Receptionstjänster

Välkomnande och professionella receptionstjänster för din verksamhet

Några kollegor som sitter och dricker kaffe i ett fräscht kontor.

Förenkla din verksamhet med våra receptionistlösningar

Rekryteringsprocessen för en receptionist är både tidskrävande och kostsam för ett företag. Att attrahera och rekrytera rätt person som kan leverera förstklassig service när medarbetare och kunder kliver in i era lokaler är avgörande. Det första intrycket sätter ofta tonen för hela kundupplevelsen. Som ansiktet och rösten utåt för ert varumärke är receptionisten en nyckelfigur. Med PIMAs helhetslösningar för receptionstjänster tar vi på oss ansvaret för att säkerställa en professionell och välkomnande service

Fördelarna 

Genom att outsourca receptionstjänster till PIMA slipper du oroa dig för oplanerad frånvaro eller sjukdom. Med vår omfattande kandidatbank och etablerade jourbemanning säkerställer vi att rätt vikarie finns till hands för att leverera en professionell service vid behov. Med oss vid rodret för receptionsbemanning kan du vara trygg i vetskapen om att din reception alltid är bemannad och väl omhändertagen.

Auktoriserat serviceföretag

Som auktoriserat serviceföretag utbildas all personal i vår egen digitala utbildningsplattform och har kollektivavtal, en trygghet för dig som kund och vår medarbetare. Genom att överlåta receptionstjänsterna till oss så går allt smidigt utan att kärnverksamheten slipper bli lidande. Service i världsklass helt enkelt! 

 

Kontakta oss
Fin lokal med trappa och männsikor

Utbildade receptionister som stärker ert varumärke

En receptionist är som spindeln i nätet för hela er verksamhet. Samtidigt som telefonen ringer, ska en person checkas in i besökssystemet medans en leverans anländer och ska signeras. Utifrån er kravställning och vår gedigna kompetens inom servicetjänster, så placerar vi den rätta personen som kan leverera en hög servicenivå. För oss är onboarding ett stort fokus vid leverans av receptionstjänster och därför utbildas alla utifrån de behov som er verksamhet har.

Utformar säkra arbetsmiljöer

Vi utbildar receptionisten så personen kan er omgivning, system och de vanligaste frågorna. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att den ser och välkomnar varje person så deras upplevelse av ert företag blir den bästa tänkbara. När en olycka eller brand inträffar så finns även möjligheten att receptionisten är ansvarig för handlingsplan. Receptionisten har oftast den bästa översikten och kan snabbt agera utrymningsledare och säkerställa medarbetarnas säkerhet.

Specialservice med PIMA

Vilken typ av receptionisttjänst passar era behov bäst?

Digital receptionist:

Erbjuder en modern och smidig incheckningsupplevelse där besökare anländer till kontoret och interagerar med en digital skärm för att logga in. Genom denna digitala lösning skickas automatiskt ett meddelande till den person som besöket är inbokat med på företaget, vilket effektiviserar ankomstprocessen och minskar administrativt arbete.

 

Kundtjänst receptionist:

Fungerar som en central länk för företagets besöksflöde genom att erbjuda telefon- eller supporttjänster för besökare. Besökare kan ringa ett dedikerat nummer för att få hjälp och vägledning vid ankomst till företaget. Denna funktion kan hantera olika centrala uppgifter eller avlasta lokala enheter genom att ta emot och hantera ankommande besökare, vilket frigör tid för personalen på kontoret.

 

Traditionell receptionist:

Utgör navet för företagets mottagande och registrering av besökare. Förutom att välkomna och registrera besökare, ansvarar den traditionella receptionisten också för att sköta konferensservice, vilket innebär att säkerställa att konferensrummen är redo för möten med rätt förberedelser och att ta hand om behov som fika och annan service. Dessutom kan traditionella receptionister hantera posthantering och andra administrativa uppgifter, samt utföra ärenden såsom inköp och leveranser.

 

Mood Manager receptionist:

Tar ett holistiskt ansvar för kontorets välmående och atmosfär genom att fokusera på hälsa och stämning. Denna typ av receptionist ser till att kontoret är en trivsam och positiv arbetsplats genom att arrangera events, fira medarbetares födelsedagar med fika och sköta om företagets frukost- och fikaarrangemang. Deras uppgifter kan också innefatta att utföra diverse ärenden och se till att kontoret är i rätt stämning för produktivitet och trivsel.

Professionell helhetslösning

Vårt mål är att utforma en helhetslösning för er verksamhet. Varje besökare och medarbetare ska bära med sig en härlig känsla som präglar det första intrycket av ert varumärke. En investering som många företag prioriterar ner men som har ett enormt värde.

Kontakta oss
Grön växt vid fönster

Receptionstjänster som ser till helheten

Receptionisten är personen som ser till helheten och ofta har det där lilla extra ögat på servicen. Personen märker snabbt vart skon klämmer bland medarbetare samt besökare och kan därför skapa minnesvärda upplevelser. Det har därför blivit mer vanligt att personen även sköter och köper in olika Facility Services. Det kan gälla beställning av mat och dryck inför ett möte eller större event, växtservice skapar en levande arbetsmiljö eller ordna en vending tjänst som finns tillgänglig för alla medarbetare.

Ett skrivbord vid ett stort fönster med en laptop på.

Sagt om oss

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

anteckning i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ut kunskapsbanken

Se alla inlägg