PimaService_logo

HISTORIEN OM OSS

Serviceföretaget PIMA grundades 1978 av makarna Pirkko-Liisa och Matti Vihtari i södra Stockholm med tanken att erbjuda multiservice till företag där första fokus  skulle vara att hjälpa kunderna att uppnå en ren, säker och trivsam arbetsmiljö. Med dotterbolaget Städpulsen AB levererar vi även miljövänliga och kvalitetssäkrade städtjänster och övriga RUT tjänster till privata hem. 

Redan från start fick företaget två stora och marknadsledande kunder med många och varierande behov men också höga krav. Det lilla företaget servade kunderna mer engagerat och passionerat än de etablerade tjänsteföretagen och tillsammans med  kunderna utvecklades unika tjänster. Med åren har verksamheten växt med fler nöjda kunder och kunniga och engagerade medarbetare. De unika koncepten har utvecklats till flera affärsområden där två systerföretag knoppats av, PIMA Bemanning & Rekrytering som är experter på Lager, Produktion, Kontor och Försäljning, samt Valegro som är experter på Rekrytering och Interimslösningar för Chefer och Ekonomer.  

Företagen ingår idag i PIMAGRUPPEN med PIMA Holding AB som moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialiserade bolag inom integrerade servicelösningar, rekrytering, bemanning och personalområdet. Varje dotterbolag och affärsområde drivs som självständiga bolag med egen ledning. Bolagen drar fördel av gemensamma stabsfunktioner såsom ekonomi, IT, marknadsföring, HR och management. Fortfarande idag är familjen Vihtari passionerade och engagerade, aktiva ägare i PIMAGRUPPEN

Hört från medarbetare

"Att jobba på PIMA är som att ha en andra familj. Vi är otroligt nära och mån om varandra. Man har alltid ett stöd från cheferna och alla kollegor ställer upp för varande när det krisar sig."

Jeanette
"Jag som anställd känner mig som en i arbetslaget, alla är lika mycket värda oavsett vilken postion man har. Jag får snabb respons vid olika situationer. Arbetar i en säker och trygg miljö. Pima är ett företag som gör allt de kan för sina anställda och kunder."

Louise
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad
Auktoriserad Serviceenreprenör, ISO14001 MIljöcertifierad, ISO9001 Kvalitetscertifierad