03

Vad händer sen?

Det är nu vi jobbar på med det som vi älskar att göra – alla våra processer för att kunna leverera en bra tjänst som ni kan vara trygg med. Mycket av arbetet märker ni inte av eftersom vi frigjort er från tiden det tar att behöva tänka på det.

I korthet:

  • Vi tillsätter en dedikerad Service Manager som tar hand om er.
  • Service Manager bekräftar startdatum för leveransen till er.
  • Service Manager säkerställer därefter att uppstarten går smidigt enligt våra utförliga processer för uppstart och leverans.
  • Efter uppstarten blir Service Manager ansvarig kontaktperson för den fortlöpande leveransen. Service Manager och säljkonsulten ansvarar sedan tillsammans för vidareutveckling av vårt samarbete.

Senaste från kunskapsbanken

Se alla inlägg