Lokalvård Nynäshamn

Lokalvård i Nynäshamn för en tryggare morgondag

PIMA ett professionellt städföretag.

PIMA ett professionellt serviceföretag

Sedan 1978 har PIMA varit en pålitlig leverantör av auktoriserad lokalvård och ISO-certifierade tjänster i hjärtat av Nynäshamn. Vår kundlista sträcker sig från välkända marknadsledare till lokala företag och offentliga institutioner. Med en stolt arv av över fyrtio år i branschen har vi cementerat vår plats som en av Sveriges mest respekterade serviceleverantörer. Vi drivs av en passion för kompetens och strävar alltid efter innovation med en stark betoning på hållbarhet.PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Lokalvård en viktig del av en god arbetsmiljö

För att främja en trivsam och trygg arbetsmiljö är lokalvården av yttersta vikt för vår verksamhet. En ren och fräsch atmosfär inte bara inspirerar våra medarbetare att uppnå sin fulla potential, utan skapar också en behaglig känsla som genomsyrar hela arbetsplatsen. Särskilt i Nynäshamn är en effektiv lokalvård avgörande för att minska risken för smittspridning och bevara våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Dessutom spelar den en avgörande roll i att upprätthålla företagets image när kunder, besökare eller potentiella anställda vistas i våra lokaler.lokalvårdare avfläker glasyta med lokalvård i Stockholm

Fördelarna med att anlita lokalvård

Att vara ansvarig för lokalvården internt kräver en imponerande kompetens för att hantera rutiner och processer som uppfyller de stränga kraven och rekommendationerna. Inom den egna organisationen krävs ständig vidareutbildning för att hålla sig uppdaterad om effektiva städmetoder och hur man effektivt kontrollerar städningen. Dessutom krävs kontinuerlig utbildning för alla lokalvårdare och en pålitlig vikariepool för att hantera sjukfrånvaro.

Denna in-house hantering genererar högre overhead-kostnader än själva städningen, vilket resulterar i en betydande total kostnad för lokalvården när man räknar med management och controllers. Genom att välja en pålitlig och professionell leverantör för lokalvård i Nynäshamn kan den ansvariga personen sänka de totala kostnaderna och känna sig trygg med att allt utförs enligt överenskommelse.

 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Utbildad personal

För att utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna – både för dig som kund och för våra egna medarbetare. Därför utbildas vår personal regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

sveriges bästa serviceföretag

En attraktiv arbetsplats

Vårt stora fokus på trygghet gör att vi tillsammans kan utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Detta kommer i förlängningen bidra till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för ert företag. En trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten, helt enkelt.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Nynäshamn

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Nynäshamn som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg