Om oss

Miljövänlig och kvalitetssäkrad städning för ditt företag eller hem

Så, hur började det?

PIMA grundades i södra Stockholm 1978, av makarna Pirkko-Liisa och Matti Vihtari. Tanken bakom serviceföretaget var att optimera kundernas arbetsmiljö. Ledorden var rent, trivsamt och säkert. Så småningom föddes även dotterbolaget Städpulsen AB, ett renodlat städföretag med fokus på hemstädning och övriga RUT-tjänster.

Det lilla företaget fick snabbt två marknadsledande kunder, vilket redan från start satte höga krav på kvalitet och kunnighet. PIMA växte och utvecklade längs med vägen unika tjänster – med kunderna, för kunderna. Det var bolagets tydliga engagemang och genuina passion för serviceyrket som fick dem att stå ut bland de etablerade serviceföretagen på marknaden. PIMA hade verksamheten och människan i fokus – och så skulle det förbli.

Med åren kom fler nöjda kunder och kunniga medarbetare. Idag har PIMA även ett systerföretag, PIMA Bemanning & Rekrytering som hyr ut och rekryterar inom lager/produktion, administration/ekonomi, försäljning/marknadsföring, chefer och ekonomer.

Samtliga företag ingår i PIMAGRUPPEN, med PIMA Holding AB som moderbolag. Koncernen äger, startar och utvecklar specialiserade bolag inom integrerade servicelösningar, rekrytering, bemanning och personalområdet. Familjen Vihtari är än idag stolta och aktiva ägare i PIMAGRUPPEN.

Senaste från kunskapsbanken

Se alla inlägg