Kontorsstädning Göteborg

Professionell Kontorsstädning i Göteborg - Skapa en ren, trygg och produktiv arbetsmiljö med PIMA. Vårt team är engagerade i att leverera kontorsstädning över hela Göteborg, anpassad för företag av alla storlekar. Vi är här för att se till att ditt kontor inte bara är fläckfritt, utan också en plats där dina anställda kan trivas och fokusera på sitt arbete. Lita på PIMA för en omsorgsfull städning som främjar både välbefinnande och produktivitet på din arbetsplats.

Låt PIMA ta hand om din kontorsstädning i Göteborg

Upptäck PIMAs kontorsstädning i Göteborgs hjärta. PIMA är stolta över att erbjuda förstklassig kontorsstädning i Göteborg, skräddarsydd för att möta varje kunds unika behov. Vi förstår vikten av en ren och välkomnande arbetsplats, och vårt erfarna team strävar efter att överträffa era förväntningar vid varje besök. Från grundliga städrutiner för arbetsplatser och mötesrum till noggrant underhåll av sociala ytor och kök, ser vi till att varje utrymme är fläckfritt och inbjudande.

 

Vår städprocess

 

Vår städprocess är noggrant utformad och inkluderar en djupgående rengöring av skrivbord, teknisk utrustning, bokhyllor och alla andra viktiga ytor. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och metoder för att garantera optimal renhet, samtidigt som vi värnar om miljön och din arbetsplats säkerhet.

Dessutom fokuserar vi på detaljerna som gör skillnaden. Från rengöring av köksytor och apparater till noggrann desinficering av badrum och omklädningsrum, ingår allt i vår omfattande service. Vi tar oss an varje hörn med samma omsorg och precision, för att säkerställa en hygienisk och hälsosam miljö för dig och dina medarbetare.

Anpassade städlösningar som speglar Göteborgs olika kontorslandskap. Vi förstår att varje kontor i Göteborg har sina egna behov. Därför erbjuder PIMA helt anpassningsbara städlösningar. Vi lyssnar noggrant på dina behov och skapar en personlig städplan som passar just din arbetsplats, oavsett dess storlek eller särskilda krav. Vare sig det handlar om särskilda städtider, frekvent städning av vissa områden, eller specialbehandling av känsliga ytor, har vi flexibiliteten och expertisen att anpassa oss.

Låt oss hjälpa till att transformera din arbetsplats till en ren, fräsch och produktiv miljö. Med PIMA i Göteborg, får du mer än bara en städtjänst – du får en partner som bryr sig om ditt företags välbefinnande. Utforska vårt utbud av tjänster och upptäck hur vi kan lyfta din arbetsplats till nästa nivå.

 

I våra avtal ingår alltid:

Utbildad personal

Våra grymma lokalvårdare - PIMA.

Få en kostnadsfri offert på kontorsstädning för er verksamhet

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för kontorsstädning i Göteborg anpassat utifrån era behov.

Lokalvårdare utför kontorsstädning i Göteborg

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA har sedan 1978 levererat auktoriserad och ISO-certifierad kontorsstädning i Göteborg. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken, men också offentliga verksamheter samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige som präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.PIMA ett städföretag som brinner för städning.

Trygg och trivsam arbetsmiljö

För att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö så är kontorsstädningen i Göteborg central för er verksamhet. Framförallt är en god kontorsstädning avgörande för att minska smittspridningen och värna om era medarbetares hälsa. Genom att hålla toaletter, fikarum och övriga gemensamma utrymmen rena så kan ni effektivt minska smittspridning – såväl som sjukfrånvaro. 

Ett gäng kollegor som skrattar över en lunch på kontoret

Vi värnar om både personal och besökare

En ren atmosfär motiverar medarbetarna att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla på arbetsplatsen. Renligheten upprätthåller dessutom företagets profilering när kunder, besökare och framtida personal vistas i lokalerna.

På ett kontor där papperskorgarna alltid är fulla och disken aldrig tar slut kan det uppstå irritation. Detta kan i sin tur leda till minskad trivseln på er arbetsplats. När ni väljer att anlita PIMA för kontorsstädning i Göteborg underlättas er vardag väsentligt. Vår kontorsstädning i Göteborg frigör tid och gör att ni kan fokusera på det som är viktigt för er kärnverksamhet och personal.

Så arbetar vi med kontorsstädning i Göteborg

När ni väljer PIMA för kontorsstädning i Göteborg, får ni inte bara en förstklassig städtjänst, utan också en dedikerad kontaktperson som fungerar som arbetsledare. Denna arbetsledare ansvarar inte bara för att koordinera städningen utan också för att utföra regelbundna kvalitetskontroller. Detta säkerställer att varje aspekt av vår service lever upp till era höga förväntningar, och att ni alltid har en direkt linje för kommunikation och feedback.

Vår arbetsledare spelar en central roll i att garantera att ni kan fokusera på det som är viktigast för er – er kärnverksamhet. Medan vi tar hand om städningen, kan ni ägna er åt att driva ert företag utan att oroa er för renligheten och ordningen i era lokaler.

För att ytterligare öka trivseln och effektiviteten på er arbetsplats erbjuder PIMA en rad Facility Services som kan integreras med er städtjänst. Dessa tjänster är skräddarsydda för att passa just er verksamhet och dess unika behov. Bland våra tilläggstjänster finner ni allt från regelbundna kaffeleveranser och vending-lösningar till fruktleveranser och växtservice. Vår målsättning är att skapa en arbetsmiljö som inte bara är ren och välstädad, men också en plats där era medarbetare kan må bra och vara produktiva.

Vår flexibilitet är nyckeln: vi anpassar oss efter era specifika önskemål och krav. Ni har full kontroll över omfattningen av vår service, och vi är här för att leverera exakt det ni behöver, när ni behöver det. PIMA står för en problemfri, högkvalitativ service – ni bestämmer, vi levererar.

 

 

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över kontorsstädningen i era lokaler i Göteborg? Klicka på kontakta oss och fyll i formuläret längre ner på sidan. Vi kontaktar dig och gör en kostnadsfri kund- och behovsanalys.

 

 

 

Steg 2 - Platsbesök

I nästa steg kommer vi och besöker era lokaler för att få ytterligare förståelse över vad ni har för behov. Därefter presenterar vi en kostnadsfri offert som baseras på er situation och era önskemål.

Steg 3 - Kontorsstädningen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång kontorsstädningen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell och auktoriserad kontorsstädning. 

plantor - kontorsstädning Göteborg

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

lokalvård som tar ett helhetsgrepp - kontorsstädning Göteborg

Utbildad personal

För att säkerställa att alla leveranser av kontorsstädningen i Göteborg uppfyller kraven så utbildas personalen i vår digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. På så sätt kan vi garantera att kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. 

Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, detta samtidigt som resultatet på kontorsstädningen lever upp till alla förväntningar. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare kollektivavtal. Detta bidrar till en ökad trygghet både för våra anställda och dig som kund. 

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vårt arbete är utformat för att vi ska kunna bidra till den innovativa arbetsmiljö som er verksamhet förtjänar. Det kommer i sin tur även attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just ert företag. Vi levererar en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar kärnverksamheten.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar kontorsstädning i Göteborg

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet.Vi jobbar ständigt för att utvecklas och värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan vid vår kontorsstädning i Göteborg.

 

 

 

Tre personer som skrattar och ler.

Intresserad av att veta mer om vår kontorsstädning i Göteborg?

Kontakta oss redan idag så tar vi fram en anpassad lösning för kontorsstädning i Göteborg som anpassas efter er verksamhets behov!

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg

Vad ingår i vår kontorsstädning i Göteborg?

Vid vår kontorsstädning i Göteborg genomför vi en grundlig städning av era kontor och tillhörande gemensamma ytor. Vi utgår ifrån en standardiserad checklista som vi kan anpassa efter era behov och vad ni vill ska ingå. Här nedan ser du vad som brukar ingå:

Städning av kontor, konferensrum och korridorer

 • Ytor såsom skrivbord (inkl datorer), bokhyllor, fönsterbänkar, lister och lysknappar avtorkas
 • Dammtorkar lister
 • Plockar bort disk
 • Vi plockar bort störande skräp från golven
 • Alla papperskorgar töms  
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven.

Städning av loungeutrymmen och pentry

 • Avtorkar pentryn utvändigt, diskbänk, bord och stolar
 • Avtorkar även alla fria ytor, dörrhandtag och lysknappar
 • Dammtorkar lister
 • Alla papperskorgar töms
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven

Städning av toaletter och omklädningsrum

 • Wc, handfat, duschväggar och speglar rengörs
 • Områdena runt handfatet och toaletten avfläckas
 • Dörrhandtag och lysknappar avtorkas
 • Toalettmaterial fylls på
 • Alla papperskorgar töms
 • Fukttorkar golven

 

Vi erbjuder kontorsstädning i hela Sverige