Lokalvård Stockholm

Lokalvård i Stockholm för en tryggare morgondag

Dags att öka trivseln och renligheten på er arbetsplats? - välj PIMA

Serviceföretaget PIMA är branschledande vid lokalvård i Stockholm. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer så ni får tid över till er kärnverksamhet.

 

 

Professionell lokalvård

  • Kundanpassade lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Stockholm som utgår ifrån er verksamhets specifika behov.

Lokalvård som värnar om er kärnverksamhet

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Stockholm sedan 1978. Bland våra kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken, men också offentliga verksamheter samt lokala företag. Idag är vi ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige. Vi är alltid präglade av hög kompetens och innovationskraft  – med miljön i fokus.PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Varför är lokalvård viktigt?

Lokalvård är en central del för verksamheten när det kommer till att ha en trygg och trivsam miljö på sin arbetsplats. Rena och fina lokaler motiverar era medarbetare till att prestera, samtidigt som det också skapar en behaglig känsla och atmosfär. En god lokalvård i Stockholm är avgörande för att minska smittspridningen på er arbetsplats, och som ser till att medarbetarnas hälsa är välbehållen. När kunder, besökare eller framtida personal vistas i era lokaler upprätthåller en professionell lokalvård ert företags profilering utåt. 

lokalvårdare avfläker glasyta med lokalvård i Stockholm

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

Ska man i egen regi ta hand om sin lokalvård krävs det en otrolig kompetens när det kommer till rutiner samt processer för att uppfylla de rekommendationer och krav som finns. I egen regi behöver beställarorganisationen ständigt vidareutbilda sig för att kontinuerligt ha uppdaterad kunskap om vilka städmetoder som behövs när och hur städningen kontrolleras. Dessutom måste även alla lokalvårdare också utbildas kontinuerligt. Man behöver även ha en fungerande vikariepool som ska finnas på plats vid sjukdom. 

Detta skapar i sin tur högre overhead-utgifter än själva städningen vilket gör att den totala kostnaden för lokalvården blir otroligt hög vid management och controllers. Genom att istället anlita en professionell och seriös leverantör för lokalvård i Stockholm, kan du som ansvarig för er verksamhet sänka den totala kostnaden och känna dig trygg med att allt sker enligt överenskommelse.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går professionell lokalvård i Stockholm till?

Anlitar Serviceföretaget PIMA för att leverera en lösning för lokalvård i Stockholm så tilldelas ni en kontaktperson som arbetsledare lokalvårdarnas arbete i era miljöer. Arbetsledaren utför regelbundna kvalitetskontroller och ser till att ni kan fokusera på det som är viktigt för er. Vill ni utöka leveransen och trivseln på er arbetsplats, så finns även möjligheten att utöka med våra Facility Services. Dessa tjänster kan inkludera kaffe, vending, frukt eller kanske växtservice. Allt för att er verksamhet ska flyta på så smidigt som möjligt! 

 

Steg 1 - Kontakta oss redan idag

Är det dags att ta ett helhetsgrepp och se över er lokalvårdslösning i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era specifika behov. Därefter presenterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad lokalvård i Stockholm. 

Professionell lokalvård för företag i Borås

Lokalvård för alla olika verksamheter

Vi levererar professionell lokalvård i Stockholm till både offentliga och privata verksamheter i dagsläget. Dessa kunder bedriver verksamheter inom olika branscher och områden, med olika mål. Oavsett vad det är för typ av lokaler ni vistas i, kan du vara trygg med att vår lokalvård utförs på rätt sätt, och frigör tid åt er kärnverksamhet samt säkerställer era miljöer.

Boka lokalvård Stockholm och främja er verksamhet

Flexibel och innovativ lokalvård i Stockholm

I dagens läge är vi vana med att blanda kontorsarbete med distansarbete. Lokalvård för hybridarbetsplatser är vi bektana med på PIMA, och vi kan löpande justera lokalvårdslösningarna efter era behov. Oavsett hur många som vistas i era lokaler, vet vi att trivseln på kontoret fortfarande spelar en central roll för att upprätthålla kreativiteten och andan på er arbetsplats.

Det är viktigt att er arbetsmiljö är säker och trivsam samt anpassar sig till eventuella restriktioner och riktlinjer. Det krävs smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Stockholm!

Yrkesutbildad personal inom lokalvård

Vi utbildar vår personal

För att vi ska kunna utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning, är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna – både för våra egna medarbetare och dig som kund. Därför utbildas vår personal regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd.

Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal, vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en trivsam arbetsplats

Med vårt stora fokus på trygghet och trivsel, gör att vi tillsammans kan utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet verkligen förtjänar. Detta kommer i längden bidra till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för er verksamhet. Vi levererar en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten, helt enkelt.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Stockholm

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om vår planet genom att minska vår klimatpåverkan.

Lokalvårdare i Stockholm som utför lokalvård

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss redan idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Stockholm som helt utgår från er verksamhets unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg