Städföretag som levererar miljövänliga och professionella tjänster

Rent, trivsamt och tryggt

Professionellt och miljövänligt städföretag

Behöver ni hjälp med städningen i erat kontor, fastighet eller lokaler? Eller vill ni bara frigöra lite mer tid till det som är viktigt för er? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er gärna.

Städföretag med verksamheten och människan i fokus

Städföretag till verksamheter i Sverige som prioriterar att det ska vara rent, trivsamt och tryggt. Då är serviceföretaget PIMA AB rätt för er. Företaget har jobbat med städning sedan 1978. Det innebär att vi har mycket lång erfarenhet och vana av både stora och små företag och verksamheter som kunder. Vi tycker det är viktigt att det är lätt att vara kund till oss. Det innebär trevligt bemötande och snabb återkoppling. För oss är det viktigt att kunden får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag till oss som städföretag. Vi är då snabba med åtgärder. I det här blogginlägget kan du läsa lite mer om vad du ska tänka på när du väljer städföretag.

Bra, trygga och miljövänliga städtjänster

Vi som städföretag jobbar med städtjänster som är bra, trygga och miljövänliga. Det gör vi genom att ha kunnig och utbildad personal och hög serviceglädje. Vi har tydliga avtal och instruktioner som gör att det blir tydligt för personal och kunder. Vi använder även miljövänliga produkter och system vid alla våra städtjänster. Vi är miljöcertifierade enligt ISO9001. 

Facility services

Om du söker ett städföretag som kan göra lite mer? Då kan våra mjuka Facility Services vara rätt för er. Våra tjänster handlar om att stärka medarbetare och lyfta verksamheter. Det gör vi genom att leverera kvalitetssäkrade och integrerade tjänster som linjerar med era affärsmål och er unika verksamhet. Du kanske tänker att du behöver hjälp med städning, inköp av kaffe – eller varför inte mikrobiell provtagning – på din arbetsplats? Då har du absolut kommit rätt! Men i slutändan måste även dessa tjänsters syfte och leverans sammanfalla med målen för er verksamhet. Det är därför vi talar om att stärka medarbetare samtidigt som vi hjälper er att lyfta verksamheten.  Här kan du läsa mer om Facility Services.

Säkerställd renhet

Om era lokaler, processer, produkter, människor, djur eller natur måste skyddas från mikroskopiskt små föroreningar så tillämpar vi Säkerställd renhet. Uppdragen återfinns idag i vitt skilda branscher. Några exempel: Läkemedelsindustrin, Biotekniska industrin, Datacenter, Datadistribution, Vård & omsorg, Kliniker, Livsmedelsindustrin, Dryckesindustrin, Mikroelektronik, Optiska industrin, Nanoteknologisk industri, Verkstadsindustrin mm. Läs mer om just din bransch eller allmänt om säkerställd renhet här. 

Företagsstädning

Företagsstädning kan betyda olika saker. Det kan innebära att ert kontor ska vara rent och snyggt när ni får besök. Eller att era fastigheter ska ha rena fönster och entréer fria från grus slask så att ingen halkar. Eller att er matproduktion ska vara hygieniskt ren. Oavsett så säkerställer vårar städföretag att ni alltid har en ren, trivsam och säker miljö för er verksamhet. För att få mer information om de olika företagsstädningarna kan du klicka här.

Fastighetsservice

Fastighetsservice underhåller och bevarar fastighetens funktion och värde samt skapar en miljö där människor trivs och känner sig trygga i. Våra tjänster inom PIMAs städföretag handlar om att hålla rent och snyggt inomhus och utomhus hela året runt. Vi använder system som är miljövänliga och jobbar för att er inne- och utemiljö ska vara fri från farliga kemikalier och utsläpp. Läs mer här om de olika tjänsterna vi erbjuder inom fastighetsservice. 

Specialservice

Våra tjänster inom Specialservice handlar om att vårda och på så sätt bibehålla och förlänga funktion och öka värdet oavsett om du äger, hyr eller förvaltar. Specialservice betyder att det är extra höga krav på utförande, säkerhet och miljö. Vi erbjuder flera olika specialservice tjänster som bland annat fönsterputs och fasadtvätt. Här kan du läsa mer om det. 

Om ni är intresserade eller har några frågor. Fyll i kontaktformuläret nedan så hjälper vi er så fort vi kan!

 

 

Kontakta oss