Digital utbildningsplattform för Sveriges bästa medarbetare

Sedan vintern 2019 har vi tagit fram en bredd av utbildningar inom städning och integrerade servicetjänster. Nu har vi äntligen kommit igång med att utbilda personalen!

Pimagruppen publicerar digital utbildningsplattform

Här kan du se en kort presentation om PIMAgruppens digitala utbildningsplattform.

För att se mer filmer från våran youtube-kanal kan du klicka på knappen nedan.

YOUTUBE

Vår vision

Vår vision är att vi ska bli Sveriges bästa serviceföretag och en nyckel i den resan är att ha Sveriges bästa servicemedarbetare. Förutom att rekrytera rätt medarbetare så måste vi också tillhandahålla riktigt bra utbildningar inom städning och övriga integrerade servicetjänster.  Vi tänker så här – vi ska ha branschledande kompetens och tycka om att jobba med service (vi kallar det serviceglädje). Vi kombinerar det med ett unikt och certifierat ledningssystem. På så sätt kan vi leverera första klassens tjänster till verksamheter i Sverige som vill ha rena, trivsamma och säkra arbetsmiljöer. 

Bakgrunden till en digital utbildningsplattform

Utbildning i städ- och servicebranschen präglas liksom många branschutbildningar av instruktioner en till en, eller en till några få. Det är tidskrävande både för utbildare och deltagare. Pimagruppen har i över 20 år drivit en egen yrkesskola. Den omfattar en bredd av utbildningar. Från Svanenmärkt städning i dotterbolaget Städpulsen klicka här för att läsa mer om städpulsen, till utbildningar baserat på SRY, Insta 800 och företagets certifiering enligt ISO 9001 och 14001 i kontorsstädning och företagsstädning. Men också utbildningar för städning i verksamheter med styrda krav och riktlinjer så som inom hälso- sjukvårdindustristädning samt städning av renrum.

Oavsett så ser vi att moderna digitala hjälpmedel kan underlätta vid framtagning av bra utbildningar. Men ännu viktigare att distribuera utbildningen till kursdeltagare på en tid och plats som passar dem. Samtidigt hjälper det företaget att säkerställa att deltagarna genomför utbildningen och lär sig innehållet. Detta skriver vi i blogginlägget ”PIMA-gruppen moderniserar utbildning i städbranschen”  Om ni är intresserade av att läsa mer om bakgrunden till plattformen kan ni klicka här.

 

Tryck på länkarna nedan för att följa oss på våra sociala medier:

Instagram

Facebook

Linkedin