Fastighetsservice i Stockholm – PIMA för en trygg och hållbar morgondag

Fastighetsservice i Stockholm: Förvaltning och underhåll för fastigheter

Fastighetsservice i Stockholm

Serviceföretaget PIMA står i framkant när det gäller fastighetsservice i Stockholm. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar. Med fokus på renlighet och trivsel, arbetar vi för att optimera era miljöer, vilket frigör er tid för det som är mest viktigt. Vårt erbjudande inkluderar allt från städning till underhåll och energieffektivisering, allt utfört med de senaste, miljövänliga metoderna.

Vårt team av kvalificerade proffs skapar personligt anpassade lösningar som möter era unika behov, säkerställer högsta möjliga servicekvalitet. Välj PIMA för en högre standard av fastighetsservice som tar hand om era utrymmen och låter er fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta oss för en partner som överträffar era förväntningar.

Utbildad personal

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
  • Vi jobbar med stort samhällsansvar 
PIMA levererar professionell fastighetsservice i Malmö.

Få en kostnadsfri offert på fastighetsservice i Stockholm

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad fastighetsservice i Stockholm efter era behov. 

En av våra lokalvårdare rengör byggnad.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad fastighetsservice i Stockholm sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige. Vi präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.medarbetare i rena och säkra arbetsmiljöer av PIMA här med fastighetsservice i Malmö.

Öka trivseln

En fastighet ska vara en plats att trivas på. Här ska människor vilja bo, arbeta eller umgås – och självklart känna sig trygga. När din fastighet eller ditt flerbostadshus är välskött och har bra service resulterar det också i att du får nöjda boende och hyresgäster.

Att sitta i BRF-styrelse eller äga fastigheter kan vara tidskrävande och utmanande. Därför tycker inte vi att själva fastighetsservicen borde vara det. Du förtjänar att lägga ditt fokus på verksamheten och dina åtaganden i stället för att behöva oroa dig över klottersanering, fönsterputs och att hålla ordning i soprummen. Denna inställning har format PIMAs tjänster inom fastighetsservice i Stockholm. 

 
fastighetsservice i Malmö, fönster- och fasadtvätt med ultrarent vatten

Värna om fastigheten

En fastighets främsta uppgift är såklart att få människor att känna trivsel och trygghet – hemma eller på jobbet. Men en fastighet handlar inte bara om människorna som rör sig inuti fastigheten. Den är mer än bara lokaler, trappor, lager, soprum och förråd.

För att allt ska fungera som det ska krävs det en professionell leverantör av fastighetsservice i Stockholm såväl invändigt som utvändigt. Välvårdade fasader, vackra utemiljöer och rena återvinningsstationer ökar fastighetens attraktionsvärde. På sikt bibehålls således även fastighetens ekonomiska värde.

Så tar du del av vår fastighetsservice i Stockholm

När PIMA levererar fastighetsservice i Stockholm tilldelas ni en kontaktperson som ansvarar för regelbundna kvalitetskontroller just för att ni ska kunna fokusera på ert primära fokusområde. Flera kunder väljer att kombinera denna tjänst med våra Facility Services såsom kaffe, vending, frukt eller växtservice. 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över fastighetsservicen av era utrymmen? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör ett intag.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar vår säljare en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Fastighetsservicen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång fastighetsservicen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell samt auktoriserad fastighetsservice. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

lokalvårdare torkar av fönsterbräda med vår fastighetsservice i Malmö.

Utbildad personal

Serviceföretaget PIMA har varit verksamma i över 45 år och är idag kunskapsledande vid leverans av fastighetsservice i Stockholm. All personal utbildas regelbundet via vår egna digitala utbildningsplattform som lever upp till kraven som ställs av SRY, Servicebranschens Yrkesnämn. Allt för att säkerställa att alla leveranser av både vår fastighetsservice i Stockholm och övriga tjänster sker professionellt och enligt rutiner.  Vi är även stolta över att vara ett auktoriserat serviceföretag. Detta ger trygghet, både för våra anställda och dig som kund. 

En hand som lyfter upp jord

Miljövänlig och auktoriserad fastighetsservice i Stockholm

Alla våra leveranser där bland fastighetsservice i Stockholm är kvalitetssäkrade enligt 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 för att minska vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Vi jobbar enligt tydliga rutiner och metoder vid fastighetsservice i Stockholm för att värna om miljön.  

Eftersom vi ansvarar för miljön kan du som kund luta dig tillbaka och få tid till annat. Detta medan vi utför en professionell fastighetsservice som är skonsam för Stockholm, naturen, städarna och – inte minst – de personer som vistas i utrymmena. Som auktoriserat serviceföretag har även våra anställda kollektivavtal.

miljövänlig fönsterputs och fasadtvätt - Fastighetsservice i Malmö.

Vill du veta mer om vår fastighetsservice?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för fastighetsservice i Stockholm utifrån era behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg