Facility Service – Komplett utbud av tjänster

Vi säkerställer att dina anläggningar är väl underhållna, säkra och energieffektiva med skräddarsydd facility service som matchar dina behov så du kan fokusera på din kärnverksamhet

Några kollegor som sitter och dricker kaffe i ett fräscht kontor.

Facility service - Ett brett utbud av tjänster

Facility service innefattar ett brett utbud av tjänster som syftar till att säkerställa att en organisations fysiska arbetsplats är väl underhållen, säker och effektiv. Detta inkluderar allt från fastighetsunderhåll, säkerhet och städning till catering och receptionstjänster. Kort sagt, facility service handlar om att skapa en optimal miljö för verksamheten att blomstra genom att sköta om och förbättra de fysiska förutsättningarna på arbetsplatsen.

Facility service omfattar de tjänster som krävs för att underhålla och driva en byggnads fysiska miljö och infrastruktur på ett effektivt sätt. Det handlar om att säkerställa att alla aspekter av en fastighet, från säkerhet till städning och underhåll, fungerar smidigt för att stödja organisationens dagliga verksamhet och skapa en optimal arbetsmiljö.

Vår facility service erbjuder

Vår facility service erbjuder ett brett spektrum av tjänster designade för att förenkla och förbättra din dagliga verksamhet, samtidigt som vi ser till att din arbetsmiljö är ren, säker och välkomnande. Från grundlig städning av fastigheter till specialiserad desinficering av kontor under influensasäsongen, ser vi till att dina utrymmen är optimala för både anställda och besökare.

Vi förstår också vikten av första intryck, vilket är varför vi erbjuder professionell bemanning i receptionen, effektiv posthantering samt påfyllning av frukt och dryck för att hålla dina anställda nöjda och motiverade. Dessutom kan vi hjälpa till att skapa en mer inbjudande och trivsam arbetsmiljö genom att dekorera med växter och blommor. Våra facility services är till för att underlättar för er.

Våra tjänster inkluderar:

 • Underhåll: Proaktivt och reaktivt underhåll för att förebygga avbrott och förlänga livslängden på era anläggningar.
 • Renhet: Håll era utrymmen välkomnande och hygieniska med vår grundliga städ- och saneringsservice.
 • Säkerhet: Pålitliga säkerhetstjänster för att skydda era medarbetare, besökare och tillgångar.
 • Supporttjänster: Effektiv hantering av reception, post och andra administrativa uppgifter för att underlätta er dagliga drift.

Genom att välja PIMA får ni tillgång till skräddarsydda lösningar som inte bara tar hand om era fastigheter utan också bidrar till att skapa en produktiv och trivsam miljö för alla. Låt oss ta hand om faciliteterna så att ni kan fokusera på det ni gör bäst – er kärnverksamhet.

 

Flexibla lösningar som möter era specifika behov

Vårt mål är att erbjuda flexibla lösningar som möter era specifika behov. Ta även del av våra andra tjänster som professionell kontorsstädning. Utforska vårt utbud och låt oss hjälpa dig att skapa en mer funktionell och attraktiv arbetsplats.

Det krävs mycket för att en fastighet eller arbetsplats ska vara säker, trygg och trivsam. Samtidigt måste du kunna fokusera på ditt viktiga arbete. Behöver du individuella tjänster eller en sammansättning av service för att underlätta din arbetsdag? Låt då oss göra jobbet, så att du kan fokusera på dina huvudsakliga uppgifter. Glöm inte bort era fönster, vi på PIMA arbetar även med repteknik för fönster som behöver rengöras på höga höjder. Kontakta oss så hjälper vi ert företag.

 

Våra grymma lokalvårdare städar hos er.

En effektiv och hållbar lösning

Vad behövs för att du ska kunna fokusera mer på kärnverksamheten? När du väljer att anlita oss får du inte bara möjligheten att spara pengar – utan även tid. Vi kan stå till tjänst med olika lösningar beroende på om du är i en fas där du behöver växa, spara pengar eller transformera verksamheten. Facility services är mer än en tjänst det är även en långsiktig investering för en mer hållbar och trygg morgondag.

Vi jobbar med små och medelstora företag liksom välkända varumärken som IKEA, Höganäs, Capio och Stena. Vi tillhandahåller service för företag inom LifeScience, SaaS, PaaS och bioteknik såväl som skolor, mekaniska verkstäder, PR-byråer och datacenter. Oavsett vilka mål ni siktar mot kan vi hjälpa till att göra din arbetsdag lite enklare.

desinfektion av händer - Facility services med PIMA

Facility Management – För att varje verksamhet är unik

Vi vet att varje verksamhet har unika behov. Vissa behöver jour 24/7, andra måste säkerställa renhet och hygien medan den tredje kanske bara vill ha en härlig och inspirerande arbetsmiljö med gott fika och en strukturerad receptionist. Eller varför inte allt på samma gång? Låt oss berätta mer om våra lösningar för facility management. Om du vill veta mer om vad Facility Management innebär läs då vårat blogginlägg för mer information.

Vad är den ursprungliga verksamheten i er organisation? Genom att ställa den frågan kan man ofta komma till insikt om att mycket tid går åt till annat än just det. Vår egen kärnverksamhet är att leverera förstklassiga tjänster inom integrerad service, Facility Service och Facility Management.

Behöver ni professionell fastighetsservice i Malmö? Våra tjänster sträcker sig över hela Sverige kontakta oss idag så hjälper vi ert företag att bli tryggare och renare.

Våra leveranser och mervärden

Engångsleverans

En kvalitetssäkrad tjänst som levereras en gång.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Abonnemang

Spara tid på att bevaka och få en personlig relation till serviceorganisationen.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Integrerad service

Få en integrerad FM leverans där ni har fullständig kontroll.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten
gröna blad - miljöansvar - Facility services med PIMA

Sagt om oss

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Från konsultation till bemannade funktioner

Du kan välja fritt mellan ett, flera eller samtliga av stegen som presenteras nedan. Vi erbjuder nämligen allt från enstaka kvalitetssäkrade tjänster till komplett Facility Management. Oavsett vad du väljer får du vår samlade expertkompetens på din arbetsplats – och Sveriges bästa service på köpet.

Steg 1

Konsultation

Vi har lång erfarenhet av att konsultera olika verksamheter om hur de ska jobba med renhet och hygienfrågor. Det kan handla om rutiner som behöver ses över, material som måste ändras, värden som ska kontrolleras eller att en ny microflora tillkommit. Vi kan även finnas med redan i designfasen för att optimera faciliteterna. Vi arbetar fram den bästa lösningen tillsammans med er och rådger alltid utifrån best practice och högsta rådande kunskapsnivå.

Steg 2

Välj bastjänst

Vad krävs för att din arbetsdag ska bli lite enklare? När du väljer en eller flera bastjänster underlättar vi ditt arbete genom att exempelvis utföra företagsstädning, sköta fastighetsservicen eller säkerställa renhet. Du kanske har full koll på dina basbehov men behöver extra kompetens vad gäller städ eller hygien. Eller så vill du bara få hjälp med att skapa en trivsam arbetsplats som du och dina medarbetare kan vara stolta över. Välj mellan single service eller löpande abonnemang.

Steg 3

Tilläggstjänster

När du valt dina bastjänster kan du enkelt lägga till specifika tjänster utifrån dina behov för att skapa din unika och kompletta företagsservice. Varför inte passa på att höja humör och välmående hos dina medarbetare? Vi kan se till att det alltid finns färsk frukt efter lunchträningen och riktigt gott kaffe till eftermiddagsfikat. Ju fler tjänster du väljer desto mer tid – och pengar – kommer du att spara.

Steg 4

Bemannade funktioner

Är kärnverksamheten viktig för dig? I så fall förtjänar du att lägga allt ditt fokus på den, medan vi avlastar dig med resterande uppgifter. Vi kan bemanna delar av verksamheten samtidigt som bas- eller tilläggstjänster utförs. Det kan handla om reception, vaktmästeri eller något helt annat som inte rör själva kärnverksamheten. Låt oss sköta inköp och volymer, redovisa kvalitetsnivåer och optimera processer – samtidigt som vår kompetens och genuina serviceglädje präglar din arbetsplats.

Kontakta oss

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes SunebringCountry Manager, Vileda

anställd som arbetar

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg