Facility Management i Göteborg

Facility Management i Göteborg - Skapar en tryggare och enklare morgondag för ditt företag

Välj PIMA för Facility Management i Göteborg

 

Välkommen till PIMA – Din Expert på Facility Management i Göteborg. I den pulserande och dynamiska staden Göteborg, där företag och organisationer ständigt strävar efter effektivitet och innovation, spelar facility management en avgörande roll. Vi på PIMA förstår betydelsen av en välfungerande och anpassningsbar fysisk arbetsmiljö för företags framgång. Vår facility management-tjänst i Göteborg är utformad för att säkerställa att din verksamhet kan blomstra, med en arbetsmiljö som stöder både produktivitet och välbefinnande.

 

Ett komplett utbud av facility management-lösningar

Vår tjänst i Göteborg omfattar ett komplett utbud av facility management-lösningar, skräddarsydda för att möta de specifika behoven hos varje kund. Från regelbundet underhåll av era fastigheter till sofistikerad energihantering, och från säkerhetslösningar till moderna arbetsplatser, ser vårt team av erfarna specialister till att alla aspekter av er anläggningsförvaltning hanteras professionellt och effektivt.

 

4 grundstenar som PIMAs Facility Management erbjuder för ditt företag i Göteborg

1. Anpassad Arbetsmiljö: Skapar en arbetsplats som är optimerad för ditt företags unika behov och arbetsprocesser.

2. Effektivitetsförbättringar: Genom effektiv förvaltning av resurser och fastigheter kan vi hjälpa er att minska kostnader och öka produktiviteten.

3. Hållbarhet och Miljö: Vi är engagerade i att erbjuda hållbara lösningar som gynnar både er verksamhet och miljön.

4. Säkerhet och Välbefinnande: En säker och hälsosam arbetsmiljö är avgörande för medarbetarnas välbefinnande och produktivitet.

PIMA är mer än bara en tjänsteleverantör; vi är era partners i att skapa och upprätthålla en optimal arbetsmiljö. Upptäck hur våra facility management-tjänster i Göteborg kan transformera er arbetsplats och bidra till er verksamhets tillväxt och framgång.

Utbildad personal

Fastighetsservice i Göteborg.

Få en kostnadsfri offert på Facility Management i Göteborg

Fyll i formuläret idag så kontaktar vår säljare er för att kostnadsfritt ta fram en kundanpassad lösning för Facility Management i Göteborg. 

Två man som sitter och diskuterar över facility managment.

Vad är Facility Management?

Facility Management, ofta förkortat FM eller FM-tjänster, är den funktion i verksamheten eller fastigheten som ser till att alla faciliteter är säkra, trivsamma och välfungerande. FM innefattar även ansvar för uppföljning och att leverera data som ska resultera i vidare optimering av processer och strategier.

Oavsett om er bransch är retail, industri, IT eller sjukvård så måste en FM-chef finnas på plats. När du istället låter en partner med lång erfarenhet axla rollen behöver du själv inte tänka på skötsel eller service. Det innebär att du kan ha färre personer anställda och istället lägga allt ditt fokus på kärnverksamheten. 

Våra grymma lokalvårdare - PIMA.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserade och ISO-certifierade tjänster i Facility Management i Göteborg sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet och lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige, inte minst inom Facility Mangement. Vår organisation och våra tjänster präglas av hög kompetens och innovationskraft, alltid med hållbarhet i fokus.

 

 

 En av våra lokalvårdare rengör byggnad.

Professionell service

När du anlitar PIMA för Facility Management i Göteborg kan du känna dig trygg över att allt sköts professionellt och säkert. Genom att samla alla tjänster och olika Facility Services (FS) blir det lättare för dig att fokusera på dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Vi arbetsleder på plats, följer KPI:er, håller nere kostnader och ser till att allt levereras som det ska. Vår personal tar hand om det som rör faciliteterna, helt enkelt. Behöver ni målare, snickare, inredningsarkitekt, nytt konferensrum eller office support? Luta dig då tillbaka och låt våra FM-chefer göra jobbet.Hur går det till?

När ni väljer att samarbeta med Serviceföretaget PIMA för Facility Management i Göteborg, inleds processen med att ni tilldelas en erfaren Facility Manager. Denna Facility Manager blir er centrala kontaktpunkt och spelar en nyckelroll i att säkerställa att alla aspekter av er anläggningsförvaltning sköts effektivt.

Steg 1: Förståelse för Era Behov

Ert samarbete med PIMA inleds med en grundlig behovsanalys. Er Facility Manager kommer att genomföra en detaljerad utvärdering av era specifika krav och förväntningar. Detta inkluderar att förstå er verksamhets unika egenskaper, arbetsflöden, och de specifika utmaningar ni står inför.

Steg 2: Planering och Strategi

Baserat på denna förståelse, utvecklar Facility Managern en skräddarsydd plan för att hantera och optimera er anläggning. Detta omfattar strategisk planering av underhåll, städning, säkerhet, energihantering och andra viktiga tjänster. Planen kommer att fokusera på att maximera effektiviteten, minska kostnaderna och förbättra arbetsmiljön.

Steg 3: Implementering och Uppföljning

Med en fastställd plan övergår vi till implementeringsfasen. Facility Managern kommer att övervaka och leda alla aspekter av tjänsterna för att säkerställa att de utförs enligt överenskommen standard och tidslinje. Regelbunden kommunikation och uppdateringar säkerställer att ni är fullt informerade om framstegen.

Steg 4: Kontinuerlig Förbättring och Anpassning

Facility Management är en dynamisk process. Er Facility Manager kommer kontinuerligt att utvärdera och justera tjänsterna för att säkerställa att de förblir effektiva och relevanta. Genom att anpassa sig till förändrade behov och marknadsförhållanden, säkerställer PIMA att er arbetsplats inte bara upprätthåller, utan också förbättrar sin standard och funktion över tid.

Genom att välja PIMA får ni tillgång till expertis och engagemang som krävs för att er verksamhet i Göteborg ska fungera smidigt och framgångsrikt. Vår Facility Manager fungerar som en förlängning av ert team, med fokus på att skapa en optimal arbetsmiljö för er och era anställda.

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över er Faciliy Management lösning i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Facility Management levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad Facility Management i Göteborg. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Fin lokal med trappa och männsikor

Fördelar FM-resurser kostnadseffektivt

Alla organisationer och företag har sina egna unika behov och kravställningar. Därför gör vi alltid en analys för att se om verksamheten är i behov av enskilda tjänster, utbildning av personalen, Integrerad Facility Management (IFM) eller något helt annat. Vi kan finnas med om ni behöver optimera processer för att spara pengar, frigöra resurser för att kunna växa eller stötta verksamheten när ni behöver fokusera på förändringsarbeten.

En del företag har inte råd eller möjlighet att heltidsanställa en ansvarig för FM-chef. PIMAs processer och modeller ger dig möjligheten att ha en FM-chef på plats i den omfattning som önskas. Då kan du istället lägga pengar och fokus på att anställa utvecklare, designers, ingenjörer eller operatörer. Vi kan sedan växa tillsammans med er, i takt med att verksamheten utvecklas.

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Utbildad personal

För att säkerställa att alla leveranser av vår Facility Management i Göteborg uppfyller kraven så utbildas personalen i vår digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. På så sätt kan vi garantera att kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. 

Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som er FM-tjänst lever upp till förväntningarna. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare har även kollektivavtal vilket är en trygg för våra anställda och dig som kund.

En växt som växer ur jorden.

Hållbar Facility Management i Göteborg

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra serviceleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan vid Facility Management i Göteborg. 

Tre personer som skrattar och ler.

Intresserad av att se över att höra mer om vår Facility Management i Göteborg?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för Facility Management i Göteborg. 

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg

Vi erbjuder Facility Management över hela Sverige - PIMA