Receptionstjänster

För en tryggare morgondag

pima levererar professionella receptionstjänster

Varför outsourcing av receptionstjänster?

Själva rekryteringsprocessen för en receptionist är både tidskrävande och kostsam för ett företag. Det gäller att attrahera och rekrytera rätt person som har kompetensen att leverera förstklassig service när medarbetare samt kunder tar steget in i era lokaler. Många av oss kan känna igen sig i att det första intrycket sätter spår på ett eller annat sätt. Vi vet vilken extremt viktigt uppgift receptionisten har, personen är varumärkets ansikte och röst utåt. När PIMA tar ett helhetsgrepp om era receptionstjänster säkerställer vi en professionell service.kontorsstädning nyckeln till förbättrad hälsa - PIMA

Fördelarna med outsourcing av receptionstjänster

Genom att lägga ut receptionstjänster till PIMA så slipper du oron kring vad som sker vid sjukdom eller oplanerad frånvaro. Vår breda kandidatbank och etablerade jourbemanning gör att vi kan hitta rätt vikarie som kan bemanna och har kompetensen att leverera ett professionellt bemötande. När vi sköter bemanning av receptionen kan du känna dig trygg med att det receptionen alltid är bemannad.

Auktoriserat serviceföretag

Som auktoriserat serviceföretag utbildas all personal i vår egen digitala utbildningsplattform och har kollektivavtal, en trygghet för dig som kund och vår medarbetare. Genom att överlåta receptionstjänsterna till oss så går allt smidigt utan att kärnverksamheten slipper bli lidande. Service i världsklass helt enkelt! 

 

Kontakta oss
Fin lokal med trappa och männsikor

Utbildade receptionister som stärker ert varumärke

En receptionist är som spindeln i nätet för hela er verksamhet. Samtidigt som telefonen ringer, ska en person checkas in i besökssystemet medans en leverans anländer och ska signeras. Utifrån er kravställning och vår gedigna kompetens inom servicetjänster, så placerar vi den rätta personen som kan leverera en hög servicenivå och förstklassig receptionstjänst. För oss är onboarding ett stort fokus vid leverans av receptionstjänster och därför utbildas alla utifrån de behov som er verksamhet har.

PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Utformar säkra arbetsmiljöer

Vi utbildar receptionisten så personen kan er omgivning, system och de vanligaste frågorna som ett rinnande vatten. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att den ser och välkomnar varje person så deras upplevelse av ert företag blir den bästa tänkbara. När en olycka eller brand inträffar så finns även möjligheten att receptionisten är ansvarig för handlingsplan. Receptionisten har oftast den bästa översikten och kan snabbt agera utrymningsledare och säkerställa medarbetarnas säkerhet. Trots att arbetsgivaren bär det främsta ansvaret, så kan en snabb vikarielösning för receptionisten stå sig dyrt.

Professionell helhetslösning

Vårt mål är att utforma en helhetslösning för er verksamhet. Varje besökare och medarbetare ska bära med sig en härlig känsla som präglar det första intrycket av ert varumärke. En investering som många företag prioriterar ner men som har ett enormt värde.

Kontakta oss
Grön växt vid fönster

Receptionstjänster som ser till helheten

Receptionisten är personen som ser till helheten och ofta har det där lilla extra ögat på servicen. Personen märker snabbt vart skon klämmer bland medarbetare samt besökare och kan därför skapa minnesvärda upplevelser. Det har därför blivit mer vanligt att personen även sköter och köper in olika Facility Services. Det kan gälla beställning av mat och dryck inför ett möte eller större event, växtservice skapar en levande arbetsmiljö eller ordna en vending tjänst som finns tillgänglig för alla medarbetare.

Ett skrivbord vid ett stort fönster med en laptop på.

Sagt om oss

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

anteckning i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ut kunskapsbanken

Se alla inlägg