Kontorsstädning

Rent, trivsamt och tryggt på kontoret!

Bra kontorsstädning ger nöjda medarbetare. Komplettera gärna med vårt goda kaffe, fräsch frukt och kalla drycker - för extra trivsel på kontoret.

Hur nöjd är du egentligen med städningen på din arbetsplats? Blir papperskorgarna tömda i tid? Fylls toalettpappret på innan det tar slut?

Bra kontorsstädning ger nöjda medarbetare

Kontorsstädning handlar i grunden om arbetsmiljökrav som förutsätter att personalen har rätt till en ren och säker arbetsplats. Men handen på hjärtat, ett rent kontor och fräscha toaletter  påverkar hur vi uppfattar arbetsplatsen. Det påverkar vår motivation och prestationsförmåga – för att inte tala om välmående. Att hålla toaletter, fikarum och övriga gemensamma utrymmen rena är dessutom ett effektivt sätt att minska smittspridning – såväl som sjukfrånvaro – under influensatider.

Genuin serviceglädje smittar av sig på kontoret

Med vår kontorsstädning och kompletterande trivseltjänster vill vi höja arbetsglädjen ytterligare en nivå. Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

ISO certifierad kontorsstädning och Auktoriserat serviceföretag

Ni kan alltid vara trygga i vissheten att vår kontorsstädning är ISO-certifierad för kvalitet och miljö och att vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal. Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Vi är dessutom ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

Trivseltjänster och arbetsplatssupport som stärker medarbetare

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt och verksamhetens hjärta. För att du ska vara fri att göra ditt jobb behöver allt runt omkring flyta på som det ska. Förutom att städningen skall fungera så ska det finnas ett gott kaffe, kalla drycker och frukt eller chokladbit lagom till mötet. Dessutom så har ni eventuellt behov av support till kontoret och verksamheten som också ska fungera. Allt detta är viktigt – vare sig du ska ta emot kunder, hålla en workshop eller ha en spontan avstämning med kollegorna. Läs här om våra Facility Services som tillsammans med kontorsstädning bildar en helhetslösning för arbetsplatsen och verksamheten.

Vad kostar en bra kontorsstädning?

Prisexempel 1

Företaget AB
Abonnera på kontorsstädning
Yta: 400 m2
Anställda: 25 st

3 gånger per vecka 
(grundnivå, passar de flesta)

1 städning per vecka av kontor, konferens samt liknande rum.
2 städningar per vecka av entré, kapprum och korridorer.
3 städningar per vecka av WC, kök och matsal.

6 362 kr / månad (exkl moms)

Prisexempel 2

Företaget AB
Abonnera på kontorsstädning
Yta: 400 m2
Anställda: 25 st

5 gånger per vecka 
(utökad nivå – för de som kräver lite extra)

1 städning per vecka av kontor, konferens samt liknande rum.
3 städningar per vecka av entré, kapprum och korridorer.
5 städningar per vecka av WC, kök och matsal.

7 816 kr / månad (exkl moms)

Större lokal

Det går naturligtvis bra att använda kontakta oss angående städning av större lokaler också, det största objekt Pima städar just nu är över 20.000 kvm.

Kontakta oss

Senaste om städning

Blogg

Miljövänlig fasadtvätt och fönsterputs

Hur kan fasadtvätt och fönsterputs göras mer miljövänligt? Traditionell fasadtvätt och fönsterputs utförs med vanligt dricksvatten vilket naturligt innehåller mineraler […]

Se alla inlägg