Lokalvård – Professionell städservice för en ren och trygg morgondag

Lokalvård för en tryggare och renare morgondag

professionell lokalvård utför kontorsstädning i Göteborg.

Professionell lokalvård

En seriös lokalvård säkerställer rena, trivsamma och välfungerade arbetsmiljöer för era medarbetare. PIMA:s gedigna erfarenhet sträcker sig ända till år 1978 då företaget grundades och levererar idag professionell lokalvård till verksamheter runt om i hela Sverige. Vi värnar om våra medarbetare som utbildas regelbundet via vår digitala utbildningsplattform och är grunden till alla våra förstklassiga leveranser inom lokalvård, det är vi mycket stolta över!

När era medarbetare tar steget in på arbetsplatsen ska en trygghet och tillit infinna sig. Lokaler som är välkomnande, inspirerar, underlättar och ständigt förebygger eventuella virus och infektioner som kan ta sig in i miljön. 

nöjd personal som skrattar

Tryggt och inbjudande

För oss finns det alltid två sidor av den lokalvård vi levererar. Ena delen handlar om att skapa den där trivsamma miljön som gör att medarbetarna trivs vilket i sin tur gör att de presterar ännu bättre. 

Den andra delen fokuserar på säkerheten. Våra lokalvårdare utgår från rutiner enligt vår standardiserade ledningssystem för att förebygga och säkerställa renheten i lokalerna. Som kunskapsledande vet vi vilka metoder som krävs om eventuell smittspridning skulle uppstå i lokalerna. Hur detta görs på just er arbetsplats är något vi tar fram tillsammans för att utforma den ultimata arbetsmiljön i era lokaler. 

ett välstädat konferensrum

Flexibel och innovativ lokalvård

Dagens flexibla arbetsvanor gör att kontorsarbete blandat med distansarbete har blivit det nya normala. Lokalvård för hybridarbetsplatserna är bekant för PIMA och vårt innovativa ledningssystem gör oss väldigt flexibla. Vi kan därför löpande justera lokalvårdslösningar efter era behov. Däremot vet vi att kontoret fortfarande spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv.

Ökad medvetenhet efter pandemin

För att motivera medarbetare att återvända till kontoret är det viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam samt anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Pandemin har resulterat i en ökad medvetenhet och fler verksamheter har insett vikten av lokalvård. Det krävs smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning. Det är något som vi värnar högt om för att skapa en ren, trivsam och välfungerande arbetsmiljö för er.

Vi sköter din arbetsmiljö, så att du kan fokusera på ditt arbete

Brett utbud

Idag leverar vi lokalvård till både offentliga- och privata verksamheter. Våra kunder driver verksamheter inom olika typ av områden med olika mål och lokalvården finns där för att frigöra tid samt säkerställa miljöerna. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du vara trygg med att den utförs på rätt sätt.

Kontakta oss

säkerställd lokalvård

Kundanpassad lokalvårdslösning

Du kan vara trygg och fokusera på kärnverksamheten när våra experter utformar lokalvårdslösningen för era lokaler. De vet exakt vilka myndighetskrav som ställs på just er verksamhet samt hur miljön samtidigt inspirerar och tillgodoser alla medarbetares behov. 

Ibland vill kunden att vår personal och dess arbete ska vara synligt under arbetstid medans en annan vill att det ska ske innan eller efter verksamheten är igång. Vissa önskar en avancerad lösning med städrobotar och högteknologiska virushämmare för att säkerställa partiklar i luften. Medans en kund vill kombinera flera leveranser och göra lösningen mer kostnadseffektiv. Det blir allt mer vanligt att våra kunder vill kombinera lokalvården med flera av våra Facility Services som exempelvis fastighetsservice, skötsel av kaffemaskinerna eller arbetsplatsservice.  

lokalvård med helhetstänk

Integrerad lokalvård med FM

Idag väljer många företag att samla sina tjänster hos PIMA och anlitar oss för att ta ett helhetsgrepp om verksamheten, Facility Management. Istället för att koordinera alla tjänster hos olika leverantörer så samordnas vi och styr tjänster som stödjer organisationens kärnverksamhet. Du kan fokusera på dina faktiska arbetsuppgifter medans vi sköter allt som berör verksamhetens inre och yttre. 

Vill du skapa en innovativ och trivsam arbetsmiljö?

Ta reda på vilken lokalvårdslösning som skulle stödja er verksamhet på bästa sätt!

Kontakta oss
PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Yrkesutbildad personal

För att utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna för dig som kund men även för våra egna medarbetare. Våra medarbetare utbildas i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Detta gör vi för att säkerställa att all vår personal utför lokalvård i era lokaler enligt vårt ledningssystem. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare har även kollektivavtal vilket är en trygg för våra anställda och dig som kund. 

Allt detta gör vi för att tillsammans kunna utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Det kommer i sin tur även attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just ert företag. En trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten.

Grön växt vid fönster

Hållbar lokalvård

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

PIMA erbjuder även hemstädning, fönsterputsning och ett brett utbud av andra servicetjänster för privatpersoner genom vårt dotterbolag Städpulsen

Ett skrivbord vid ett stort fönster med en laptop på.

Sagt om oss

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes SunebringCountry Manager, Vileda

arbete i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ut kunskapsbanken

Se alla inlägg

Vi erbjuder lokalvård över hela Sverige