Göteborgs säljstjärna – Möt vår lokala PIMA representant Alma

PIMA är stolta över att presentera Alma, en av våra framstående säljare i Göteborg. Almas dedikation till att skapa meningsfulla affärsrelationer och erbjuda lösningar för företag har gjort henne till en lysande stjärna i vårt team. Ursprungligen från det vackra Sörmland har Alma, sedan 2010, kallat Göteborg för sitt hem.

En företagssäljare med erfarenhet

Alma inledde sin karriär med utbildning inom inköp och försäljning och har sedan dess gjort betydande avtryck på företag som Jysk, Lindex, Elgiganten, Grolls och Eco Clean. Det var under hennes tid på Eco Clean som passionen för städbranschen väcktes till liv och även här som Almas resa mot att bli säljare började.  Det var då hon insåg värdet av den sociala kontakten med kunderna och betydelsen av att förstå och tillgodose deras unika behov. Denna insikt blev avgörande och formade hennes tillvägagångssätt som säljare, vilket inspirerade till att sträva efter att skapa meningsfulla relationer med varje kund.

”Att kunna erbjuda lösningar som verkligen gör skillnad för mina kunder är det som driver mig varje dag”, berättar Alma.

Alma har alltid haft en stark vilja att hjälpa andra och vara lyhörd för deras behov. Det är den naturliga problemlösaren i henne som drogs till säljyrket, där hon får möjlighet att skapa anpassade lösningar och erbjuda ovärderlig hjälp till sina kunder.

Dagarna som lokal PIMA representant i Göteborg 

Alma inleder varje dag med en latte och en smörgås för att samla kraft och inspiration inför dagens uppgifter. När hon sedan sätter sig framför sin dator är det dags att ta itu med dagens arbetsuppgifter. Hon börjar alltid med att gå igenom sina mail och förfrågningar från kunder, där varje meddelande representerar en ny möjlighet att skapa en värdefull affärsrelation eller lösa en utmaning för en befintlig kund. Med en lyhörd och proaktiv inställning tar hon sig an varje förfrågan med engagemang.

Vår lokala PIMA säljare i Göteborg Alma

Måndagar är oftast händelserika med möten där Alma träffar potentiella kunder, diskuterar projekt med befintliga kunder eller har interna möten med kollegor för att samordna arbetet och utbyta idéer. Resten av veckan ägnas åt att skapa kund anpassade offerter och träffa kunder för att diskutera deras behov och önskemål närmare. Varje möte är en ny möjlighet för Alma att lyssna, förstå och erbjuda lösningar som möter varje kunds unika behov.

”Mitt arbete handlar inte bara om försäljning, det handlar om att skapa långsiktiga relationer och erbjuda den bästa möjliga servicen till mina kunder”, berättar Alma.

En minnesvärd affär

Ett av Almas mest minnesvärda ögonblick som säljare var när hon lyckades säkra en affär med ett etablerat företag inom livsmedelssektorn. Kunden behövde hjälp med flyttstädning och Alma var där för att guida dem genom processen på ett smidigt sätt. Den starka relationen och förtroendet som byggdes upp mellan henne och kunden ledde till en framgångsrik affär som stärkte deras samarbete på bästa möjliga sätt.

Affärsrelationer står i fokus för Alma 

Enligt Alma är modet att våga ta risker och stå för sina övertygelser en grundläggande egenskap för framgång inom försäljning. Det handlar om att våga tänka utanför boxen och föreslå innovativa lösningar som kan skapa verkligt värde för kunderna. Vidare kräver envishet en stark vilja att fortsätta kämpa även när man möter motstånd eller hinder på vägen mot sina mål. Det är förmågan att hålla fast vid sina visioner och inte ge upp när det blir svårt.

Alma - vår lokala PIMA representant i Göteborg

Ärlighet är en princip som genomsyrar varje interaktion för Alma. Att vara transparent skapar inte bara förtroende, utan också en starkare grund för långsiktiga affärsrelationer. Empati spelar också en avgörande roll, då det handlar om att kunna sätta sig in i kundens situation och förstå deras behov och önskemål på djupet. Det är genom att lyssna uppmärksamt och visa genuint intresse för kundens välmående. Då kan meningsfulla relationer byggas och behållas över längre tid.

”För mig handlar det om att alltid vara ärlig och lyhörd för mina kunders behov. Det är den bästa grunden för att bygga långsiktiga relationer”, berättar Alma. 

En del av en växande och stöttande gemenskap

Alma trivs som fisken i vattnet hos PIMA. Hon älskar företagets värderingar och den familjära atmosfären på kontoret, som får henne att känna sig som en del av en växande och stöttande gemenskap. När hon inte arbetar, älskar hon att spendera tid med mannen och sina fyra barn. Badhusbesök, picknickar och äventyr på golfbanan är högt prioriterade aktiviteter som fyller hennes dagar med glädje.

Med över 20 års erfarenhet inom försäljning och en unik förmåga att förstå och anpassa sig efter varje kunds behov, är Alma redo att skapa exceptionella kundupplevelser som kommer att sätta ditt företag på kartan. Boka ett möte med Alma idag genom att klicka på knappen.

Behöver ert företag hjälp med professionell fastighetsservice i Göteborg? PIMA finns över hela Sverige kontakta oss via knappen här nedan så hjälper vi er.

Boka möte med Alma här!