Industristädning

För en tryggare arbetsmiljö med professionell industristädning och en säkrare morgondag

Industristädning som säkerställer driften

Industristädning skiljer sig från “vanlig” lokalvård

Städning och rengöring av industrilokaler och processer skiljer sig markant från vanlig kontorsstädning. I denna miljö krävs det specialistutbildad personal som har kunskap om tuffare rengöringsmetoder, rengöringskemikalier, skyddsutrustning och säkerhetsföreskrifter. All vår personal utbildas därför i vår digitala utbildningsplattform för att de ska kunna säkerställa leveranserna. Som kund kan du känna dig trygg med att personalen känner till säkerhetsrisker när det kommer till exempelvis färger, metallspån, potentiellt giftiga områden, smörjmedel, spillmaterial och glasfiber. 

Vi levererar ett komplett utbud av tjänster inom städning och rengöring till era industrilokaler och processer för en säker produktion, trygg arbetsmiljö och ett hållbart samhälle.industristädning som säkerställer arbetsmiljön

Industristädning som säkerställer hög kvalitet

Med över 40 års erfarenhet så ligger vi kunskapsmässigt i framkant inom branschen. Våra leveranser genomsyras av en hög kompetens och serviceglädje bland våra lokalvårdare. Vid städning och rengöring av era industrilokaler och processer är vårt fokus att säkerställa produktionen, skapa en trygg arbetsmiljö samt förhindra negativa miljöeffekter.

Två personer i industrimiljö

Fördelarna med industristädning

Industristädning är en förutsättning för att kunna garantera en ren, trivsam och säker arbetsplats. En säkerställd arbetsplats leder sin tur till att era anställda trivs och kan prestera det där lilla extra! En regelbunden städning minskar dessutom slitaget på maskinerna och ökar deras livslängd. Maskinernas prestanda förlängs även vilket många kunder värderar högt! Det finns bara positiva följder när PIMA utför en professionell industristädning i era lokaler. Vi säkerställer renheten så du kan fokusera på det som är viktigt för dig!

När PIMA sköter industristädningen kan du vara trygg med att allt sker som det ska. Utifrån vår gedigna erfarenhet har vi tagit fram moderna rutiner och processer som säkerställer renheten och produktionen. Vi tänker på den faktiska kostnaden in slutändan, inte bara priset.

Kontakta oss
PIMA levererar professionell industristädning

ISO-certifierad industristädning

Sedan 1996 är alla PIMAs leveranser kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Detta gäller även andra tjänster som förbrukningsmaterialservice och utbildning. Som kund kan du därför känna dig trygg med att vårt arbete garanterar att ni lever på till de krav som ställs på verksamheten.

häller upp kaffe

Helhetslösning till verksamheten

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt. För att du ska vara fri att göra ditt jobb behöver allt runt omkring flyta på som det ska. PIMA kundanpassar ofta en integrerad servicelösning åt våra kunder. 

Papperskorgarna ska tömmas, fikarummet städas och det ska finnas ett gott kaffe, kalla drycker och frukt eller chokladbit lagom till mötet. Allt detta är viktigt – vare sig du ska ta emot kunder, hålla en workshop eller ha en spontan avstämning med kollegorna. Vill du veta mer? Läs mer om våra Facility Services som tillsammans med säkerställd renhet bildar en helhetslösning för arbetsplatsen och verksamheten.

Hur går det till?

Steg 1

Kontakta oss

Är ni intresserade av våra tjänster för sjukhus och kliniker? Fyll i era kontaktuppgifter nedan i formuläret så kontaktar en av våra säljare er inom kort. Det går även bra att kontakta oss via telefon 0775-33 30 11.

Steg 2

Platsbesök

Vi bokar in en tid för att besöka era lokaler och göra en noggrann genomgång av ert behov samt rådande förutsättningar. Om det redan finns SOPar och rutinbeskrivningar utformande utgår vi igenom dessa, annars kan vi utforma detta från grunden. Tillsammans med vårt team av experter tas ett förslag till lösning fram som säkerställer renheten i era lokaler. 

Därefter presenteras förslaget och tillsammans med er fastställs samarbetet. När ni är nöjda så bestämmer vi tillsammans vilket datum arbetet skall börja.Steg 3

Lokalvården startar

När samarbetet är fastställt så tar våra lokalvårdare över städningen i era lokaler enligt överenskommelse. Ni kan känna er trygga med att städningen lever upp till kraven som ställs på verksamhet och fokusera på det som är viktigt för er. Vi säkerställer renheten och får jobba med det vi gör bäst – processer för att kunna leverera en professionell lokalvårdstjänst. Mycket av arbetet märker ni inte av eftersom vi frigjort er från tiden det tar att behöva tänka på det.

arbete i kontorsmiljö

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

01. Vad är industristädning?

Industristädning skiljer sig från en vanlig kontorsstädning. Städningen syfte är att garantera en ren och säker miljö för produktionen och de som vistas i miljön. En professionell industristädning med den rätta tekniska utrustningen och metodiken resulterar en längre livslängd samt minskar risken för driftstopp.

02. Vad ingår i industristädning?

Vi kundanpassar industristädningen utifrån kundens behov och önskemål. Under kundbesöket kan våra experter identifiera era risker och vilka moment som bör ingå för att säkerställa renheten och miljöerna. Som kunskapsledande inom branschen med över 40 års erfarenhet använder vi oss av moderna metoder och processer för att garantera att er verksamhet lever upp till myndighetskraven.

Vanligtvis så producerar industriella arbetsplatser dygnet runt och eventuella produktionsavbrott kan stå sig dyrt för verksamheten. Våra städrutiner utformas med er verksamheten i fokus och utförs effektivt med få eller inga produktionsstopp.03. Vad kostar industristädning?

Vi vänder oss till alla verksamheter, stora som små. Kostnaden för en industristädning beror på storleken, utformningen och de behov som er verksamhet har. Som kunskapsledande städföretag använder vi moderna rutiner och processer som är kostnadseffektiva utan att snåla på kvalitén.

Senaste från kunskapsbanken

Se alla inlägg