Arbetsplatsservice – Omfattande lösningar för en optimal arbetsmiljö

Arbetsplatsservice när den är som bäst - PIMA för en bättre och välfungerande arbetsmiljö

modern arbetsplatsservice

Arbetsplatsservice som är innovativ och trivsam

För att ligga i framkant och skapa en innovativ men samtidigt trivsam arbetsmiljö är arbetsplatsservice nyckeln. Vår arbetsplatsservice underlättar, anpassar och förbättrar verksamheten så era anställda och besökare trivs. En service som anpassas efter användarnas behov kommer i sin tur öka trivsel vilket ger en ökad produktivitet. Våra flexibla helhetslösningar inom arbetsplatsservice anpassas efter er verksamhets behov. Ni kan släppa oron, luta er tillbaka och fokusera på kärnverksamheten.  

 

arbetsplatsservice där vår personal bemannar och sköter om

Vad behöver er verksamhet?

Från det att era medarbetare tar steget in i lokalerna finns alltid PIMAs personal där och välkomnar i receptionen. Vill ni skapa en levande miljö med växtservice, att någon hanteringen av post och gods, tillhandahåller kontorsmaterial och ser till att arbetsplatser samt konferensrum alltid är fräscha och fungerar? Det är där arbetsplatsservice kommer in i bilden.

När det är dags att använda tekniken och den strular, finns vår tekniska support på plats. Självklart ser vi till att det finns kaffe och fika på plats för att förgylla stunden. All service anpassas efter era behov. kvinna som pratar i telefon

Hydbridarbetsplatser

De förändringar som skett i samhället i och med pandemin har genererat allt fler hybridarbetsplatser. Idag har medarbetare andra vanor jämfört med tidigare. Kontorsarbete blandat med distansarbete har blivit det nya normala. PIMA vet att kontoret fortfarande spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv.

För att medarbetare ska känna motivationen och vilja återvända till kontoret, krävs en säker och trivsam miljö som anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Den situation som många verksamheter upplever just nu kan undvikas med hjälp av arbetsplatsservice. arbetsplatsservice när den är som bäst

Arbetsplatsservice som växer med er

Arbetsplatsservice är till för att effektivisera och stödja er kärnverksamhet, så ni kan lägga tankekraften där den är som mest behövd. Vill ni växa, spara eller transformera? I takt med att er organisation förändras och utvecklas, växer arbetsplatsservicen med er. Våra experter vet precis vad som bör ske i rätt tid för effektivisera arbetsplatsen och frigöra den tid ni förtjänar. 

 Våra innovativa systemlösningar och arbetsmetoder är utformade för det moderna kontoret. Målet är att skapa en trivsam och smart hybridarbetsmiljö med bättre konkurrenskraft när kommer till att anställa och behålla medarbetare. Vi garanterar en kostnadseffektiv lösning med arbetsplatsservice när du samlar all service hos PIMA. Du får en enda kontaktperson att vända dig till för all service. Vi på PIMA erbjuder en mängd olika tjänster som du kan kombinera med denna bland annat professionell fastighetsservice, kolla även in våra andra tjänster.  glada personer som pratar under möte

Hållbar arbetsplatsservice

PIMA, ett serviceföretag som säkerställer rena trivsamma och välfungerande miljöer. Självklart engagerar vi oss och tar ansvar för att främja ett hållbart samhälle vilket vi bland annat gör genom något vi kallar för “Hållbart företagande”. Men arbetsplatsservice handlar om mer än så. Vi arbetar för att skapa en trivsam och hållbar arbetsplats både på kort och lång sikt. Detta gör vi genom att tänka utanför boxen och skapa upplevelser i världsklass som stöttar under arbetsdagen. 

En härlig musik i bakgrunden, inspirerande ljussättning eller växtservice som väcker miljön till liv är saker som gör skillnad. Alla medarbetare är olika och där ser arbetsservicen till att alla behov tillgodoses. Välj bland gemensamma arbetsytor, ett café att besöka, avskärmade tysta zoner eller utomhusmiljöer som motiverar och ökar det kreativa flödet. Med era mål i fokus skapar vår arbetsplatsservice en plats att trivas på. Ett skrivbord vid ett stort fönster med en laptop på.

Sagt om oss

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes SunebringCountry Manager, Vileda

arbete i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg