Trappstädning i Malmö

Professionell och säker trappstädning i Malmö av PIMA : Garanterad renhet och trygghet för era trapphus

Trappstädning i Malmö

För en ren och välkomnande atmosfär i era trapphus

När det kommer till att hålla trapphusen i Malmö inte bara rena utan även inbjudande, går PIMA:s professionella trappstädtjänster längre än det vanliga. Vi förstår vikten av ett första intryck och betydelsen av en ren miljö för både er och era besökare. Därför erbjuder vi en omfattande och noggrant genomförd trappstädning, anpassad för att möta just era behov.

Vår trappstädningstjänst täcker allt från entréplan till trappuppgångar, våningsplan och källare, där vi:

-Sopar och moppar golven för att ta bort all smuts och damm.

-Tar bort fläckar från väggar och trappsteg upp till en höjd av 180 cm, för att säkerställa att alla ytor ser fläckfria ut.

-Damm- och fukttorkar element och golvlisterna, för att inget damm ska lämnas bakom.

-Rengör ledstänger och trappräcken noggrant, samt utsidan av sopnedkast-luckor, för att varje beröringspunkt ska vara hygienisk.

-Rengör och polerar anslagstavlor, glasrutor och entrédörrar till en strålande glans.

-Vid godkännande från boende, tar vi även hand om fläckar på lägenhetsdörrar och lister, så att även personliga entréer känns välkomnande.

För hissar erbjuder vi en lika detaljerad omsorg, där vi:

-Sopar och moppar golvet.

-Putsar glasytor till en kristallklar finish.

-Rengör väggar och hissknappar för att säkerställa en trivsam och smidig färd.

Och när det gäller övriga utrymmen, är vår flexibilitet din fördel. Vi anpassar vår städning för att matcha era specifika krav och önskemål, oavsett om det handlar om särskilda områden som behöver extra omsorg eller särskilda tider som passar er verksamhet bäst.

Med PIMA som er partner för trappstädning i Malmö, kan ni luta er tillbaka och njuta av en ren, säker och välkomnande miljö varje dag. Vi är inte bara era städexperter; vi är er partner i att skapa en bättre vardag för er och era boende.

 

Hos oss ingår alltid :

Utbildad personal

Kvalitet och hållbarhet

 • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
 • Auktoriserat Serviceföretag
 • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
Trappstädning i Malmö.

Få en kostnadsfri offert på trappstädning i Malmö?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för trappstädning av era utrymmen. 

lokalvårdare avfläker glasyta med lokalvård i Stockholm

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad trappstädning i Malmö sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige som präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.fräscha trappor med trappstädning i Stockholm

Stärk trivseln i trapphuset

Trapphuset är det första du kommer in till efter att ha varit ute. Därför samlas det ofta grus, pollen, damm och massa annat smuts där. Detta kan påverka luften och inomhusmiljön negativt och kan på lång sikt påverka boendes eller personalens hälsa. Därför är det extra viktigt att städa trapphuset rätt och tillräckligt ofta. Ett rent trapphus ökar trivseln hos både boende, besökare och de som har kontor i fastigheten.

Trappstädning i Malmö.

För en trygg och ren känsla

En fräsch entré och trappuppgångar säger mycket om en fastighet. När besökare välkomnas av välstädade lokaler så stärks det första intrycket och känslan. Som företag upprätthålls dessutom företagets profilering när kunder, besökare eller framtida personal vistas i era lokaler.

Den rena atmosfären motiverar även personal att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Därför är det viktigt att anlita en professionell och seriös städleverantör av trappstädning i Malmö som har kunskapen för att öka trivseln samtidigt som slitage kan motverkas vilket ökar fastighetens livslängd.

Under vintermånaderna, när snö och slask oundvikligen förs in i byggnaderna och bidrar till våta golv, blir det ännu viktigare att upprätthålla en säker och grundlig trappstädning. Detta inte bara för att hålla trapphuset rent och välkomnande, men också för att säkerställa att det är ett säkert utrymme att röra sig i. En effektiv trappstädning under dessa månader minskar risken för halkolyckor och bidrar till allas säkerhet.

 

PIMA : Mer än trappstädning

PIMA erbjuder inte bara en trappstädning av högsta kvalitet, utan även en kontaktperson tilldelad till. Denna kontaktperson fungerar som er direktlänk till vårt team, arbetsleder städprocessen och ser till att alla era behov och önskemål blir hörda och tillgodosedda. För att säkerställa att den levererade tjänsten ständigt uppfyller våra höga standarder, tar denna kontaktperson även på sig ansvaret för regelbundna kvalitetskontroller.

Detta systematiska tillvägagångssätt garanterar att trappstädningen alltid är av högsta möjliga kvalitet, samtidigt som det ger er möjlighet att helhjärtat fokusera på ert kärnverksamhetsområde. Vi på PIMA förstår vikten av att ni kan lägga er fulla uppmärksamhet på det ni gör bäst, medan vi tar hand om att skapa en ren och inbjudande miljö i era trapphus.

 

Vi erbjuder även

Flera av våra kunder väljer att kombinera denna tjänst med våra andra tjänster som facility services. Dessa tjänster går att skräddarsy efter behov men vi erbjuder bland annat arbetsplatssupport där det ingår kaffe, vending, frukt eller växtservice allt för att göra er arbetsmiljö så trivsam som möjligt så ni kan lägga fullt fokus på jobbet. 

Genom att integrera dessa tjänster skapar vi inte bara en renare och mer inbjudande fysisk miljö, utan också en mer stimulerande och hälsosam arbetsplats. Detta helhetsgrepp möjliggör för er och era medarbetare att helt och hållet koncentrera er på ert arbete, med vetskapen om att allt från den fysiska miljön till välmåendet tas om hand med största omsorg.

  

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över trappstädningen i era utrymmen? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. Vi kontaktar sedan dig med en offert på din trappstädning i Malmö.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Trappstädningen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång trappstädningen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell samt auktoriserad trappstädning. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Utbildad personal

Serviceföretaget PIMA har varit verksamma i över 45 år och är idag kunskapsledande vid leveranser av service och lokalvård. All personal utbildas regelbundet vid vår egna digitala utbildningsplattform som lever upp till kraven som ställs av SRY, Servicebranschens Yrkesnämn. Allt för att säkerställa att alla leveranser, av exempelvis trappstädning i Malmö, sker professionellt och enligt rutiner. Vi är även stolta över att vara ett auktoriserat serviceföretag, en trygghet för våra anställda och dig som kund.

trappstädning i Malmö för ökad trivsel och renlighet.

Kvalitetssäkrad trappstädning i Malmö

För att säkerställa 100% leveransgaranti genomförs en kvalitetskontroll av trappstädningen i två steg, 1. egenkontroll och 2. kvalitetskontroll. Efter varje städtillfälle utför lokalvårdaren en kvalitetskontroll i form av en egenkontroll för att säkerställa att allt ser bra ut och har utförts enligt överenskommelse. 

Enligt förutbestämt intervall så genomförs kvalitetskontroll av vår arbetsledning där du som kund gärna får närvara. Kvalitetskontrollen dokumenteras och kontaktpersonen får en kopia på kontrollen. På så sätt säkerställer vi att avtalet efterföljs samt fångar upp kundens eventuella behov för extra åtgärder. 

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Miljövänlig och auktoriserad trappstädning i Malmö

Alla våra leveranser där bland trappstädning är kvalitetssäkrade enligt 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 för att minska vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Vi jobbar enligt tydliga rutiner och metoder vid trappstädning i Malmö för att värna om miljön. Vi tar stort samhällsansvar och här kan du läsa mer om vad vi gör och hur vi jobbar.

Som kund kan du luta dig tillbaka och lämna över ansvaret till oss. Vi utför en professionell trappstädning som är skonsam för naturen, städarna och de personer som vistas i utrymmena. Som auktoriserat serviceföretag har även våra anställda kollektivavtal.

Vill du höra mer om vår trappstädning i Malmö?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för trappstädning i Malmö utifrån era behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg

Vad ingår i vår trappstädning i Malmö?

Vid trappstädning i Malmö genomför vi en grundlig städning av era trapphus och tillhörande gemensamma ytor om det önskas.  Vi utgår ifrån en standardiserad checklista som vi kan anpassa efter era behov och vad ni vill ska ingå. Här nedan ser du vad som brukar ingå:

Entréplan, trappuppgångar, våningsplan och källare

 • Sopar/moppar golven
 • Avfläckar samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd
 • Damm-/fukttorkar elementen och golvlisterna
 • Rengör ledstänger, trappräcken och utsidan av sopnedkast-luckorna
 • Avfläckar anslagstavlor, glasrutor och dörr vid entrén
 • Avfläckar lägenhetsdörrarna och listerna vid godkännande av boende
 • Putsar samtliga fönster och entrédörrar

Hiss

 • Sopar/moppar samtliga hissar.
 • Putsar glasen.
 • Avfläckar väggar och hissknappar

Övriga utrymmen

 • Vi anpassar oss efter era önskemål och kundanpassar trappstädningen vid övriga utrymmen