Auktoriserat serviceföretag – PIMA

Hur vet man att städfirman man anlitar är seriös? En sak att titta efter är: om företaget är godkänt av Almega och auktoriserat serviceföretag. PIMA fortsätter år efter år att uppfylla Almegas krav för auktoriserat serviceföretag.

Auktoriserat serviceföretag

Genom att vara godkända av Almega och auktoriserat serviceföretag ställs det höga krav på företaget. Detta gör att man som kund kan känna sig trygg och säker när man anlitar företaget. I bestämmelserna står det t ex. att företaget ska följa de aktuella kollektivavtal. Att företaget har F-skattsedel samt att de har ett dokumenterat miljösystem. Auktorisationen för serviceföretag omprövas årligen och kan fråntas om inte företaget uppfyller de krav Almega har.

kvinna som funderar

”Vi är både glada och stolta att år efter år fortsätta hålla högsta nivå och utveckla våran verksamhet tillsammans med våra medarbetare och kunder. En förnyad auktorisation innebär att vi får ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt.” Säger Kari Vihtari VD, Serviceföretaget Pima AB. Genom att uppfylla auktorisationsbestämmelserna från Almega så kan företagets nuvarande och nya kunder känna sig säkra att anlita Serviceföretaget Pima AB.

Vad finns med i intyget?

  • Är medlem i Almega och följer aktuellt kollektivavtal.
  • Har dokumenterat miljösystem.
  • Följer allmänna reklamationsnämndens beslut och rekommendationer.

Se vårat intyg som auktoriserat serviceföretag från Almega nedan:

INTYG