Företagsstädning

Företagsstädning för trygghet och trivsel på jobbet

avslappnad loungemiljö

Öka kundernas köplust och medarbetarnas välmående

Arbetsplatsen och dess lokaler är ansiktet utåt för hela verksamheten. En välstädad lobby, avdammade varuhyllor, blanka skrivbord på kontoret och tömda papperskorgar på toaletterna är små saker som kan göra stor skillnad när kunder eller högsta chefen kommer på besök. Det förstärker det totala intrycket av hur ni uppfattas som företag.

En ren och säker arbetsplats är dessutom vad du och dina medarbetare förtjänar. Likaväl som entréer måste vara fria från grus och slask så att ingen halkar, måste företagets miljöer kännas trivsamma och prydliga. Bra företagsstädning påverkar medarbetarnas välmående, vilket i sin tur påverkar deras prestationsförmåga.

häller upp kaffe

Kompletterande tjänster för allas trivsel

Arbetsplatsen är verksamhetens hjärta och den ska spegla vilka ni är. Men en trivsam och produktiv arbetsplats behöver så mycket mer än bara städning. Någon ska bemanna receptionen och växeln, det ska finnas frukt och fika på morgonmötet och det ska alltid finnas fungerande skrivare och bra kontorsmaterial.

För att du ska få tid och sinnesro till att utföra ditt viktiga arbete måste allt runt omkring flyta på som det ska. Som att det alltid ska finnas whiteboardpennor i konferensrummet inför kundbesöket eller den där viktiga workshopen. Och att det finns rena kaffekoppar när det är dags för paus. När du kombinerar vår företagsstädning med Facility Services får du en helhetslösning som bidrar till en trivsam och välfungerande arbetsplats för dig och dina medarbetare.

kvinna som dricker kaffe

Vi ställer höga krav – för din trygghet

Vi tror att när människor trivs på sin arbetsplats är de både mer kreativa och produktiva. Men företagsstädning handlar om mer än så. Er verksamhet kan behöva uppfylla vissa myndighetskrav och då är du värd att ha en leverantör av service och städ som du kan lita på.

Vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal och yrkesutbildad personal med hög kunskapsnivå. Pimas verksamhet präglas av genuin serviceglädje och ett professionellt bemötande. Vi är dessutom certifierade för kvalitet och miljö. Varför? Därför att du alltid ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss.

Våra leveranser och mervärden

Engångsleverans

En kvalitetssäkrad tjänst som levereras en gång.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Abonnemang

Spara tid på att bevaka och få en personlig relation till serviceorganisationen.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Integrerad service

Få en integrerad FM leverans där ni har fullständig kontroll.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Från konsultation till bemannade funktioner

Du kan välja fritt mellan ett, flera eller samtliga av stegen som presenteras nedan. Vi erbjuder nämligen allt från enstaka kvalitetssäkrade tjänster till komplett Facility Management. Oavsett vad du väljer får du vår samlade expertkompetens på din arbetsplats – och Sveriges bästa service på köpet. Visste du att vi även erbjuder butiksstädning och städning av köpcentrum.

Steg 1

Konsultation

Vi har lång erfarenhet av att konsultera olika verksamheter om hur de ska jobba med renhet och hygienfrågor. Det kan handla om rutiner som behöver ses över, material som måste ändras, värden som ska kontrolleras eller att en ny microflora tillkommit. Vi kan även finnas med redan i designfasen för att optimera faciliteterna. Vi arbetar fram den bästa lösningen tillsammans med er och rådger alltid utifrån best practice och högsta rådande kunskapsnivå.

Steg 2

Välj bastjänst

Vad krävs för att din arbetsdag ska bli lite enklare? När du väljer en eller flera bastjänster underlättar vi ditt arbete genom att exempelvis utföra företagsstädning, sköta fastighetsservicen eller säkerställa renhet. Du kanske har full koll på dina basbehov men behöver extra kompetens vad gäller städ eller hygien. Eller så vill du bara få hjälp med att skapa en trivsam arbetsplats som du och dina medarbetare kan vara stolta över. Välj mellan single service eller löpande abonnemang.

Steg 3

Tilläggstjänster

När du valt dina bastjänster kan du enkelt lägga till specifika tjänster utifrån dina behov för att skapa din unika och kompletta företagsservice. Varför inte passa på att höja humör och välmående hos dina medarbetare? Vi kan se till att det alltid finns färsk frukt efter lunchträningen och riktigt gott kaffe till eftermiddagsfikat. Ju fler tjänster du väljer desto mer tid – och pengar – kommer du att spara.

Steg 4

Bemannade funktioner

Är kärnverksamheten viktig för dig? I så fall förtjänar du att lägga allt ditt fokus på den, medan vi avlastar dig med resterande uppgifter. Vi kan bemanna delar av verksamheten samtidigt som bas- eller tilläggstjänster utförs. Det kan handla om reception, vaktmästeri eller något helt annat som inte rör själva kärnverksamheten. Låt oss sköta inköp och volymer, redovisa kvalitetsnivåer och optimera processer – samtidigt som vår kompetens och genuina serviceglädje präglar din arbetsplats.

Kontakta oss 

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes SunebringCountry Manager, Vileda

Våra tjänster inom service.

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg