Lokalvård Hyltebruk

Lokalvård i Hyltebruk för en tryggare morgondag

Dags att öka trivseln och renligheten på arbetsplatsen? - välj PIMA

Serviceföretaget PIMA är branschledande vid lokalvård i Hyltebruk. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer så ni får tid över till det som är viktigt för er.

Professionell lokalvård

  • Kundanpassade lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri offert för lokalvård i Hyltebruk som utgår ifrån era behov.

PIMA ett professionellt städföretag.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Hyltebruk sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är vi ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige, alltid präglade av hög kompetens och innovationskraft  – med hållbarhet i fokus.



PIMA utformar en säker arbetsmiljö med lokalvård i Stockholm

Varför är lokalvård viktigt?

För att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö så är lokalvården central för verksamheten. En ren atmosfär motiverar medarbetarna att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Framförallt är en god lokalvård i Hyltebruk avgörande för att minska smittspridningen och värna om medarbetarnas hälsa. Den upprätthåller även företagets profilering när kunder, besökare eller framtida personal vistas i era lokaler. 



lokalvårdare avfläker glasyta med lokalvård i Stockholm

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

Som ansvarig för lokalvården i egen regi krävs det en otrolig kompetens när det kommer till rutiner samt processer för att uppfylla de krav och starka rekommendationer som finns. I egen regi behöver beställarorganisationen ständigt vidareutbilda sig för att ha kunskap om vilka städmetoder som behövs när och hur städningen kontrolleras. Dessutom måste alla lokalvårdare utbildas kontinuerligt och en fungerande vikariepool ska finnas på plats vid sjukdom. 

Detta skapar i sin tur högre overhead-utgifter än själva städningen vilket gör att den totala kostnaden för lokalvården blir otroligt hög vid management och controllers. Genom att anlita en professionell och seriös leverantör för lokalvård i Hyltebruk kan du som ansvarig sänka den totala kostnaden och känna dig trygg med att allt sker enligt överenskommelse.



Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går lokalvård i Hyltebruk till?

När ni anlitar Serviceföretaget PIMA för att leverera en lösning för lokalvård i  Hyltebruk så tilldelas ni en kontaktperson som arbetsledare lokalvårdarnas arbete i era miljöer. Arbetsledaren utför regelbundna kvalitetskontroller och ser till att ni kan fokusera på ert primära fokusområde. Om ni vill öka trivseln så finns även möjligheten att utöka leveransen med Facility Services. Dessa tjänster kan inkludera kaffe, vending, frukt eller kanske växtservice. Svårare än så behöver det inte vara!

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över er lokalvårdslösning i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad lokalvård i Hyltebruk. 

storstädning på djupet

Lokalvård för alla verksamheter

Idag levererar vi lokalvård i Hyltebruk till både offentliga och privata verksamheter. Våra kunder driver verksamheter inom olika typer av områden med olika mål och lokalvården finns där för att frigöra tid samt säkerställa miljöerna. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du vara trygg med att den utförs på rätt sätt.



Tre personer som skrattar och ler.

Flexibel och innovativ lokalvård i Hyltebruk

Dagens flexibla arbetsvanor gör att kontorsarbete blandat med distansarbete har blivit det nya normala. Lokalvård för hybridarbetsplatserna är bekant för PIMA och vi kan löpande justera lokalvårdslösningar efter era behov. Vi vet däremot att kontoret fortsatt spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv. 

För att motivera medarbetare att återvända till kontoret är det viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam samt anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Det krävs smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

 

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Hyltebruk!

våra lokalvårdare hjälper dig med Facility management i Stockholm.

Vi utbildar vår personal

För att utforma en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna – både för dig som kund och för våra egna medarbetare. Därför utbildas vår personal regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vårt stora fokus på trygghet gör att vi tillsammans kan utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Detta kommer i förlängningen bidra till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för ert företag. En trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten, helt enkelt.

En hand som lyfter upp jord

Hållbar lokalvård i Hyltebruk

PIMA värnar om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Hyltebruk som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg