Kontorsstädning Nykvarn

Kontorsstädning i Nykvarn för en tryggare morgondag

Varför anlita PIMA för kontorsstädning i Nykvarn?

Serviceföretaget PIMA är branschledande vid kontorsstädning i Nykvarn. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer så ni får tid över till det som är viktigt för er!

Professionell lokalvård

 • Kundanpassade lokalvårdslösningar
 • Över 45 års erfarenhet inom branschen
 • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

 • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
 • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
 • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

 • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
 • Auktoriserat Serviceföretag
 • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
Våra grymma lokalvårdare - PIMA.

Få en kostnadsfri offert på kontorsstädning för er verksamhet?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för kontorsstädning i Nykvarn utifrån era behov.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad kontorsstädning i Nykvarn sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige som präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Trygg arbetsmiljö

För att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö så är kontorsstädningen i Nykvarn central för verksamheten. Framförallt är en god kontorsstädning är avgörande för att minska smittspridningen och värna om medarbetarnas hälsa. Genom att hålla toaletter, fikarum och övriga gemensamma utrymmen rena så kan ni effektivt minska smittspridning – såväl som sjukfrånvaro – under influensatider. 

professionell och auktoriserad kontorsstädning i stockholm

Vi värnar om personal och besökare

En ren atmosfär motiverar även medarbetarna att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Renligheten upprätthåller dessutom företagets profilering när kunder, besökare och framtida personal vistas i lokalerna.

På ett kontor där papperskorgarna alltid är fulla och disken aldrig tar slut kan det uppstå irritation. Detta kan i förlängningen leda till minskad trivseln på arbetsplatsen. När ni väljer att anlita PIMA för kontorsstädning i Nykvarn underlättas er vardag väsentligt. Vår kontorsstädning i Nykvarn frigör tid och gör att ni kan fokusera på det som är viktigt för er verksamhet och personal.

Så arbetar vi med kontorsstädning i Nykvarn

När PIMA levererar kontorsstädning i Nykvarn tilldelas ni en kontaktperson som även arbetsleder kontorsstädningen. Arbetsledaren utför även regelbundna kvalitetskontroller och ser till att ni kan fokusera på ert primära fokusområde. Om ni vill öka trivseln så finns även möjligheten att utöka leveransen med Facility Services. Tjänsten skräddarsys för er verksamhet och kan innebära moment såsom kaffeleverans, vending, fruktleverans och växtservice. Vi anpassar oss efter era behov!

 

 

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över kontorsstädningen i era lokaler i Nykvarn? Klicka på kontakta oss och fyll i formuläret längre ner på sidan. Vi kontaktar dig och gör en kostnadsfri kund- och behovsanalys.

 

 

 

Steg 2 - Platsbesök

I nästa steg kommer besöker vi era lokaler för att få ytterligare förståelse för era behov. Därefter presterar vi en kostnadsfri offert som baseras på er situation och era önskemål.

Steg 3 - Kontorsstädningen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång kontorsstädningen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell och auktoriserad kontorsstädning. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Utbildad personal

För att säkerställa att alla leveranser av kontorsstädningen i Nykvarn uppfyller kraven så utbildas personalen i vår digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. På så sätt kan vi garantera att kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. 

Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, detta samtidigt som resultatet på kontorsstädningen lever upp till alla förväntningar. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare kollektivavtal. Detta bidrar till en ökad trygghet både för våra anställda och dig som kund. 

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vårt arbete är utformat för att vi ska kunna bidra till den innovativa arbetsmiljö som er verksamhet förtjänar. Det kommer i sin tur även attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just ert företag. Vi levererar en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten.

hållbar kontorsstädning i Göteborg

Hållbar kontorsstädning i Nykvarn

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet.Vi jobbar ständigt för att utvecklas och värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan vid vår kontorsstädning i Nykvarn.

 

 

 

Tre personer som skrattar och ler.

Intresserad av att veta mer om vår kontorsstädning i Nykvarn?

Kontakta oss idag så tar vi fram en anpassad lösning för kontorsstädning i Nykvarn som utgår ifrån era behov!

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg

Vad ingår i vår kontorsstädning i Nykvarn?

Vid kontorsstädning genomför vi en grundlig städning av era kontor och tillhörande gemensamma ytor. Vi utgår ifrån en standardiserad checklista som vi kan anpassa efter era behov och vad ni vill ska ingå. Här nedan ser du vad som brukar ingå:

Städning av kontor, konferensrum och korridorer

 • Ytor såsom skrivbord (inkl datorer), bokhyllor, fönsterbänkar, lister och lysknappar avtorkas
 • Dammtorkar lister
 • Plockar bort disk
 • Vi plockar bort störande skräp från golven
 • Alla papperskorgar töms  
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven.

Städning av loungeutrymmen och pentry

 • Avtorkar pentryn utvändigt, diskbänk, bord och stolar
 • Avtorkar även alla fria ytor, dörrhandtag och lysknappar
 • Dammtorkar lister
 • Alla papperskorgar töms
 • Torr/fukt moppar/dammsuger golven

Städning av toaletter och omklädningsrum

 • Wc, handfat, duschväggar och speglar rengörs
 • Områdena runt handfatet och toaletten avfläckas
 • Dörrhandtag och lysknappar avtorkas
 • Toalettmaterial fylls på
 • Alla papperskorgar töms
 • Fukttorkar golven