Lokalvård Södertälje

Lokalvård i Södertälje - För rena och fräscha miljöer

För trivsel och renlighet - Låt PIMA ta hand om lokalvården i Södertälje

PIMA – Ditt val för lokalvård i Södertälje. Med vårt branschledande serviceföretag får ni inte bara en renare arbetsmiljö, utan också mer tid för det som verkligen betyder något för er. Vi tar hand om allt från kontorsstädning till underhåll av gemensamma utrymmen, med fokus på kvalitet och professionalism. Med PIMA kan ni lita på att era lokaler är i goda händer, så att ni kan fokusera på att driva ert företag framåt. Kontakta oss idag och låt oss visa er skillnaden.

Vi på PIMA är stolta över att erbjuda professionell lokalvård

Med över 45 års erfarenhet inom branschen kan ni lita på oss för förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla typer av verksamheter. Vår personal är välutbildad och har höga yrkesspecifika kunskaper. De genomgår regelbunden träning genom vår egen digitala utbildningsplattform för att hålla sig uppdaterade och leverera bästa möjliga resultat.

Vi är stolta över att ha en stark vikariepool för att säkerställa kontinuitet och kvalitet i våra tjänster. Kvalitet och hållbarhet är grundläggande för oss, vilket bekräftas av våra ISO-certifieringar inom miljö och kvalitet. Som auktoriserat serviceföretag arbetar vi systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande. Med PIMA får ni inte bara en professionell lokalvårdslösning – ni får en partner som tar ansvar för era lokaler och bidrar till ert företags framgång.

PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Södertälje som utgår ifrån era behov.

PIMA ett professionellt städföretag.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Södertälje sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är vi ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige, alltid präglade av hög kompetens och innovationskraft  – med hållbarhet i fokus.PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Varför är lokalvård viktigt?

För att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö så är lokalvården central för verksamheten. En ren atmosfär motiverar medarbetarna att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Framförallt är en god lokalvård i Södertälje avgörande för att minska smittspridningen och värna om medarbetarnas hälsa. Den upprätthåller även företagets profilering när kunder, besökare eller framtida personal vistas i era lokaler. lokalvårdare avfläker glasyta med lokalvård i Stockholm

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

Som ansvarig för lokalvården i egen regi krävs det en otrolig kompetens när det kommer till rutiner samt processer för att uppfylla de krav och starka rekommendationer som finns. I egen regi behöver beställarorganisationen ständigt vidareutbilda sig för att ha kunskap om vilka städmetoder som behövs när och hur städningen kontrolleras. Dessutom måste alla lokalvårdare utbildas kontinuerligt och en fungerande vikariepool ska finnas på plats vid sjukdom. 

Detta skapar i sin tur högre overhead-utgifter än själva städningen vilket gör att den totala kostnaden för lokalvården blir otroligt hög vid management och controllers. Genom att anlita en professionell och seriös leverantör för lokalvård i Södertälje kan du som ansvarig sänka den totala kostnaden och känna dig trygg med att allt sker enligt överenskommelse.Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

storstädning på djupet

Lokalvård för alla verksamheter

Idag levererar vi lokalvård i Södertälje till både offentliga och privata verksamheter. Våra kunder driver verksamheter inom olika typer av områden med olika mål och lokalvården finns där för att frigöra tid samt säkerställa miljöerna. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du vara trygg med att den utförs på rätt sätt.Tre personer som skrattar och ler.

Flexibel och innovativ lokalvård i Södertälje

Dagens flexibla arbetsvanor gör att kontorsarbete blandat med distansarbete har blivit det nya normala. Lokalvård för hybridarbetsplatserna är bekant för PIMA och vi kan löpande justera lokalvårdslösningar efter era behov. Vi vet däremot att kontoret fortsatt spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv. 

För att motivera medarbetare att återvända till kontoret är det viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam samt anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Det krävs smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

 

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Södertälje!

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Vi utbildar vår personal

För att utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna – både för dig som kund och för våra egna medarbetare. Därför utbildas vår personal regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vårt stora fokus på trygghet gör att vi tillsammans kan utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Detta kommer i förlängningen bidra till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för ert företag. En trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten, helt enkelt.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Södertälje

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Södertälje som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg