Miljövänlig fönsterputs och fasadtvätt

Känns det pinsamt vid kundbesök på grund av fastighetens smutsiga fasader? - Vi hjälper dig!

skinande fönster och fasad efter fönsterputs och fasadtvätt

Miljövänlig fönsterputs och fasadtvätt

Börjar det bli svårt att se ut genom fönstren på kontoret? Känns det pinsamt vid kundbesök på grund av fastighetens smutsiga fasader? Eller börjar ångesten sprida sig i kroppen då du har ansvaret för den årliga fönster- och fasadtvätten? Vi på Serviceföretaget PIMA hjälper dig! 

En av våra lokalvårdare rengör byggnad.

Ge ett bättre första intryck

En ren fasad och putsade fönster genererar i sin tur flera positiva saker för er verksamhet. Genom att fräscha upp fasaden skapar ni det rätta intrycket från det att kunden, samarbetspartnern eller er framtida medarbetare tar steget in hos er. Framförallt så skapas en trygg och trivsam arbetsmiljö för alla era medarbetare, det förtjänar dem! Detta gör även att de blir mer motiverade och presterar ännu bättre. 

PIMA levererar professionell fastighetsservice i Malmö.

Värna om er investering

En annan viktigt aspekt handlar om att värna om fastigheten och den investering ni gjort för er verksamhet. Fasaden utsätts året om för nedsmutsning och alla dess olika väderslag. Om fasaden inte vårdas regelmässigt kommer det ursprungliga uttrycket att förloras. Med hjälp av en fönsterputs och fasadtvätt kan utsidan bli ren och fin igen, huset får därmed tillbaka sin ursprungliga känsla!

Vi vårdar fasaden, så du kan fokusera på kärnverksamheten

Hur ofta bör en fasad tvättas?

Hur ofta en fasat bör tvättas beror på hur snabbt det blir smutsigt igen. Men generellt så brukar moderna kommersiella byggnader med hög profil tvättas med systemet en gång om året eller vart annat år. Putsade-, betong- eller stenfasader mer sällan.

Kontakta oss

Vad är skillnaden mellan traditionell- och kemikaliefri fönsterputs och fasadtvätt?

Valmöjlighet 1

Traditionell fönsterputs och fasadtvätt

Traditionell fönsterputs är lämpligt inomhus, på kontor eller hemma. Det handlar om att använda vattentrycket i en högtryckstvätt i kombination med vattentemperatur i en hetvattentvätt och rengöringskemikalier för att lösgöra och lyfta bort smuts från fasaden. Vi använder mildast möjliga metod för att åstadkomma ett bra resultat.

Valmöjlighet 2

Kemikaliefritt - System med ultrarent vatten

System med ultrarent vatten för fasadtvätt är många gånger att föredra framför traditionell fasadtvätt. Metoden innebär att vi använder filtrerat vatten som är fritt från partiklar och mikroorganismer. Våra mobila system går på el och vid större arbeten kopplas de upp till fastighetens vatten och eluttag. Med kolfiberstativ når vi upp till ca 15 meters höjd utan behov av arbetsplattform. Systemet innebär att vi minskar negativa miljöeffekter. Läs mer om systemet i detta blogginlägg.

Hinna till morgonmötet eller börja putsa fönsterna i entren?

Vad väljer du? 

Klicka på knappen nedan för att komma till formuläret och ta reda på vilken metod som det mest kostnadseffektiva och skonsamma alternativet för er verksamhet!

Kontakta oss
fönsterputs på glasfönster

Fönsterputs och fasadtvätt för alla verksamheter

Oavsett storlek och verksamhet så har vår personal den kunskap samt utbildning som krävs för att få er fasad att skina! PIMA erbjuder fönsterputs till såväl små som stora företag. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att allt från service och resultat till miljövänlighet är i topp.

 

Vi erbjuder även Repteknik vid fasadtvätt och fönsterputs

PIMA är ledande inom fönsterputsning, och erbjuder avancerad repteknik för fasadtvätt och fönsterputs på höga höjder. Med ett erfaret team levererar vi skräddarsydda rengöringslösningar för alla typer av byggnader, kombinerande expertis med säkerhet och effektivitet. Vi är engagerade i miljövänliga metoder, vilket garanterar en högkvalitativ service som skyddar din fastighet och miljön. Välj PIMA för en pålitlig och effektiv rengöring av dina fönster. 

PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Över 40-års erfarenhet

Med över 40 års erfarenhet i ryggen vet vi vilka metoder som lämpar sig bäst i olika situationer, vi utför både traditionell- och kemikaliefri fönsterputsning med vår system. Som auktoriserat serviceföretag utbildas all personal i vår egen digitala utbildningsplattform och har kollektivavtal, en trygghet för dig som kund och vår medarbetare.

gröna blad - miljöansvar - Facility services med PIMA

Vi minskar ert klimatavtryck

Vi strävar alltid efter att minimera vår negativa miljöpåverkan oavsett metod och att säkerställa en hög kvalitet på vårt arbete. Vi levererar fasadtvätt till små som stora företag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Många av våra kunder kombinerar fasadtvätten med fönsterputs då vårt nya system med ultrarent vatten kan rengöra båda delar samtidigt.

Ett skrivbord vid ett stort fönster med en laptop på.

Sagt om oss

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Flexibilitet och Kunskap. Med kort varsel behöver vi dra ner eller utöka resurser på t ex lager. Kunskap om krav och regelverk inom läkemedelsindustrin.

fönster- och fasadtvätt

Dags att boka fönsterputs och fasadtvätt?

Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss och hjälper hitta den rätta metoden för er verksamhet!

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg