Fastighetsservice

Rent, trivsamt och tryggt utomhus och inomhus

Fastighetsservice är mer än service till fastigheten

Fastighetsservice ger en ren och vårdad fastighet med god ekonomi och gör det trivsamt och tryggt för oss människor.

Fastighetsservice för fastigheten och människan

Fastighetsservice underhåller och bevarar fastighetens funktion och värde samt skapar en miljö där människor trivs och känner sig trygga i.  Våra tjänster handlar om att hålla rent och snyggt innomhus och utomhus.

Fastighetsservice för innemiljö och utemiljö

För er innemiljö erbjuder vi entréstädning, trappstädning, fönsterputsning, storstädning, golvvård. För utemiljön erbjuder vi sopplockning, fönsterputs, fasadrengöring, taktvätt, spolning och högtryckstvättning av bland annat soprum, avfallsrum och återvinningsstation. Gräsklippning, lövblåsning, jordförbättring. Vintertid hjälper vi till med sandning, saltning, snöskottning, borttagning av istappar och snöskottning av tak.

ISO certifierade och Auktoriserat serviceföretag

Ni kan alltid vara trygga i vissheten att alla våra tjänster är ISO-certifierade för kvalitet och miljö och att vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal.  Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Vi är dessutom ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

Kompletterande tjänster till medarbetarna och verksamheten

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt och verksamhetens hjärta. För att du ska vara fri att göra ditt jobb behöver allt runt omkring flyta på som det ska. Förutom att städningen skall fungera så ska det finnas ett gott kaffe, kalla drycker och frukt eller chokladbit lagom till mötet. Dessutom så har ni eventuellt behov av support till kontoret och verksamheten som också ska fungera. Allt detta är viktigt – vare sig du ska ta emot kunder, hålla en workshop eller ha en spontan avstämning med kollegorna. Läs här om våra Facility Services som tillsammans med företagsstädning bildar en helhetslösning för arbetsplatsen och verksamheten. 

Tjänster inom fastighetsservice

Trappstädning

Vi utför all typ av trappstädning för en ren och trivsam känsla

Fönsterputs och fasadtvätt

Vi utför både traditionell fönsterputs men även med hjälp av vårt miljövänliga system. Läs mer om fönsterputs och fasadtvätt

Utemiljö vinter

Snöröjning, saltning, sandning, takskottning, borttagning av is

Utemiljö vår, sommar och höst

Gräsklippning, häckklippning, lövblås och uppsamling, ogräsbekämpning, jordförbättring

Storstädning och golvvård

Vi utför storstädningar och golvvård av olika material. Här kan du läsa mer om golvvård

Högtryckstvättning och rengöring

Rengöring av soprum och återvinningsstationer

Kontakta oss

Senaste om städning

Blogg

Miljövänlig fasadtvätt och fönsterputs

Hur kan fasadtvätt och fönsterputs göras mer miljövänligt? Traditionell fasadtvätt och fönsterputs utförs med vanligt dricksvatten vilket naturligt innehåller mineraler […]

Se alla inlägg