Fastighetsservice

Rent, trivsamt och tryggt utomhus och inomhus

Fastighetsservice är mer än service till fastigheten

Fastighetsservice ger en ren och vårdad fastighet med god ekonomi och gör det trivsamt och tryggt för oss människor.

Fastighetsservice för fastigheten, människan och miljön

Fastighetsservice underhåller och bevarar fastighetens funktion och värde samt skapar en miljö där människor trivs och känner sig trygga i. Våra tjänster handlar om att hålla rent och snyggt inomhus och utomhus hela året runt. Vi använder system som är miljövänliga och jobbar för att er inne- och utemiljö ska vara fri från farliga kemikalier och utsläpp.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på knappen nedan!

Kontakta oss

Fastighetsservice som ger nöjda hyresgäster och boende

Fastighetsservice som ger en ren, trivsam och trygg känsla ger nöjda hyresgäster och boende. I en miljö där klotter, smuts och damm finns bidrar det oftast till ännu mera smuts vilket leder till en osäker miljö. Pima jobbar för att få en trivsam miljö där människor känner sig trygga. Fastighetsservice för inne- och utemiljöer är en viktig del i trivseln för hyresgäster och boende i fastigheter.

Fastighetsservice för er innemiljö och utemiljö

Vi erbjuder fastighetsservice för era inne- och utemiljöer för att ni ska få en maximal trivsel.

  • För er innemiljö erbjuder vi entréstädning, trappstädning, fönsterputsning, storstädning, golvvård.  Om du vill läsa mer om fönstertvätt kan du ladda ner vårt case om vårt jobb hos newsec.
    Ladda ner case
  • För utemiljön erbjuder vi sopplockning, fönsterputs, fasadrengöring, taktvätt, spolning och högtryckstvättning av bland annat soprum, avfallsrum och återvinningsstation. Gräsklippning, lövblåsning, jordförbättring.
  • Vintertid hjälper vi till med sandning, saltning, snöskottning, borttagning av istappar och snöskottning av tak.

ISO certifierade och Auktoriserat serviceföretag

Ni kan alltid vara trygga i vissheten att alla våra tjänster är ISO-certifierade för kvalitet och miljö och att vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal. Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Vi är dessutom ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss.

Varför ska du välja våran fastighetsservice?

PIMA jobbar för att få det säkert, tryggt och miljövänligt. Det gör vi genom att ha kunnig och utbildad personal och hög serviceglädje. Vi har tydliga avtal och instruktioner som gör att det blir tydligt för personal och kunder. Det är lätt att vara kund till oss då vi har trevligt bemötande och snabb återkoppling. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag och vi är då snabba med åtgärder. Med våra + tjänster får ni alla era support och trivseltjänster från oss, en kontakt – en faktura – lätt helt enkelt!

Är du intresserad eller bara har några frågor? Fyll i kontaktformuläret nedan så hjälper vi er så fort vi kan!

Tjänster inom fastighetsservice

Trappstädning

Vi utför all typ av trappstädning för en ren och trivsam känsla. Läs mer om vad som ingår vid städning av trappor.

 

Läs mer

Fönsterputs

Vi utför både traditionell fönsterputs men även med hjälp av vårt miljövänliga system.

 

Läs mer

Fasadtvätt

Miljövänlig fasadtvätt för era fasader. Läs mer om fasadtvätt och vilka olika system vi använder oss av.

 

Läs mer

Utemiljö

Gräsklippning, häckklippning, lövblås och uppsamling, ogräsbekämpning, jordförbättring. Under vinterhalvåret erbjuder vi snöröjning, saltning, sandning, takskottning, borttagning av is.

Storstädning och golvvård

Vi utför storstädningar och golvvård av olika material.

 

Läs mer

Högtryckstvättning och rengöring

Rengöring av soprum och återvinningsstationer.

Kontakta oss

Senaste om städning

Blogg

Ett seriöst serviceföretag – PIMA

Blogg

Auktoriserat serviceföretag Genom att vara godkända av Almega och auktoriserat serviceföretag ställs det höga krav på företaget. Detta gör att […]

Se alla inlägg