Storstädning

Förbered din morgondag med en professionell och omfattande storstädning

storstädning på djupet

Storstädning för företag som är kundanpassad

Med över 40 års erfarenhet så säkerställer PIMA rena, trivsamma och välfungerande företagsmiljöer. Vi anpassar storstädningen för företag, vare sig det handlar om att fräscha upp lokalerna, vid renovering, ombyggnation eller flytt. Vi är stolta över att vara ett auktoriserat städföretag

Oavsett om det gäller ett kontor, butik, renrum, industri eller sjukhus så vet våra experter hur storstädning för företag bör utföras för bästa resultat. Vi erbjuder storstädning till företag inom alla branscher och anpassar efter era behov och önskemål. Vårt fokus är att underlätta och säkerställa miljöerna för er kärnverksamhet.

PIMA ett professionellt städföretag.

Vad innebär en storstädning?

I korthet brukar vi förklara att storstädning för företag omfattar alla de aspekter som en vanlig städning inte täcker. Denna typ av städning syftar till att rengöra på djupet och säkerställa att varje yta glänser, från golv till tak.

Under en storstädning fokuserar våra lokalvårdare särskilt på köket. De torkar och rengör vitvaror, köksskåp och fläktar, samt ger badrummet en grundlig uppfräschning. Dessutom ingår det att städa bakom möbler, runt ventilationssystem och armaturer, samt att rengöra högt upp i taket och längs väggarna.

en storstädning som får medarbetarna att trivas

Trygghet med storstädning

När dina medarbetare anländer till arbetsplatsen vill du som ansvarig vara säker på att miljön är den bästa tänkbara. Att investera i en storstädning ger dig den tryggheten. Storstädning bidrar till en god hygien och arbetsmiljö för både medarbetare samt besökare och vi vet att det resulterar i en bättre prestation. 

När era lokaler storstädas regelbundet kommer även den vardagliga städningen flyta på och lokalernas livslängd förlängs. Att inte låta det gå lång tid mellan tillfällena är en investering som gynnar alla parter. Vi sköter din arbetsmiljö, så att du kan fokusera på ditt arbete

Varför storstädning av PIMA? 

Som auktoriserat städföretag med över 40 års erfarenhets vet PIMA vad som krävs för att utforma och säkerställa rena, trivsamma och välfungerande företagsmiljöer. Vi anpassar storstädningen till rådande förhållanden, vare sig det handlar om att fräscha upp lokalerna, vid renovering, ombyggnation eller flytt.

Kontakta oss

Hur går en storstädning till?

Från förfrågan till leverans, en lokalvårdslösning som förenklar din vardag.

Steg 1

Kontakta oss

Är det dags för en storstädning av era lokaler? Om du vill beställa en storstädning för ert företag och redan är kund hos oss, går det bra att kontakta er kontaktperson. Är du en ny kund för oss så går det bra att fylla i formuläret nedan.

Steg 2

Platsbesök

Vid nya kundförfrågningar kan vi besöka er vid behov för att utforma storstädningens moment. När det gäller våra befintliga kunder, kan vi skicka offertförslag direkt.

Steg 3

Storstädningen utförs

När ni accepterat vår offert, kommer vår personal och utför storstädningen vid avtalad tid och enligt överenskommelse. Om ni vill säkerställa trivsel och renhet året om, går det att kombinera storstädningen med ett avtal för den vanliga lokalvården. 

storstädning som säkerställer verksamheten

Ökad brandsäkerhet och kundupplevelse

Det finns även många fördelar med en storstädning som skiljer sig åt inom olika verksamheter. I industrimiljöer förekommer det mycket damm vid produktion vilket kan utgöra en brandfara, en storstädning säkerställer därmed brandsäkerheten.

I verksamheter som klädbutiker genererar en storstädning av provrum och övriga butiksutrymmen en förbättrad kundupplevelse. Alla miljöer har sina behov vid en storstädning för att skapa en trygg och trivsam känsla.

storstädning som utförs av pima:s lokalvårdare

Yrkesutbildad personal med spetskompetens

För att utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna för dig som kund men även för våra egna medarbetare. Våra medarbetare utbildas i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Detta gör vi för att säkerställa att all vår personal utför storstädningen i era lokaler enligt vårt ledningssystem.

Vill du skapa en innovativ och trivsam arbetsplats?

Vi hjälper dig att utforma den ultimata storstädningen för ert företag som stödjer verksamheten på bästa sätt!

Kontakta oss
medarbetare i rena och säkra arbetsmiljöer av PIMA här med fastighetsservice i Malmö.

Utformar innovativ arbetsmiljö

Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare har även kollektivavtal samt ansvarsförsäkring vilket är en trygg för våra anställda och dig som kund. Allt detta gör vi för att tillsammans kunna utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Det kommer i sin tur även attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just ert företag. En trygg och hållbar storstädning som främjar verksamheten.

gröna växter

Hållbar storstädning

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra leveranser av storstädning alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

Ett skrivbord vid ett stort fönster med en laptop på.

Sagt om oss

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Frågor om storstädning

01. Vad ingår i storstädningen?

Storstädningen utformas efter era och lokalernas behov. Vi kundanpassar storstädningen och ser till att städningen lyfter er verksamhet.02. Vad kostar storstädning till företag?

Som avtalskund betalar du en fast avgift om storstädning är något som kommit överens om vid uppstart. Självklart utför vi även storstädningar vid engångstillfällen. Vi anpassar storstädningen efter era lokaler och önskemål. Kontakta oss och få ett offertförslag presenterat.

03. Vilka tilläggstjänster finns för storstädning?

Många av våra kunder väljer att lägga till fönster- och fasadtvätt samt golvvård i samband med storstädningen. Bokning av tilläggstjänster kan självklart ske i samband som storstädningen.

arbete i kontorsmiljö

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg