Kontorsstädning

Rent, trivsamt och tryggt på kontoret!

Bra kontorsstädning ger nöjda medarbetare och trivsel på kontoret. Med våra plustjänster kan ni även komplettera med frukt, kaffe och andra drycker för att öka trivseln ytterligare.

Hur nöjd är du egentligen med städningen på din arbetsplats? Blir papperskorgarna tömda i tid? Fylls toalettpappret på innan det tar slut? Det här är några av många faktorer som kan vara orsaker till minskad trivsel på kontoret.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på knappen nedan!

Kontakta oss

Därför är det viktigt med bra kontorsstädning

Kontorsstädning handlar i grunden om arbetsmiljökrav som förutsätter att personalen har rätt till en ren och säker arbetsplats. Men handen på hjärtat, ett rent kontor och fräscha toaletter  påverkar hur vi uppfattar arbetsplatsen. Det påverkar vår motivation och prestationsförmåga – för att inte tala om välmående. Att hålla toaletter, fikarum och övriga gemensamma utrymmen rena är dessutom ett effektivt sätt att minska smittspridning – såväl som sjukfrånvaro – under influensatider.

Bra kontorsstädning ger nöjda medarbetare

På ett kontor där papperskorgarna alltid är fulla och disken aldrig tar slut kan det lätt bli irritationer i luften som i sin tur minskar trivseln på arbetsplatsen. Men med våra tjänster kring kontorsstädning gör vi det lättare för er att fokusera på det som är viktigt för er.  

Vill du läsa mer om vikten av att optimera arbetsmiljön kan du läsa detta blogginlägg där vi listar tre faktorer till stor trivsel på kontoret.

Vad ingår i kontorsstädning?

Vid kontorsstädning genomför vi en grundlig städning av era kontor och tillhörande gemensamma ytor. Vi utgår ifrån en standardiserad checklista som vi kan anpassa efter era behov. Här nedan ser du vad som brukar ingå:

Städning av kontor, konferensrum och korridorer: 

 • Ytor såsom skrivbord (inkl datorer), bokhyllor, fönsterbänkar lister och lysknappar avtorkas. 
 • Dammtorkar lister.  
 • Plockar bort disk.
 • Vi plockar bort störande skräp från golven.
 •  Alla papperskorgar töms.  
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven.

 

Städning av pausrum och pentry: 

 • Avtorkar pentryn utvändigt, diskbänk, bord och stolar. 
 • Avtorkar även alla fria ytor, dörrhandtag och lysknappar. 
 • Dammtorkar lister. 
 • Alla papperskorgar töms.
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven.  

 

Städning av toaletter och omklädningsrum: 

 • Wc, handfat, duschväggar och speglar rengörs. 
 • Områdena runt handfatet och toaletten avfläckas. 
 • Dörrhandtag och lysknappar avtorkas. 
 • Toalettmaterial fylls på. 
 • Alla papperskorgar töms. 
 • Fukttorkar golven. 

Nöjda städare och nöjda kunder

Vi på PIMA jobbar för en arbetsplats där alla medarbetare ska känna sig sedda, hörda och uppskattade. Vi har en öppen kommunikation och detta bidrar till en utveckling hos både individen och företaget. Förutom vårt fokus på individen så har vi ett tydligt ledarskap och tydligt arbetssätt. Alla medarbetare får utbildning via vår yrkesskola. Dessa faktorer bidrar till att kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

ISO certifierad kontorsstädning och Auktoriserat serviceföretag

Ni kan alltid vara trygga i vissheten att vår kontorsstädning är ISO-certifierad för kvalitet och miljö och att vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal. Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Vi är dessutom ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

Trivseltjänster och arbetsplatssupport som stärker medarbetare

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt och verksamhetens hjärta. För att du ska vara fri att göra ditt jobb behöver allt runt omkring flyta på som det ska. Förutom att städningen skall fungera så vill många att det finnas ett gott kaffe, kalla drycker och frukt eller chokladbit lagom till mötet. Vår arbetsplatssupport och verksamhetssupport innebär att ni får en professionell serviceorganisation för alla era behov. Allt detta är viktigt – vare sig du ska ta emot kunder, hålla en workshop eller ha en spontan avstämning med kollegorna. Läs här om våra Facility Services som tillsammans med kontorsstädning bildar en helhetslösning för arbetsplatsen och verksamheten.

Vad kostar en bra kontorsstädning?

Prisexempel 1

Företaget AB
Abonnera på kontorsstädning
Yta: 400 m2
Anställda: 25 st

3 gånger per vecka 
(grundnivå, passar de flesta)

1 städning per vecka av kontor, konferens samt liknande rum.
2 städningar per vecka av entré, kapprum och korridorer.
3 städningar per vecka av WC, kök och matsal.

7 333 kr / månad (exkl moms)

Prisexempel 2

Företaget AB
Abonnera på kontorsstädning
Yta: 400 m2
Anställda: 25 st

5 gånger per vecka 
(utökad nivå – för de som kräver lite extra)

1 städning per vecka av kontor, konferens samt liknande rum.
3 städningar per vecka av entré, kapprum och korridorer.
5 städningar per vecka av WC, kök och matsal.

10 118 kr / månad (exkl moms)

Större lokal

Det går naturligtvis bra att använda kontakta oss angående städning av större lokaler också, det största objekt Pima städar just nu är över 20.000 kvm.

arbete i kontorsmiljö

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Senaste om städning

Se alla inlägg