Städning och skötsel av utemiljö

Utemiljö för en tryggare morgondag

professionell skötsel av utemiljö

Skapa ett gott första intryck

När medarbetare, hyresgäster eller kunder anländer till en byggnad så bildar de sig ett första intryck från sekunden de får syn på fastigheten. Där spelar städningen och skötsel av utemiljön en större roll än vad många tror. Som ansvarig har du bara några sekunder på dig att skapa ett gott första intryck och våra experter vet exakt vad som krävs för att göra det där lilla extra med er utemiljö.

nöjd personal som skrattar

Varför skötsel av utemiljö?

Skötseln av fastighetens utemiljö skapar en trivsel och trygghet för de som vistas bland ytorna. PIMAs specialister sköter regelbundet om marken runt fastigheten oavsett väder och vind. De håller trappor och entréer rena från grus, löv och ogräs. Ser till att gröna ytor krattas, räfsas och blåses rent från löv, grenar och andra oangenäma föremål. Våra professionella och erfarna trädgårdsmästare rensar och håller efter planteringar för att skapa en ökad trivsel bland de som befinner sig fastigheten. 

skötsel av utemiljö fastigheter

Hur ser en lösning för skötsel av utemiljö ut?

Vårt mål är att leverera en service med hög kvalitet, öka säkerheten och minska oron för dig som ansvarig för utemiljön. När snön faller sköter vi snöskottning, borttagning av istappar samt takskottning. Vi sandar och saltar halkiga gångbanor för att alla ska trivas och känna sig trygga. När våren sedan anländer sopas vägar, gångbanor samt att rabatterna vårdas och bidrar till en härlig atmosfär i fastigheten. Oavsett årstid ser vi till att alla funktioner och ytor behåller sin fulla funktion. 

Vi främjar tryggheten och trivseln i er fastighet

Kontakta oss
fastighetsservice i Malmö, fönster- och fasadtvätt med ultrarent vatten

Fastighetsservice - en integrerad och kostnadseffektiv lösning

Något som blivit allt vanligare bland våra kunder är att integrera och kombinera flera tjänster från PIMA, så kallad fastighetsservice. PIMA tar då ett helhetsgrepp på fastigheten och sköter fönsterputs, fasadtvätt, trappstädning, golvvård och självklart även skötsel av utemiljö. 

Utöver en ren utemiljö så finns det flera gynnsamma följder när PIMA levererar fastighetsservice. Genom att lägga ut ansvaret till oss, kommer ni snabbt märka att det är extremt kostnadseffektivt. Ni slipper ansvaret kring samordning av flera leverantörer samtidigt som mer tid frigörs till kärnverksamheten. Dessutom finns möjligheten att skära ner på kostnader då vi sitter på alla resurser. En lösning som uppskattas av många kunder!PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Utbildad personal

För att utforma en hållbar och långsiktig servicelösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna för dig som kund men även för våra egna medarbetare. Våra medarbetare utbildas i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Detta gör vi för att säkerställa att all vår personal utför storstädningen i era lokaler enligt vårt ledningssystem.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar skötsel av utemiljö

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra leveranser av våra servicetjänster såsom utemiljö och fastighetsservice alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

avslappnad loungemiljö

Sagt om oss

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

arbete i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg