PIMA är ditt lokala städföretag i Göteborg – En pålitliga partner för renlighet, trygghet och hållbarhet

PIMA: Din lokala expert på professionell städning och service i Göteborg

 

 

 

Ett möte på kontoret

Rena arbetsmiljöer i Göteborg med PIMA

Som ansvarig i Göteborg vet du hur viktigt det är att säkerställa trivsel och trygghet på arbetsplatsen, samtidigt som du behöver fokusera på dina primära arbetsuppgifter. Med hjälp av ett professionellt städföretag kan du frigöra tid för kärnverksamheten och slippa oroa dig för om städningen sköts som den ska.

Vårt breda utbud av tjänster

Serviceföretaget PIMAs personal i Göteborg förstår vikten av att frigöra tid och energi så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er. Vårt breda utbud av tjänster gör att vi kan ta ett helhetsgrepp om er verksamhet – allt från professionell lokalvård till specialiserad fastighetsservice. Med PIMA som partner kan ni vara säkra på att städningen alltid håller högsta standard, så att ni kan lägga all er energi på att utveckla er verksamhet.

PIMA ett professionellt städföretag.

PIMA levererar miljövänliga och professionella tjänster i Göteborg

PIMAs kunniga och välutbildade personal strävar alltid efter att leverera trygga och effektiva städtjänster och en förstklassig service på arbetsplatsen. Vi har tydliga avtal som skapar klarhet både för personalen och våra kunder. Dessutom använder vi miljövänliga produkter, och är stolta över vår ISO 9001 samt ISO 14001- certifiering. Väljer ni PIMA som städföretag får ni en leverantör som fokuserar på renligheten samtidigt som vi värnar om miljön, och ni kan skifta fokuset till det som är viktigt för er verksamhet.

Vår grymma säljare Alma - PIMA

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Städföretag med verksamhet och människan i fokus

Den gedigna erfarenheten som städföretag sträcker sig ända till 1978 då Serviceföretaget PIMA grundades, och har sedan dess kundanpassat servicelösningar till såväl små som stora företag. Vårt vänliga bemötande och snabba återkoppling är en del av PIMAs kärna, och vi lyssnar alltid på vad som är viktigt för er. Vi är ett auktoriserat serviceföretag som vet vad som krävs för att hålla igång verksamheten och frigöra tid till det som är viktigt för er.

Kontakta oss
PIMA ett städföretag som levererar.

Letar du efter ett städföretag som kan erbjuda mervärdestjänster i Göteborg

Då har du kommit rätt, vi på PIMA erbjuder olika tjänster inom Facility Services. Vi arbetar för att ni ska få en trivsam arbetsplats och att ni ska få en välfungerande verksamhet genom att leverera integrerade tjänster som är anpassade efter era önskemål. Oavsett om du behöver städning, inköp av kaffe och frukt, eller mikrobiell provtagning på din arbetsplats, så har du kommit till rätt städföretag. Vi erbjuder även industristädning i Göteborg. 

PIMA ett städföretag som levererar städning av högsta kvalitet.

Säkerställd renhet i Göteborg

Vi värdesätter att upprätthålla en god hygien i olika kritiska områden, och erbjuder tjänster inom vårt koncept säkerställd renhet. Detta innefattar städning av renrum, sjukhus, kliniker, livsmedelsindustrier och datacenter. Vårt uppdrag som städföretag är att skydda era anläggningar och medarbetare från mikroskopiska föroreningar som potentiellt kan påverka både kvaliteten och säkerheten. PIMA erbjuder skräddarsydda lösningar som uppfyller era specifika behov och som frigör tid åt er så att ni kan få tid till ert viktiga dagliga arbete. Läs mer om hur vi arbetar med säkerställd renhet här.

Vi frigör tid till er kärnverksamhet i Göteborg

Kontakta oss
PIMA ett professionellt städföretag.

Lokalvård i Göteborg

En seriös lokalvård säkerställer rena och trivsamma arbetsmiljöer för alla som befinner sig på er arbetsplats. Ska ert kontor vara prydligt när ni tar emot besökare? Centrumgolvet vara fritt från grus? Eller kanske är ni i behov av en hygieniskt ren miljö för matproduktion? Vi är här för att uppfylla era behov, och förstår vikten av att era lokaler ska vara i bästa skick. Därför erbjuder PIMA lokalvård som innefattar kontorsstädning, företagsstädning, butiksstädning, städning av köpcentrum, storstädning, flyttstädning samt byggstädning.

Våra utbildade medarbetare levererar förstklassig service och säkerställer att era lokaler alltid är skinande rena och väl underhållna, så att ni kan luta er tillbaka och fokusera på er verksamhet. För mer information om hur vår lokalvård kan hjälpa er att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Vi erbjuder även industristädning i Göteborg. 

PIMA ett städföretag som är hållbart och miljösäkert.

Fastighetsservice i Göteborg

Vår fastighetsservice handlar om att vi vårdar och och bevarar din fastighet, oavsett om du hyr, äger eller förvaltar den. Fastighetsservice-tjänsterna inkluderar fönsterputs, fasadtvätt, trappstädning, desinfektion av ytor och luft, golvvård samt utemiljöskötsel.

Vi har full förståelse för att en vardag på en arbetsplats kan vara hektisk, därför erbjuder vi tjänster som säkerställer att det är rent och snyggt i era lokaler året om, och som gör att ni kan lägga tid på att värna om er kärnverksamhet. PIMA arbetar för att er ute och inne- miljö ska vara fri från utsläpp och farliga kemikalier. Läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder inom fastighetsservice här.

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes SunebringCountry Manager, Vileda

PIMA ett städföretag man kan lita på.

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

01. Vad innebär en ISO-certifiering?

PIMA är sedan 1996 ett kvalitetscertifierat städföretag enligt ISO 9001 och ISO 14001. Detta innebär ett säkerställande av renhet och att vi tar stort ansvar för miljön. Vi förbättrar våra processer ständigt för att skapa ett mer hållbart samhälle. Det innebär även att vi anpassar oss utefter våra kunders ramverk och kvalitetskrav. En ISO-certifiering är ett bevis på att ni valt ett städföretag som värdesätter miljön och hållbarhet högt.

02. Hur underlättar PIMA som städföretag för sina kunder?

PIMAs huvudfokus är alltid att frigöra tid för våra kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vår service sätts helt och hållet ihop för att passa och underlätta för våra kunder i den stressiga vardagen på arbetsplatsen. Vi börjar varje arbete med att noga sätta samman en plan med hjälp av vilken vi kan tillgodose de behov som kunden har. Mot bakgrund av samtal som förs med kunden initialt bestäms vilka moment som ska ingå i vårt levererande av professionella städtjänster.

03. Hur länge har ert städföretag funnits?

PIMA bildades redan 1978. Detta gör oss till ett av Sveriges mest erfarna städföretag med inriktning på just företag och facility management.

04. Hur arbetar ert städföretag med utveckling av verksamheten?

Under de decennier som vi har varit aktiva så har vi utvecklats i många led. Faktum är att det är något som vi alltid placerar i första rummet. Vi ser utveckling av verksamheten och tjänsterna som en absolut självklarhet. Det är denna inställning som gjort att vi fortsatt är relevanta trots att vi funnits i över 40 års tid. Det är det som har gjort oss till ett av branschens mest kompetenta och välrenommerade företag.

När vi ändå talar om utveckling så vill vi också stanna lite vid utvecklingen av vår organisation och personal. Alla som arbetar på PIMA har nämligen genomgått en gedigen utbildning för våra tjänster och vår verksamhet. Detta gör vi för att garantera att alla våra tjänster håller
hög nivå oavsett vilka de utförs av. Utöver detta ser vi dessutom till att vidareutbilda all personal med jämna mellanrum. Vi är övertygade om att detta gynnar alla inblandade. Verksamheten utvecklas, tjänsterna blir fler och bättre, personalen utvecklas professionellt och kunderna gynnas förstås alldeles uppenbart. Vill du veta mer om PIMA och vår kompetens- och verksamhetsutveckling? Kontakta oss via
telefon, email eller genom vårt kontaktformulär redan idag!

05. Erbjuder ert städföretag regelbundna servicetjänster?

Ja, det är faktiskt det vårt städföretag gör allra bäst. Det går bra att anlita PIMA för enstaka tillfällen också men vi rekommenderar ändå regelbundenhet i tjänsterna. Städbehovet bör alltid uppkomma med ungefär samma intervall. Det baseras förstås på ett antal olika komponenter. Bland annat hur många personer som befinner sig på arbetsplatsen och vilken verksamhet man bedriver (och hur det sliter på arbetsmiljön). Beroende på vilka tjänster man önskar anlita oss för kan facility management också behövas olika ofta. Ett rimligt
intervall för fruktleverans är exempelvis inte längre än en gång i veckan. När ni vänder er till vårt städföretag för regelbundna tjänster börjar vi med att kartlägga städ-och servicebehovet. Utifrån den information vi får kan vi sedan sätta upp en plan för hur arbetet ska genomföras. Vi skickar en offert som kunden i lugn och ro får ta ställning till innan något bestäms.

06. Är PIMA ett certifierat städföretag?

Ja, det är vi! Vi är dessutom medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega. Vi är välförsäkrade, vilket är något som förstås gynnar såväl kunder som personal och hela städföretaget. Tjänsterna vi utför genomförs utefter ISO-standarder 9001 och 14001. Dessa standarder säkerställer att vi har miljö och fokus i alla tjänster vi utför.

07. Hur arbetar PIMA med kompetensutveckling av personal?

Vi har ett stort fokus på utveckling av vår personal och har därför vår egen yrkesskola. I denna skola får ny personal genomgå en omfattande utbildning i de tjänster vi erbjuder. Här får också befintlig personal i varierande roller fortbildas, exempelvis när nya tekniker och metoder intar marknaden. Detta är oerhört viktigt, för att inte säga avgörande, för vårt städföretag.

08. Hur arbetar ert städföretag med facility management?

Till att börja med vill vi poängtera att facility management utgör den absolut största delen av vår verksamhet. Sedan vi började bedriva städ- och serviceverksamhet i slutet av 1970-talet har denna tjänst utvecklats i många led. Vi har bland annat lagt till och förbättrat en lång rad
moment vilket gjort att vår kundbas kunnat breddas rejält. Vi har också insett vikten av att låta kundens behov helt styra denna tjänst, istället för tvärtom. Sedan vårt städföretag började arbeta med den här typen av service har vi arbetat med företag i varierande faser. Vi
jobbar med alltifrån små till stora företag i alla branscher man kan tänka sig. Vi arbetar med organisationer som befinner sig i tillväxtfas, som har sparkrav och som står inför – eller just nu genomgår – en omorganisation. Tack vare vår långa och breda erfarenhet av facility
management har vi utvecklats till en av Nordens främsta expert-städföretag på just denna tjänst. Detta är vi oerhört stolta över!

09. Erbjuder PIMA som städföretag industristädning?

Ja, det gör vi! För många företag, inom många olika industrier, är renhållning en absolut central del av verksamheten. På PIMA har vi många års erfarenhet av just denna typ av städning och service. Våra ISO-certifikat betonar att vårt städföretags tjänster för just
industristädning är framtagna för att alla krav ska tillmötesgås. ISO9001 och ISO 14001 handlar om miljö och kvalitet när det kommer till städ och service.

10. Erbjuder PIMA sjukhusstädning?

Ja, vårt städföretag har decennier av erfarenhet av att utföra städ- och servicetjänster i sjukhus- och vårdmiljöer. Rena och väl omhändertagna miljöer är förstås alltid bra och viktigt för människor att omge sig med – men aldrig är det så viktigt som på sjukhus och andra vårdinrättningar. Genom att anlita vårt städföretag för denna typ av städning lämnar ni ansvaret i händerna på de som vet vad de sysslar med. Delar av vårt team är specialiserade på just den här typen av städning. Om du vill ta del av våra referensarbeten inom
sjukhusstädning så är det bara att höra av dig! Du når oss via telefon, email eller vårt kontaktformulär.

11. Varför anlita ett professionellt städföretag?

Frågan kan besvaras på så många sätt att det är lite svårt att veta var man ska börja. En viktig sak att belysa är att världen aldrig varit så medveten om hur viktig det är med trivsel på arbetsplatsen. Sedan vårt städföretag startade 1978 har det hänt oerhört mycket. Det är en
helt annan verklighet, en helt annan marknad för sysselsättning och för företag, som vi tittar på idag. Att fördelarna med renlighet och gott omhändertagna arbetsplatser har blivit mer uppenbara för fler är uteslutande positivt. En mycket bra utveckling. Så, varför är ökad medvetenhet kring vikten av städföretag och städtjänster så positivt? Det handlar i grund och botten om människors välbefinnande. För att inte tala om hur mycket det handlar om företags, organisationers och föreningars välbefinnande. Forskning visar samstämmigt att människor mår bättre i rena och fräscha miljöer. Det bidrar till bättre mående på en rad olika plan. Det gör personer mer positiva, det ökar kreativitet och bidrar till ökad förmåga att prestera. Alla dessa är egenskaper som positiva sådana, både i privata och professionella sammanhang.

I takt med att detta visat sig mer och mer så har intresset från företag att anlita professionella städföretag ökat. Om personalen både kan må bättre och prestera bättre på jobbet – ja, då är samtalet till städföretaget inte jättelångt bort! PIMA är ett städföretag som arbetar aktivt med att ge människor en bättre vardag på sina arbetsplatser. Detta har vi gjort under många år och det kommer vi att fortsätta göra en lång
tid framöver. Om du har funderingar om nyttan av att anlita ett professionellt städföretag – eller om du har frågor om vår organisation och/eller de tjänster som vi utför: Kontakta oss! Du kan enkelt nå en representant för vårt städföretag för såväl frågor som för att begära
gratis offert. Hör av dig på telefon, email eller via kontaktformuläret redan idag så svarar vi så snart vi bara kan!

12. Hur jobbar PIMA för att ge bästa möjliga kundupplevelse?

Man kan säga att vårt städföretag arbetar för goda kundupplevelser från två olika håll. Det första av de två är det mest uppenbara:

Goda resultat
Vi strävar alltid efter att leverera så goda resultat som vi bara kan. Detta gäller alla tjänster som vårt städföretag levererar. Det gäller alla stora projekt och det gäller alla medelstora och mindre projekt. Det gäller för företag, organisationer och föreningar i en stor variation av
branscher och storlekar. Vår förmåga och beslutsamhet att alltid sträva efter bästa möjliga resultat har varit starkt bidragande till våra framgångar. Det är bland annat det som gjort att vi varit ett aktivt och växande städföretag ända sedan slutet av 70-talet. Det hör inte till
vanligheterna att ett städföretag bedriver sin verksamhet så länge.

Goda kundrelationer
Utöver en konstant strävan efter resultat som tillfredsställer kundernas förväntningar och behov så värnar vi mycket om kundrelationen. När man vänder sig till vårt städföretag så kan man alltid räkna med en god och transparent dialog. Ända sedan första kontakten med oss så
kommer priser, omfattning och övriga villkor framgå tydligt. Det gäller i såväl muntlig kontakt som skriven kommunikation. Det gäller i avtal och både före, under och efter avslutat samarbete.

13. Arbetar PIMA med privatkunder?

PIMA som städföretag riktar sig mot organisationer och inte mot privatpersoner. Detta faller sig naturligt eftersom våra tjänster handlar om att underlätta för arbetsplatser. Vårt dotterbolag Städpulsen riktar sig huvudsakligen mot privatpersoner som är intresserade av att anlita ett professionellt städföretag. Hos dem kan man få hjälp med allt som har med städning i hemmet att göra. De erbjuder bland annat flyttstädning, regelbunden hemstädning och storstädning.

14. Vad innebär det att PIMA jobbar med säkerställd renhet?

PIMA är ett städföretag som arbetar med verksamhetskritiska miljöer. Vi har full förståelse för att inte alla som läser detta vet vad det innebär och därför glada att få berätta lite närmare. En verksamhetskritisk miljö är en sådan som kräver extra mycket renhet för att
fungera optimalt. Den tjänst som vårt städföretag levererar till sådana verksamheter kallar vi för säkerställd renhet. Vi skapar de bästa förutsättningarna för såväl människor, miljö och verksamhet genom denna tjänst. Vårt städföretag arbetar med livsmedelsverksamheter,
renrum, vårdinrättningar, optisk industri och mycket mer. Om din organisation behöver ett städföretag med lång erfarenhet av denna typ av tjänst kan ni sluta leta. På PIMA erbjuder vi säkra och effektiva tjänster till konkurrenskraftiga priser. Hör av er för en gratis offert eller för att boka in ett kostnadsfritt möte!

15. Arbetar ert städföretag med renhållning av datacenter?

Ja, det gör vi! Faktum är att våra tjänster inom s.k. säkerställd renhet är avsedda för just denna typ av verksamheter. Det vill säga: Verksamheter som är i särskilt stort behov av renhet, som kan skadas allvarligt om de inte hålls dammfria och rena. Under åren som aktivt
städföretag har vi arbetat mycket med städning av just datacenter, datahallar och serverhallar. Vår personal besitter en närmast sällsynt expertis på just det här området. Eftersom vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001 sedan 26 år tillbaka så kan vi med gott samvete säga att vi har miljö- och kvalitetskrav på vår sida i denna typ av arbeten. Denna tjänst går ut på att vi städar, rengör och sanerar den miljö i vilken datorerna och/eller servrarna befinner sig. Även intilliggande faciliteter, såsom el- och vvs-utrymmen, rengörs noggrant. Detta gör vi för att minimera smuts, damm och andra partiklar som kan skada tekniken och således verksamheten. Skadejouren på städföretaget finns dessutom tillgängligt 24 timmar om dygnet under årets alla dagar.

Vi kan snabbt rycka ut om olyckan är framme och sanera det som behövs. Detta gäller förstås för alla datacenter som är i behov av ett
städföretag då olyckan har varit framme. Man behöver alltså inte vara en aktiv kund på vårt städföretag för att vi ska rycka ut. Förutom att man kan anlita teamet från vårt städföretag för underhåll och städning av datacenter kan vi vara med i uppbyggnaden av en. Eftersom vi besitter stor kompetens på området så bistår vi gärna in planeringsfasen. Vårt städföretag kan då rekommendera hur man kan tänka för att underlätta för städning och ventilation i ett nytt datacenter. Detta är en oerhört viktig del av byggnationen och därför något man noga bör ta i beaktning i ett tidigt skede. Hör av dig till oss via telefon, mail eller kontaktformulär för att veta mer!

16. Städar ni livsmedelsindustri?

Ja, städning av livsmedelsindustri, foderindustri och dryckesindustri tillhör de tjänster som vårt städföretag har utfört under längst tid. Med över 40 års erfarenhet är det ingen överdrift att säga att vi är experter på området. Denna typ av verksamheter kräver högre nivå av
renhet för att fungera optimalt. Anledningen är förstås uppenbar: Det handlar om att kunna garantera att den typ av produkter som säljs av företaget håller hög nivå. För att garantera detta finns ett antal olika riktlinjer att arbeta utefter när det gäller renhållning. PIMA är ett
städföretag som är certifierade både enligt ISO9001 och ISO14001. Dessa certifieringar, som vi haft ända sedan 1996, garanterar att vi arbetar miljömässigt och för bästa möjliga kvalitet. Dessa aspekter är viktiga i alla typer av tjänster som vårt städföretag utför. Särskilt viktiga är de dock när det är tal om verksamhetskritiska miljöer såsom livsmedelsindustrier. Precis som i många andra typer av branscher så ställer vi gärna upp i en konsultande roll. Vårt team besitter expertis som gör att vi kan medverka vid byggnation av lokaler för livsmedelsindustrier. På så vis kan verksamheten direkt ta renlighet och ventilation i beaktande. Det kommer att löna sig längs vägen då det kraftigt reducerar risken för att problem uppstår senare.

17. Hur arbetar ert städföretag med kontorsstädning?

Facility management är vår absolut främsta kvalitet. Denna tjänst utgör den absolut största delen av vårt städföretag. Vårt team levererar dagligen en lång rad städ- och servicetjänster till företag och organisationer i varierande branscher. När ni väljer att anlita oss för facility
management så ska ni veta att vi kommer att anpassa tjänsten utifrån era behov, inte tvärtom. Efter ett inledande möte där behoven fastställs så tar vi fram en plan som utgår ifrån dessa. Det handlar alltid om städning och noggrann rengöring av kontoret. Vi tar hand
om entrémattor, fönster, rengöring av kök och badrum och leverans av frukt och snacks, om så önskas. Utöver detta så erbjuder vi tilläggstjänster som möjliggör för alla kunder att få precis det som de vill. Kort och gott: Ni önskar vad ni vill att vårt städföretag ska leverera och vi ser till att göra jobbet!

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg