Våra tjänster inom service

Kvalitetssäkrad service som sätter människan i centrum

Kvalitetssäkrad service låter dig fokusera på det viktigaste

En bra arbetsplats kräver sin service. Det kan handla om att leva upp till arbetsmiljökrav, ha skinande rena lokaler inför ett viktigt möte eller kunna erbjuda välfyllda varuautomater och gott kaffe till rasten. Allt som får verksamheten att flyta, helt enkelt. Vi vet att din tid är värdefull och förstår vikten av att allt i verksamheten bara måste fungera för att du och dina medarbetare ska kunna göra era jobb. Vår kvalitetssäkrade service har alltid människan i fokus och anpassas efter dina och verksamhetens behov. Kort och gott: vi gör jobbet runt omkring, så att du kan fokusera på ditt arbete.

Så här funkar det

Våra tjänster i korthet

avslappnat möte i företagsmiljö

Facility Management – bra service i sin helhet

Alla verksamheter har olika behov, oavsett om ni är i färd med att växa, spara eller transformera. Facility Management är en helhetstjänst som utgår från era unika behov, linjerar med era affärsmål och tar hand om hela kedjan – så att du kan lägga allt ditt fokus på kärnverksamheten.

Läs mer om Facility Management

arbete i loungemiljö

Facility Services – för allt verksamheten behöver

Fräscha krukväxter och trevliga receptionister, rengöring av elektrostatiska renrum och städning efter firmafesten – allt detta och mycket mer ryms under vår definition av begreppet Facility Services. Ju fler tjänster du väljer, desto billigare blir varje tjänst. Så varför inte passa på att få en storstädning i lagerlokalerna i samma veva som fönstren ska tvättas?

Läs mer om Facility Services

Från inspelningen av grundutbildningen inom renrumsstädning med GMP

Säkerställd renhet – en förutsättning för många verksamheter

För många företag är renheten en verksamhetskritisk angelägenhet. Det kan exempelvis handla om att säkerställa renhetsklassen i ett renrum, på ett laboratorium eller på ett sjukhus. Rengöring, städning, sanering eller desinfektion måste utföras i överensstämmelse (compliance) med de krav som gäller. Vi har lång erfarenhet av konsultation, utbildning och genomförande – framtaget av våra främsta experter och alltid utfört av yrkesutbildad personal.

Läs mer om Säkerställd renhet

lokalvård med helhetstänk

Lokalvård – för allt från arbetsmiljö till myndighetskrav

En seriös lokalvård säkerställer rena, trivsamma och välfungerade arbetsmiljöer för era medarbetare. När era medarbetare tar steget in på arbetsplatsen ska en trygghet och tillit infinna sig. Lokaler som är välkomnande, inspirerar, underlättar och ständigt förebygger eventuella virus och infektioner som kan ta sig in i miljön. 

Läs mer om Lokalvård

Växter på en innegård

Fastighetsservice – mer än bara service för fastigheten

Vill du slippa smutsiga fasader, stökiga soprum, halkiga parkeringar och trapphus med slask? Säker och miljövänlig fastighetsservice hjälper dig att skapa en trivsam atmosfär där människor känner sig trygga – hela vägen från fasaden och entrén till inomhusmiljön.

Läs mer om Fastighetsservice

plantor - kontorsstädning Göteborg

Sagt om oss

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

Från konsultation till bemannade funktioner

Du kan välja fritt mellan ett, flera eller samtliga av stegen som presenteras nedan. Vi erbjuder nämligen allt från enstaka kvalitetssäkrade tjänster till komplett Facility Management. Oavsett vad du väljer får du vår samlade expertkompetens på din arbetsplats – och Sveriges bästa service på köpet.

Steg 1

Konsultation

Vi har lång erfarenhet av att konsultera olika verksamheter om hur de ska jobba med renhet och hygienfrågor. Det kan handla om rutiner som behöver ses över, material som måste ändras, värden som ska kontrolleras eller att en ny microflora tillkommit. Vi kan även finnas med redan i designfasen för att optimera faciliteterna. Vi arbetar fram den bästa lösningen tillsammans med er och rådger alltid utifrån best practice och högsta rådande kunskapsnivå.

Steg 2

Bastjänst

Vad krävs för att din arbetsdag ska bli lite enklare? När du väljer en eller flera bastjänster underlättar vi ditt arbete genom att exempelvis utföra företagsstädning, sköta fastighetsservicen eller säkerställa renhet. Du kanske har full koll på dina basbehov men behöver extra kompetens vad gäller städ eller hygien. Eller så vill du bara få hjälp med att skapa en trivsam arbetsplats som du och dina medarbetare kan vara stolta över. Välj mellan single service eller löpande abonnemang.

Steg 3

Tilläggstjänster

När du valt dina bastjänster kan du enkelt lägga till specifika tjänster utifrån dina behov för att skapa din unika och kompletta företagsservice. Varför inte passa på att höja humör och välmående hos dina medarbetare? Vi kan se till att det alltid finns färsk frukt efter lunchträningen och riktigt gott kaffe till eftermiddagsfikat. Ju fler tjänster du väljer desto mer tid – och pengar – kommer du att spara.

Steg 4

Bemannade funktioner

Är kärnverksamheten viktig för dig? I så fall förtjänar du att lägga allt ditt fokus på den, medan vi avlastar dig med resterande uppgifter. Vi kan bemanna delar av verksamheten samtidigt som bas- eller tilläggstjänster utförs. Det kan handla om reception, vaktmästeri eller något helt annat som inte rör själva kärnverksamheten. Låt oss sköta inköp och volymer, redovisa kvalitetsnivåer och optimera processer – samtidigt som vår kompetens och genuina serviceglädje präglar din arbetsplats.

Boka konsultation

Det här är PIMA

arbete i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.