Kontakta oss – Trygg och professionell service

Önskar du att komma i kontakt med oss på PIMA? Vi finns över hela Sverige, bland annat i Malmö, Göteborg och Stockholm, för att erbjuda så stor tillgänglighet som möjligt för våra kunder. Tveka inte att nå ut till oss redan idag. Kontaktdetaljer finner du här nedanför.

Kontakta oss

Vi sköter din arbetsmiljö så du kan fokusera på ditt arbete

Sedan starten 1978 har PIMA AB:s ambition varit att leverera städ- och servicetjänster i världsklass till företag och organisationer i Sverige. Vi är stolta över vårt landsomfattande nätverk av säljare och serviceteam som säkerställer att vi kan erbjuda oöverträffad service och tillgänglighet, oavsett var i landet våra kunder befinner sig. Vårt engagemang för lokal närvaro innebär att vi förstår och kan anpassa våra tjänster efter lokala behov och förutsättningar, vilket ger våra kunder en mer personlig och effektiv service.

För dem som söker exceptionell hemstädning, erbjuder vårt dotterbolag Städpulsen AB skräddarsydda lösningar inom hemstädning och andra RUT-tjänster för privatpersoner. Vårt mål är att göra din vardag enklare och mer njutbar, med tjänster designade för att möta dina specifika behov.

 

 

Kontakta oss

Våra säljare

Vårt engagerade säljteam finns placerade över hela landet, vilket inte bara maximerar vår tillgänglighet för våra kunder.

Våra säljare möter alltid våra kunder med värme och på ett personligt sätt. De strävar efter att förstå era unika behov och utmaningar för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar perfekt. Det handlar inte bara om affärer för oss; det handlar om att bygga långsiktiga relationer grundade på förtroende och förståelse, och att alltid vara där för er när ni behöver oss.

Samuel Paulander en av våra framgångsrika säljare på PIMA.

Samuel

Samuel är säljledare och har arbetat på PIMA i över 10 år. Med lång bakgrund inom lokalvård och en djupgående kunskap om våra tjänster, är Samuel experten du söker för skräddarsydda lösningar. Samuel är redo att möta dina behov med glädje och professionalism. Kontakta Samuel här

Fun fact: Samuel har tidigare arbetat med att leda white water rafting-äventyr i Nepals forsande floder. 

Alma

Med en passion för försäljning och en naturlighet för kundservice, är Alma en kraft att räkna med i Göteborgsområdet. Hennes erfarenhet inom kundservice lyser igenom i varje möte, drivet av en energi som smittar av sig. Alma står redo att överträffa dina förväntningar och ge dig den uppmärksamhet du förtjänar. För en personlig kontakt och service utöver det vanliga, upptäck skillnaden med Alma. Kontakta Alma här.

Fun fact: Alma mästrar konsten att stå på huvudet med imponerande skicklighet och balans.

Daniel Mölldal - säljare på PIMA

Daniel

Daniel stärker vårt team i Stockholm med sin livslånga erfarenhet inom försäljning och service. För honom är kundvård och service oskiljaktiga, och han drivs av en passion för att skräddarsy lösningar som exakt möter varje kunds behov och utmaningar. Daniel förstår att ingen verksamhet är den andra lik, och han är expert på att anpassa sig för att erbjuda de mest optimala lösningarna. För personlig service utöver det vanliga, tveka inte att kontakta Daniel direkt.

Fun fact: Daniel är inte bara en enastående säljare han har även en stor passion för armbrytning.

Annelie

Annelie är vår säljare i Skåneområdet. Med ett stort leende kombinerar Annelie sin passion för försäljning och service. Annelie drivs av att skapa långsiktiga lösningar för varje kund. Hennes entusiasm gör våra kunder i Skåne nöjda. För en service som verkligen gör skillnad. Kontakta Annelie här

Fun fact: Annelie älskar att sjunga opera och ser det som ett sätt att uttrycka sina känslor och njuta av musikens kraft. 

Söker du jobb hos oss?

Läs mer om våra lediga jobb, kanske hittar du det perfekta jobbet för just dig. Skicka in en ansökan så kontaktar vi dig!

Se lediga jobb
möte mellan anställda

Vill du som företag ha kontakt med oss angående våra servicetjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Söker du jobb på PIMA? använd då inte detta fomulär. klicka här istället. 

If you are looking for a job at Serviceföretaget PIMA.  Click here to apply.

Våra kontor

Kontakta oss Besök oss Öppettider

Södertälje

Lännockvägen 2
152 42 Södertälje
08.00–16.00
(Lunchstängt 12–13)
Hitta på karta

Kista

Isafjordsgatan 5
Kista
08.00–16.00
(Lunchstängt 12–13)
Hitta på karta

Klippan

Fabriksvägen 2
Klippan
08.00–16.00
(Lunchstängt 12–13)
Hitta på karta

Malmö

Smedjekullsgatan 24
Malmö
08.00–16.00
(Lunchstängt 12–13)
Hitta på karta

Halmstad

Gjutaregatan 12
Halmstad
08.00–16.00
(Lunchstängt 12–13)
Hitta på karta

Falkenberg

Åkarevägen 21
Falkenberg
08.00–16.00
(Lunchstängt 12–13)
Hitta på karta

Göteborg

Norra Ågatan 10
Göteborg
08.00–16.00
(Lunchstängt 12–13)
Hitta på karta