Kontorsstädning i Stockholm

PIMA levererar professionell kontorsstädning i Stockholm för både stora och små företag.

Kontorsstädning i Stockholm - Med PIMA som din städpartner

Serviceföretaget PIMA är branschledande vid kontorsstädning i Stockholm. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer så ni får tid över till det som är viktigt för er. Vår breda erfarenhet omfattar hela Stockholm, från de historiska gatorna i Gamla Stan till den pulserande atmosfären i Norrmalm.

Vi erbjuder tjänster som är noggrant skräddarsydda för att möta varje kunds unika behov. Vare sig det gäller daglig städning av kontorslandskap, regelbunden rengöring av mötesrum, eller djuprengöring av personalutrymmen, är vårt team redo att se till att din arbetsplats alltid är välkomnande och fläckfri.

Hos PIMA förstår vi betydelsen av en skinande ren arbetsmiljö i Stockholm. Vår tjänst omfattar en omfattande och detaljerad städning av era kontorsutrymmen och gemensamma ytor, anpassad för Stockholms livliga och varierande företagskultur.

PIMAS anpassningsbara kontorsstädning för kontor i Stockholm

Vi använder en noggrant utformad checklista, som vi flexibelt anpassar för att uppfylla era unika behov och önskemål i huvudstaden. Vår tjänst inkluderar grundlig rengöring av alla kontorsrum, mötesrum och korridorer. Vi ser till att skrivbord, inklusive datorutrustning, samt bokhyllor och fönsterbänkar blir noggrant avtorkade. Detaljer som lister, lysknappar, och papperskorgar glöms inte bort, och vi garanterar att golven blir perfekt dammsugna och moppade, anpassat efter era specifika behov.

Vårt fokus sträcker sig även till loungeutrymmen och pentry. Här ingår avtorkning av yttre delar, diskbänkar, bord och stolar, samt rengöring av alla fria ytor och dörrhandtag. Vi dammtorkar även lister och ser till att golven blir noggrant rengjorda.

Toaletter och omklädningsrum behandlas med extra omsorg. Vi rengör noggrant WC, handfat, duschväggar och speglar, och avlägsnar fläckar runt handfat och toaletter. Vi fyller på nödvändiga toalettartiklar och ser till att golven är fukttorkade och hygieniska.

Lösningar för alla behov

För att tillgodose de särskilda behoven hos våra kunder i Stockholm, erbjuder vi helt anpassningsbara städlösningar. Vi är medvetna om att varje kontorsmiljö är unik och strävar efter att vår städplan inte bara möter, utan överträffar era förväntningar. Oavsett om det gäller särskilda städrutiner, frekvens eller specifika områden som kräver extra uppmärksamhet, är vår service flexibel och skräddarsydd för optimal renhet och trivsel i er arbetsmiljö.

Vårt mål är att erbjuda en ren, trivsam och produktiv arbetsmiljö i Stockholm. Lita på PIMA för en kontorsstädning som förvandlar er arbetsplats. Vi erbjuder även facility services som lyfter er arbetsmiljö och verksamhet.

Hos oss ingår alltid :

Utbildad personal

Kvalitet och hållbarhet

 • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
 • Auktoriserat Serviceföretag
 • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
Våra grymma lokalvårdare städar hos er.

Fyll i här för en kostnadsfri offert på kontorsstädning för er verksamhet

Ta steget mot en kundanpassad städlösning för ditt kontor i Stockholm – kontakta oss redan idag. Våra erfarna säljare står redo att kostnadsfritt utforma en lösning som passar just era specifika behov.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad kontorsstädning i Stockholm sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige som präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Trygg arbetsmiljö

För att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö så är kontorsstädningen i Stockholm central för verksamheten. Framförallt är en god kontorsstädning är avgörande för att minska smittspridningen och värna om medarbetarnas hälsa. Genom att hålla toaletter, fikarum och övriga gemensamma utrymmen rena så kan ni effektivt minska smittspridning – såväl som sjukfrånvaro – under influensatider. 

Kontorsstädning i stockholm. För en hållbar och trygg arbetsmiljö.

Vi värnar om personal och besökare

En ren atmosfär motiverar även medarbetarna att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Renligheten upprätthåller dessutom företagets profilering när kunder, besökare och framtida personal vistas i lokalerna.

På ett kontor där papperskorgarna alltid är fulla och disken aldrig tar slut kan det uppstå irritation. Detta kan i förlängningen leda till minskad trivseln på arbetsplatsen. När ni väljer att anlita PIMA för kontorsstädning i Stockholm underlättas er vardag väsentligt. Vår kontorsstädning i Stockholm frigör tid och gör att ni kan fokusera på det som är viktigt för er verksamhet och personal.

Vår process för effektiv kontorsstädning i Stockholm

Med PIMA:s tjänst för kontorsstädning i Stockholm får ni inte bara en ren arbetsplats, utan också en dedikerad kontaktperson som koordinerar och leder städuppdraget. Vår arbetsledare utför regelbundna kvalitetskontroller för att säkerställa högsta standard, vilket låter er koncentrera er på ert kärnverksamhet.

För att ytterligare förhöja arbetsmiljön erbjuder vi även anpassade Facility Services. Dessa kan omfatta allt från kaffeleverans och vending till fruktleverans och växtservice, allt skräddarsytt för att passa era unika behov och bidra till en trivsammare arbetsplats

 

 

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över kontorsstädningen i era lokaler i Stockholm? Klicka på kontakta oss och fyll i formuläret längre ner på sidan. Vi kontaktar dig och gör en kostnadsfri kund- och behovsanalys.

 

 

 

Steg 2 - Platsbesök

I nästa steg erbjuder vi ett personligt besök i era lokaler för att noggrant förstå era unika behov. Efter detta anpassar vi en kostnadsfri offert, perfekt anpassad efter just era önskemål och situation.

Steg 3 - Kontorsstädningen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång kontorsstädningen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell och auktoriserad kontorsstädning. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

professionell lokalvård utför kontorsstädning i Göteborg.

Utbildad personal

För att säkerställa att alla leveranser av kontorsstädningen i Stockholm uppfyller kraven så utbildas personalen i vår digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. På så sätt kan vi garantera att kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. 

Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, detta samtidigt som resultatet på kontorsstädningen lever upp till alla förväntningar. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare kollektivavtal. Detta bidrar till en ökad trygghet både för våra anställda och dig som kund. 

Kontorsstädning skapar en trygg och trivsam vardag.

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vårt arbete är utformat för att vi ska kunna bidra till den innovativa arbetsmiljö som er verksamhet förtjänar. Det kommer i sin tur även attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just ert företag. Vi levererar en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten.

En växt som växer ur jorden under solljus

Hållbar kontorsstädning i Stockholm

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom att ta olika typer av samhällsansvar. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet.Vi jobbar ständigt för att utvecklas och värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan vid vår kontorsstädning i Stockholm.

 

 

 

Tre personer som skrattar och ler.

Intresserad av att veta mer om vår kontorsstädning i Stockholm?

Kontakta oss idag så tar vi fram en anpassad lösning för kontorsstädning i Stockholm som utgår ifrån era behov!

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg

Vad ingår i vår kontorsstädning i Stockholm?

Vid kontorsstädning genomför vi en grundlig städning av era kontor och tillhörande gemensamma ytor. Vi utgår ifrån en standardiserad checklista som vi kan anpassa efter era behov och vad ni vill ska ingå. Här nedan ser du vad som brukar ingå:

Städning av kontor, konferensrum och korridorer

 • Ytor såsom skrivbord (inkl datorer), bokhyllor, fönsterbänkar, lister och lysknappar avtorkas
 • Dammtorkar lister
 • Plockar bort disk
 • Vi plockar bort störande skräp från golven
 • Alla papperskorgar töms  
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven.

Städning av loungeutrymmen och pentry

 • Avtorkar pentryn utvändigt, diskbänk, bord och stolar
 • Avtorkar även alla fria ytor, dörrhandtag och lysknappar
 • Dammtorkar lister
 • Alla papperskorgar töms
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven

Städning av toaletter och omklädningsrum

 • Wc, handfat, duschväggar och speglar rengörs
 • Områdena runt handfatet och toaletten avfläckas
 • Dörrhandtag och lysknappar avtorkas
 • Toalettmaterial fylls på
 • Alla papperskorgar töms
 • Fukttorkar golven

 

Vi erbjuder kontorsstädning över hela Sverige