Våra tjänster

Kvalitetssäkrad service som anpassas efter dina behov

Kvalitetssäkrad service med människan och verksamheten i fokus

Vi brukar säga att kärnan i vår verksamhet består av mjuka servicetjänster – där målet med vårt arbete är att frigöra tid för våra kunder.

Låt oss ta hand om städningen medan du fokuserar på att göra det mesta av din dag. Planera in det där extra mötet istället för att slösa tid på att krångla med kaffemaskinen eller leta efter fungerande whiteboardpennor. Vi löser allt det där åt dig. Fyller kylen med energidryck, varuautomaten med lunchalternativ och bär ut vattenglasen till konferensrummet. Samtidigt ser vi såklart också till att det är fräscht och rent på kontoret. Om du vill ha hjälp med hemstädning, utförs den av vårt dotterbolag Städpulsen.

Utöver klassisk Facility Service arbetar vi även med säkerställd renhet och specialservice. Vi har flera kunder som jobbar med industriell produktion, sjukvård och datastorage – till exempel läkemedelsfabriker, biotekniska anläggningar, livsmedelsfabriker, processindustri, elektronik, kliniker, sjukhus och datahallar. Här är det extra viktigt att säkerställa renhet och tillgodose arbetsmiljökraven. Labbutrustning behöver diskas, maskiner rengöras och arbetskläder tvättas.

Vår personal har lång erfarenhet, är utbildad inom området och utrustad med de redskap som behövs. Tillsammans håller vi lokalerna fräscha och ser till att de uppfyller samtliga lagkrav. Vi hjälper även till med att implementera rätt arbetsrutiner och processer till förmån för säkerställd renhet.

Dessa tjänster erbjuder vi