Specialservice

Yrkesspecifik specialservice för ditt företag - Förfinade tjänster som driver din bransch framåt

personer som skrattar tillsammans

Förenkla ditt arbete, förläng fastighetens funktion och öka värdet

En viktig del i att förfoga över fastigheter är skötsel och underhåll. Dels för att förlänga dess funktion men också för att kunna öka värdet. Men det kan för många kännas komplicerat och ibland övermäktigt. Vi på PIMA tycker dock att det ska vara enkelt att äga, hyra eller förvalta fastigheter. Därför tar vi gärna hand om de svåra delarna.

Vi ser det som vår uppgift att vårda fastigheten med målet att bibehålla funktion och öka dess värde. Med yrkesspecifik specialservice för ditt företag sköter vi såväl invändig som utvändig service. Boka ett kostnadsfritt konsultbesök för att utvärdera era behov och unika förutsättningar. Självklart sätter vi extra höga krav på utförande, säkerhet och miljö.

två personer som ler

Vår service är lika delar personlig och professionell

För att vi ska kunna skapa trygghet och trivsel på ditt företag eller i din fastighet krävs det mer än bara rutiner och processer. För oss är det viktigt att du har en bra kontakt med våra konsulter och du är alltid välkommen att framföra önskemål och förslag på förbättringar.

Men det är minst lika viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga på jobbet. Våra konsulter har kollektivavtalsenlig lön och är försäkrade via Fora. De är självklart yrkesutbildade och har alltid synliga ID-kort och arbetskläder med vår logotyp. Vilken tjänst du än väljer så präglas vårt arbete av hög kunskapsnivå och genuin servicekänsla.

diskussion mellan två kollegor

ISO-certifieringar för omtanke om människa, miljö och verksamhet

När du anlitar PIMA som servicepartner är det absolut väsentligt att du kan känna dig trygg. Trygg i att jobbet blir ordentligt gjort, att tjänsterna linjerar med verksamhetens affärsmål och att vi tar ansvar för människa och miljö. Hela vår verksamhet vilar nämligen på ditt förtroende.

Därför är vi sedan 1996 kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vad det betyder i klartext är att vi använder miljövänliga metoder och ständigt förbättrar våra processer för att skapa ett mer hållbart samhälle. Det innebär också att vi anpassar våra tjänster efter era behov, ramverk och kvalitetskrav.

Våra leveranser och mervärden

Engångsleverans

En kvalitetssäkrad tjänst som levereras en gång.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Abonnemang

Spara tid på att bevaka och få en personlig relation till serviceorganisationen.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Integrerad service

Få en integrerad FM leverans där ni har fullständig kontroll.

 • Yrkesutbildad personal
 • Egenkontroll av utfört arbete
 • Tydliga rutiner
 • ISO 9001 kvalitetscertifierat
 • Kollektivavtal
 • Dedikerad Service Manager
 • Kvalitetskontroll 4ggr/år
 • Professionella inköp av produkter och tjänster utanför kärnverksamheten

Från konsultation till bemannade funktioner

Du kan välja fritt mellan ett, flera eller samtliga av stegen som presenteras nedan. Vi erbjuder nämligen allt från enstaka kvalitetssäkrade tjänster till komplett Facility Management. Oavsett vad du väljer får du vår samlade expertkompetens på din arbetsplats – och Sveriges bästa service på köpet.

Steg 1

Konsultation

Vi har lång erfarenhet av att konsultera olika verksamheter om hur de ska jobba med renhet och hygienfrågor. Det kan handla om rutiner som behöver ses över, material som måste ändras, värden som ska kontrolleras eller att en ny microflora tillkommit. Vi kan även finnas med redan i designfasen för att optimera faciliteterna. Vi arbetar fram den bästa lösningen tillsammans med er och rådger alltid utifrån best practice och högsta rådande kunskapsnivå.

Steg 2

Välj bastjänst

Vad krävs för att din arbetsdag ska bli lite enklare? När du väljer en eller flera bastjänster underlättar vi ditt arbete genom att exempelvis utföra företagsstädning, sköta fastighetsservicen eller säkerställa renhet. Du kanske har full koll på dina basbehov men behöver extra kompetens vad gäller städ eller hygien. Eller så vill du bara få hjälp med att skapa en trivsam arbetsplats som du och dina medarbetare kan vara stolta över. Välj mellan single service eller löpande abonnemang.

Steg 3

Tilläggstjänster

När du valt dina bastjänster kan du enkelt lägga till specifika tjänster utifrån dina behov för att skapa din unika och kompletta företagsservice. Varför inte passa på att höja humör och välmående hos dina medarbetare? Vi kan se till att det alltid finns färsk frukt efter lunchträningen och riktigt gott kaffe till eftermiddagsfikat. Ju fler tjänster du väljer desto mer tid – och pengar – kommer du att spara.

Steg 4

Bemannade funktioner

Är kärnverksamheten viktig för dig? I så fall förtjänar du att lägga allt ditt fokus på den, medan vi avlastar dig med resterande uppgifter. Vi kan bemanna delar av verksamheten samtidigt som bas- eller tilläggstjänster utförs. Det kan handla om reception, vaktmästeri eller något helt annat som inte rör själva kärnverksamheten. Låt oss sköta inköp och volymer, redovisa kvalitetsnivåer och optimera processer – samtidigt som vår kompetens och genuina serviceglädje präglar din arbetsplats.

Kontakta oss 

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes SunebringCountry Manager, Vileda

Sökes: gruppledare - norra Stockholm

Hur kan vi stå till tjänst?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster?
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Are you looking for a job at Serviceföretaget PIMA. Don’t use this form. Click here to apply.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg