Lokalvård Solna

Lokalvård i hjärtat av Solna - PIMA vi erbjuder trygg och professionell lokalvård

Proffsig och trygg lokalvård i Solna

PIMA tar lokalvård till nya höjder i Solna, som Solnas främsta lokalvårdsexperter strävar vi efter att inte bara öka renligheten utan också skapa en trivsam atmosfär som låter er fokusera på det som verkligen betyder något. Med vår innovativa approach och passion för detaljer skapar vi skräddarsydda lösningar som verkligen gör skillnad. Kontakta oss idag och upptäck hur vi kan förvandla era miljöer till oas av renlighet och välbefinnande. 

Professionell lokalvård med PIMA

Välkommen till vår professionella lokalvårdsfirma där vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Med över 45 års erfarenhet inom branschen är vi din pålitliga partner för förstklassig service och Facility Management oavsett typ av verksamhet.

Vårt dedikerade team består av välutbildad personal med höga yrkesspecifika kunskaper. Genom regelbunden utbildning i vår egen digitala plattform säkerställer vi att vår personal är uppdaterad med de senaste teknikerna och standarderna inom lokalvård.

Vi är stolta över att vara ISO-certifierade inom miljö och kvalitet, vilket är ett bevis på vår strävan efter att leverera tjänster av högsta standard samtidigt som vi tar ansvar för miljön. Som auktoriserat serviceföretag arbetar vi systematiskt med arbetsmiljöfrågor och följer en ansvarsfull affärspraxis.

PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Solna som utgår ifrån era behov.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går det till vid bokning av lokalvård i solna?

När ni väljer att samarbeta med Serviceföretaget PIMA för er lokalvård i Solna, får ni inte bara en skräddarsydd lösning utan även en kontaktperson som blir er personliga ansvarige. Genom noggranna kvalitetskontroller och proaktivt arbete ser vår arbetsledare till att era miljöer förblir prickfria så att ni kan lägga all er energi på era kärnverksamheter.

Men vi stannar inte där. För att ytterligare förbättra trivseln erbjuder vi även möjligheten att inkludera Facility Services i er leverans. Det kan vara allt från att hålla era kaffemaskiner i toppskick till att fylla på era fruktkorgar eller till och med se till att era växter blomstrar. Med PIMA vid er sida behöver ni inte oroa er för någonting annat än att fortsätta göra det ni gör bäst!

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över er lokalvårdslösning i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad lokalvård i Stockholm. 

storstädning på djupet

Lokalvård för alla verksamheter i Solna

Idag levererar vi lokalvård i Solna till både offentliga och privata verksamheter. Våra kunder driver verksamheter inom olika typer av områden med olika mål och lokalvården finns där för att frigöra tid samt säkerställa miljöerna. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du vara trygg med att den utförs på rätt sätt.Tre personer som skrattar och ler.

Flexibel och innovativ lokalvård i Solna

Dagens flexibla arbetsvanor gör att kontorsarbete blandat med distansarbete har blivit det nya normala. Lokalvård för hybridarbetsplatserna är bekant för PIMA och vi kan löpande justera lokalvårdslösningar efter era behov. Vi vet däremot att kontoret fortsatt spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv. 

För att motivera medarbetare att återvända till kontoret är det viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam samt anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Det krävs smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

 

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Solna!

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Kvalitet genom uppdaterad utbildning av personal

För att utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna – både för dig som kund och för våra egna medarbetare. Därför utbildas vår personal regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

sveriges bästa serviceföretag

En trygg och hållbar lokalvårdslösning

Vårt stora fokus på trygghet gör att vi tillsammans kan utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Detta kommer i förlängningen bidra till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för ert företag. En trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten, helt enkelt.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Solna

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Stockholm som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg