kontorsstädning i Malmö – PIMA får dina kontorsmiljöer att skina

kontorsstädning i Malmö - PIMA är din lösning för en ren och inbjudande arbetsmiljö. När ni väljer oss får ni inte bara experter på städning ni får även ett hållbart resultat. Vi anpassar oss för stora som små företag i Malmö. Vår erfarenhet sträcker sig över hela Malmö från Västra Hamnen till Stenkällan.

Kontorsstädning i Malmö

kontorsstädning av högsta kvalité

Vår tjänst innefattar en detaljerad och grundlig städning av både era kontorsutrymmen och gemensamma ytor. Vi följer en checklista, som vi flexibelt anpassar för att möta era specifika önskemål och krav. Vår tjänst inkluderar noggrann rengöring av alla kontorsrum, konferensrum och korridorer. Vi ser till att skrivbord, inklusive datorer, samt bokhyllor och fönsterbänkar blir noggrant avtorkade. Dessutom rengör vi lister, lysknappar och tömmer alla papperskorgar, samtidigt som vi ser till att golven blir perfekt dammsugna och mopparna, antingen torrt eller fuktigt efter behov.

Inte nog med det, vi tar hand om loungeutrymmen och pentry. Här inkluderar vår service avtorkning av pentryns yttre delar, diskbänkar, bord och stolar, samt rengöring av alla fria ytor och dörrhandtag. Vi dammtorkar även lister och ser till att golven blir omsorgsfullt rengjorda.

Toaletter och omklädningsrum får också vår fulla uppmärksamhet. Vi rengör WC, handfat, duschväggar och speglar, samt avfläckar områden runt handfat och toaletter. Alla nödvändiga toalettartiklar fylls på och vi säkerställer att golven är fukttorkade och hygieniska.

Anpassningsbara städlösningar för kontor i Malmö

För att möta de unika behoven hos varje kund, erbjuder PIMA fullt anpassningsbara städlösningar för kontor i Malmö. Vi förstår att varje kontorsmiljö är unik, med sina egna specifika krav och förväntningar. Vårt team arbetar nära med varje klient för att utforma en städplan som inte bara uppfyller, utan överträffar dessa krav. Oavsett om det gäller speciella städrutiner, frekvens eller specifika områden som kräver extra uppmärksamhet, är vår städservice flexibel och anpassad för att säkerställa optimal renhet och trivsel i varje kontorsmiljö.

Vårt mål är att garantera en ren och trivsam arbetsmiljö i Malmö, där varje detalj räknas. Lita på PIMA för en omfattande kontorsstädning som överträffar era förväntningar. Se mer information om våra tjänster och vad vi erbjuder här.

 

Vi garanterar:

Utbildad personal

Kvalitet och hållbarhet

 • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
 • Auktoriserat Serviceföretag
 • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
Två som skakar hand.

Är ni intresserade av en kostnadsfri offert för kontorsstädning i Malmö?

Kontakta oss för en kundanpassad lösning inom kontorsstädning i Malmö. Våra säljare är redo att kostnadsfritt utforma en plan baserad på era unika behov, säkerställande av en ren och välkomnande arbetsplats. Vi strävar efter att överträffa era förväntningar med högkvalitativ service anpassad för er verksamhet.

Om PIMA.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Sedan 1978 har PIMA erbjudit auktoriserad och ISO-certifierad kontorsstädning i Malmö. Kända för vår expertis och innovation, betjänar vi en mångsidig kundkrets, från ledande varumärken till lokala företag. Vår långa historia och starka fokus på kvalitet och hållbarhet har etablerat oss som ett av Sveriges främsta serviceföretag inom vår bransch. Vill du veta mer om PIMA och historian bakom? Här kan du läsa mer om Serviceföretaget PIMA. 

PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

För en trygg arbetsmiljö

En effektiv kontorsstädning är kärnan i en trivsam och säker arbetsmiljö. Den spelar en kritisk roll i att minska smittspridning och skydda medarbetarnas hälsa, särskilt genom att hålla toaletter, fikarum och andra gemensamma utrymmen rena. Detta är avgörande för att förebygga sjukfrånvaro, speciellt under influensasäsongen. Väljer ni PIMA för er kontorsstädning i Malmö, kan ni förvänta er en effektiv och professionell service som säkerställer en skinande ren arbetsmiljö. Med vårt engagemang och expertis garanterar vi er fullständig tillfredsställelse och försäkran om att ni befinner er i trygga händer.

Ett gäng kollegor som skrattar över en lunch på kontoret

Vi värnar om personal och besökare

En ren och välhållen arbetsmiljö boostar medarbetarnas motivation och skapar en behaglig atmosfär, samtidigt som det stärker företagets image inför kunder och framtida anställda. Oordning, som överfulla papperskorgar och ständigt smutsig disk, kan leda till irritation och minskad trivsel. Genom att välja PIMA för kontorsstädning i Malmö säkrar ni en problemfri vardag, där vi tar hand om städningen så att ni kan koncentrera er på ert företags kärnverksamhet och medarbetarnas välmående. 

PIMA i Malmö

Din helhetspartner för kontorsstädning och Facility Service

Vi på PIMA är djupt engagerade i att skapa en optimal arbetsmiljö, eftersom vi förstår att en behaglig arbetsplats är nyckeln till både personlig och professionell framgång. För att förhöja arbetsplatsens komfort och effektivitet, erbjuder vi en omfattande Facility Service som inte bara förbättrar, utan revolutionerar trivseln på din arbetsplats.

 

Våra skräddarsydda tilläggstjänster – från aromatiska kaffeleveranser som väcker sinnena, till bekväma vending-lösningar och friska, livgivande fruktleveranser – är utformade för att smidigt integreras i den pulserande och dynamiska arbetsmiljön i Malmö. Vår växtservice bidrar inte bara med estetisk skönhet utan förbättrar också luftkvaliteten, vilket skapar en mer hälsosam och inbjudande atmosfär.

 

Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan anpassa våra tjänster till just dina unika behov. Låt oss arbeta tillsammans för att göra din arbetsplats i Malmö till en källa till inspiration och framgång. Vi är här för att hjälpa ditt företag att blomstra och nå nya höjder.

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över kontorsstädningen i era lokaler i Malmö? Klicka på kontakta oss och fyll i formuläret längre ner på sidan. Vi kontaktar dig och gör en kostnadsfri kund- och behovsanalys.

 

 

 

Steg 2 - Platsbesök

I nästa steg kommer besöker vi era lokaler för att få ytterligare förståelse för era behov. Därefter presterar vi en kostnadsfri offert som baseras på er situation och era önskemål.

Steg 3 - Kontorsstädningen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång kontorsstädningen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell och auktoriserad kontorsstädning. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Kontorsstädning.

Vi har utbildad personal

För att säkerställa att alla leveranser av kontorsstädningen i Malmö uppfyller kraven så utbildas personalen i vår digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. På så sätt kan vi garantera att kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. 

Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, detta samtidigt som resultatet på kontorsstädningen lever upp till alla förväntningar. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare kollektivavtal. Detta bidrar till en ökad trygghet både för våra anställda och dig som kund. 

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vårt arbete är utformat för att vi ska kunna bidra till den innovativa arbetsmiljö som er verksamhet förtjänar. Det kommer i sin tur även attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just ert företag. Vi levererar en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten.

En växt som växer ur jorden.

Vi tror på en hållbar kontorsstädning i Malmö

PIMA är engagerade i att aktivt minska klimatavtrycket, både för oss själva och för våra kunder. Vi uppnår detta genom vår strategi för ’Hållbart företagande’. Vår strävan efter kvalitet och miljöhänsyn reflekteras i vårt ISO-certifierade ledningssystem, vilket säkerställer att alla våra lokalvårdstjänster håller högsta möjliga standard. Genom att ständigt sträva efter utveckling och innovationer inom vårt arbete med kontorsstädning i Malmö, arbetar vi målmedvetet för att minska klimatpåverkan och bidra till en mer hållbar framtid.

 

 

 

Tre personer som skrattar och ler.

Upptäck skillnaden med vår kontorsstädning i Malmö

Kontakta oss idag så tar vi fram en anpassad lösning för kontorsstädning i Malmö som utgår ifrån era behov!

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg

PIMA: Professionell Kontorsstädning i Malmö – Se vad som Ingår här nedan

Vid kontorsstädning genomför vi en grundlig städning av era kontor och tillhörande gemensamma ytor. Vi utgår ifrån en standardiserad checklista som vi kan anpassa efter era behov och vad ni vill ska ingå. Här nedan ser du vad som brukar ingå:

Städning av kontor, konferensrum och korridorer

 • Ytor såsom skrivbord (inkl datorer), bokhyllor, fönsterbänkar, lister och lysknappar avtorkas
 • Dammtorkar lister
 • Plockar bort disk
 • Vi plockar bort störande skräp från golven
 • Alla papperskorgar töms  
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven.

Städning av loungeutrymmen och pentry

 • Avtorkar pentryn utvändigt, diskbänk, bord och stolar
 • Avtorkar även alla fria ytor, dörrhandtag och lysknappar
 • Dammtorkar lister
 • Alla papperskorgar töms
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven

Städning av toaletter och omklädningsrum

 • Wc, handfat, duschväggar och speglar rengörs
 • Områdena runt handfatet och toaletten avfläckas
 • Dörrhandtag och lysknappar avtorkas
 • Toalettmaterial fylls på
 • Alla papperskorgar töms
 • Fukttorkar golven

 

Vi erbjuder kontorsstädning i hela Sverige