Lokalvård Göteborg

Lokalvård i Göteborg för en tryggare morgondag

Dags att öka trivseln och renligheten på arbetsplatsen? - välj PIMA

Serviceföretaget PIMA är branschledande vid lokalvård i Göteborg. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer vilket ger er möjlighet att fokusera på det som verkligen är viktigt för er.

Professionell lokalvård

  • Kundanpassade lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Göteborg som utgår ifrån era preferenser och behov.

Lokalvård som värnar om er kärnverksamhet

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Sedan 1978 levererar serviceföretaget PIMA auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Göteborg. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken, men även offentliga verksamheter samt lokala företag. Vi har sedan start alltid varit präglade av innovationskraft och hög kompetens – med hållbarheten i fokus. Idag är vi ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige.Ett gäng på kontoret som diskuterar sittande.

Varför är lokalvård viktigt?

För att en verksamhet ska ha en välfungerande, trivsam och trygg arbetsmiljö, så är lokalvården en central nyckeldel. Rena lokaler bidrar till positivare medarbetare och motiverar till att vilja prestera, samtidigt som det skapar en behaglig känsla. En god lokalvård i Göteborg är också avgörande för att minska smittspridning och värna om medarbetarnas hälsa. Lokalvården hjälper även till att upprätthålla profileringen för företaget när besökare och kunder vistas i lokalerna.

Lokalvårdare avfläckar fönster

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

Som ansvarig för lokalvården i egen regi krävs det en ytterst hög kompetens när det kommer till rutiner samt processer för att uppfylla de krav och starka rekommendationer som finns. I egen regi behöver beställarorganisationen ständigt vidareutbilda sig för att ha uppdaterad kunskap om vilka städmetoder som behövs när och hur städningen kontrolleras. Dessutom måste ytterligare alla lokalvårdare utbildas kontinuerligt, och en fungerande vikariepool ska kunna finnas på plats vid sjukdom. 

Detta skapar i sin tur högre overhead-utgifter än själva städningen, vilket gör att den totala kostnaden för lokalvården blir otroligt hög vid management och controllers. Genom att anlita en professionell och seriös leverantör för lokalvård i Göteborg istället, kan du som ansvarig sänka den totala kostnaden. Du kan även känna dig trygg med att allt sker enligt överenskommelse.Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går lokalvård i Göteborg till?

Anlitar ni Serviceföretaget PIMA för leverans av lokalvård i Göteborg, så tilldelas ni en kontaktperson som blir arbetsledare över lokalvårdarnas arbete i era miljöer. Denna arbetsledare utför alltid regelbundna kvalitetskontroller, så att ni kan fokusera på er verksamhet. Vill ni ytterligare utöka trivseln på er arbetsplats finns alltid möjligheten att utöka leveransen med våra Facility Services. Detta inkluderar tjänster som bland annat frukt, växtservice, vending eller varför inte kaffe? Svårare än så behöver det inte vara! 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över er lokalvårdslösning i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar dig sedan och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera vad ni har för typ av behov. Därefter presenterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad lokalvård i Göteborg. 

Lokalvårdare utför professionell lokalvård i Göteborg

Lokalvård i Göteborg för alla verksamheter

Idag levererar vi lokalvård i Göteborg som frigör tid åt verksamheter samt säkerställer deras miljöer. Vi levererar lokalvård till både privata och offentliga verksamheter. Våra kunder driver olika typer av verksamheter inom olika områden med olika mål. Oavsett om lokalvården sker på ett kontor, lager, industri- och produktionsverksamhet, laboratorium, renrum eller i en skola, så kan du vara trygg med att vår lokalvård utförs på rätt sätt. 

Trappstädning i Stockholm.

Flexibel och innovativ lokalvård i Göteborg

Med dagens flexibla arbetsvanor gör att vi blir allt mer vana med att blanda distans- och kontorsarbete. Vi  kan löpande justera våra lokalvårdslösningar så att det passar era behov och den personalstyrka som vistas i lokalerna. Det vi dock vet är att kontoret fortsatt spelar en viktig nyckelroll för att hålla företagets kreativitet och anda uppe , och för att motivera medarbetare att återvända till kontoret. 

Det är även viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam samt anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Det krävs smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Göteborg!

Anlita PIMA för professionell lokalvård i Göteborg

Vi utbildar vår personal

För att kunna utforma en långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna – både för dig som kund och för våra egna medarbetare. Därför utbildas vår personal regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vi har ett stort fokus på trygghet som gör att vi kan utforma den innovativa och trivsamma arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar att ha. I förlängningen bidrar detta till att attrahera framtida anställda till att vilja jobba för ert företag. Vi levererar helt enkelt en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Göteborg

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan – bra för både verksamheten och planeten. 

Lokalvårdare i Göteborg som torkar fönsterparti

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Göteborg som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg

Vi erbjuder lokalvård över hela Sverige