Möt vår lokala PIMA representant i Skåne – Annelie

I hjärtat av Skåne finns vår lokala PIMA representant Annelie placerad för att utforma servicelösningar som får verksamheter att lyckas! I det här blogginlägget får du höra om varför PIMA var det självklara valet för henne.

Annelie är känd för sitt medkännande förhållningssätt samt förmågan att ge det där lilla extra och säkerställa att leveransen utformas efter kundens behov. Hon har en stark vilja att hjälpa människor och brinner för att bygga meningsfulla relationer i sitt arbete som säljare. 

Jag ser varje kundmöte som ett tillfälle att utbyta kunskap och djupdyka i kundens verksamhet, berättar Annelie, säljare Serviceföretaget PIMA.

En gedigen erfarenhet – mer än bara säljare 

Det var Annelies passion för det personliga mötet med människor och den kreativa ådran i hennes tidigare arbetsliv som gjorde att hon fick upp ögonen för den omväxlande naturen i säljyrket. Annelie är inte bara en säljare; hon är en mångfacetterad person med bakgrund som sträcker sig över olika branscher och yrken. I över 13 år har hon inte bara förfinat sig kunskaper inom försäljning, utan också jobbat med att utforma kreativa kampanjer, miljöer för mässor och evenemang som engagerar! 

Resan begränsar sig inte till säljyrket utan hon har en gedigen erfarenhet som utbildad förskollärare och pedagog med erfarenhet inom olika verksamheter. Bland annat på ett science center, där hon har organiserat event i alla dess former. Dessutom hade hon förmånen att arbeta med utbildningsradion, UR, vilket har gett henne en bred förståelse branschen. Som vår lokala PIMA representant i Skåne vet hon vikten av rena miljöer för att säkerställa arbetet som bedrivs inom olika typer av verksamheter. 

vår lokala pima representant annelie
Vår lokala PIMA representant Annelie på väg till sitt första kundmöte för dagen i Malmö.

PIMA – nästa anhalt på resan

När Annelie valde att söka jobb hos PIMA för ungefär ett år sedan var det på grund av företagets seriositet och att hon såg en möjlighet att fördjupa sina kunskaper om service- och lokalvårdsbranschen. Målet för Annelie var att finna en arbetsplats där hon trivdes med varierande arbetsuppgifter, som främjade hennes personliga utveckling! Nu i efterhand kan hon konstatera att PIMA motsvarade förväntningarna!  

Under det här året har jag utmanat mig själv som säljare och börjat tänka i nya banor när det kommer till själva säljprocessen. PIMA lanserade nyligen en egen digital säljutbildning som varit oerhört givande att få ta del av, berättar Annelie. 

Annelie jobbar dagligen väldigt tätt tillsammans med sina kollegor på sälj- och marknadsavdelningen. Om de stöter på ett hinder eller vill bolla ett kundcase så finns alltid en kollega tillgänglig. Ett ständigt kunskapsutbyte sker hela tiden och det är något som hon uppskattar. 

Dagarna som lokal PIMA representant i Skåne 

Som en del av PIMA-teamet finns det en stor variation i arbetsuppgifterna. Annelies dag börjar oftast med att jobba igenom mailen, gå igenom dagens möten och till sist sätta en agenda för dagen! Varje morgon har hon en kort 5 minuters avstämning med sälj- och marknadsavdelningen samt regionkontoret i Skåne.

Idag under förmiddagen var jag på två kundbesök i Malmö. Den ena kunden önskade hjälp med fönster-och fasadtvätt och den andra ville se över sin lokalvårdslösning med tillhörande Facility services. Nu på eftermiddagen är jag tillbaka framför datorn och utformar lokalvårdsplaner samt tillhörande offerter. Det är variationen som gör arbetet så spännande och utvecklande – men det jag älskar allra mest är möjligheten att träffa och interagera med kunderna, berättar Annelie. 

En av Annelies främsta egenskaper är hennes förmåga att lyssna. Hon tar sig tid att verkligen förstå varje kunds unika behov och önskemål. Genom att lyssna noga kan hon kundanpassa lösningar för varje verksamhet. Detta personliga engagemang är vad som skiljer PIMAs säljare från andra säljare. 

lokal pima represaentant i Skåne
Annelie hjälper dig att utforma en professionell servicelösning efter er verksamhets behov.

Stolt över att få företräda PIMA

Det som hon uppskattar allra mest är en fin kontakt med kunderna och positiv feedback. Att kunna bygga en genuin relation och kemi med olika kundtyper ger henne energi och glädje. Det motiverar henne till att fortsätta hjälpa och skapa unika kundupplevelser. 

Jag är stolt över möjligheten att få vara den lokala PIMA representanten i Skåne och stärka varumärke, framförallt att vi erbjuder auktoriserad samt ISO-certifierade tjänster till alla verksamheter. För mig som individ är det viktigt att en hållbarhet infinner sig från start till slut. Något som jag och alla säljare hos PIMA kan garantera med säkerhet, berättar Annelie.

Hon är inte bara en skicklig säljare, utan även en passionerad konstnär som älskar att få ut sin konstnärliga sida genom att måla tavlor på fritiden. Med ett öga för färg och form gillar hon att få utlopp för kreativiteten och inreda hemmet. När hon inte skapar konst eller arbetar älskar Annelie att resa, med Grekland som favoritdestination. En god fikastund är ett plus i kanten för henne i vardagen där hon kopplar av och njuter!

Annelie utformar en lösning som passar er verksamhet 

Annelies arbete är inte bara en karriär utan även en passion som genomsyrar allt hon gör. Är du intresserad av att se över din nuvarande lokal- och servicelösning och önskar professionell hjälp? Kontakta din lokala PIMA representant i Skåne via telefon: 0704121982, mail: annelie.johansson@pima.se eller varför inte boka ett möte med henne direkt via knappen nedan. Annelie står redo när du behöver hennes hjälp!

Boka möte med Annelie här!