Lokalvård Trollhättan

Lokalvård i Trollhättan för en tryggare morgondag

Vill ni öka trivseln och renligheten på arbetsplatsen? - välj PIMA

Serviceföretaget PIMA är branschledande vid leverans av professionell lokalvård i Trollhättan. Fokusera på det som är viktigt för er och låt våra utbildade medarbetare öka renligheten och trivseln i era miljöer.

Professionell lokalvård

  • Kundanpassade lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta er arbetsvardag?

Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert för lokalvård i Trollhättan som utgår från era önskemål.

Professionellt städföretag utför lokalvård i Trollhättan

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Sedan 1978 har serviceföretaget PIMA levererat auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Trollhättan. Idag har vi en stor kundkrets där bland annat offentliga verksamheter, lokala företag samt många välkända och marknadsledande varumärken finns med. Vi är ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i hela Sverige. Vi präglas alltid av innovationskraft och hög kompetens med hållbarhet i fokus.

Lokalvård i Trollhättan utfört av ett professionellt städföretag

Varför är lokalvård viktigt?

En central del för verksamheten är idag att ha en trygg och trivsam miljö på arbetsplatsen. Här är lokalvården en bidragande faktor för att medarbetarna ska må bra och trivas. En ren atmosfär motiverar även era medarbetare till att vilja prestera på jobbet. En god lokalvård i Trollhättan är också avgörande för att minska eventuella smittspridningar, och utåt sett upprätthålls företagets profilering mot nya kunder och framtida personal som vistas i era lokaler.

Lokalvårdare som städar fönster

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

Att ansvara för lokalvården internt på en arbetsplats kräver en hög kompetens när det kommer till rutiner och processer för att uppfylla de krav och rekommendationer som finns. Beställarorganisationen behöver ständigt vidareutbilda sig för att ha kunskapen om vilka städmetoder som behövs när städningen ska kontrolleras. Att ta hand om lokalvården i egen regi skapar också högre overhead-kostnader än själva städningen, vilket även ökar den totala kostnaden för lokalvården. Genom att anlita en professionell och seriös lokalvårdsleverantör i Trollhättan, kan du som ansvarig sänka kostnaderna och vara trygg med att allt följer enligt överenskommelserna.Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går lokalvård i Trollhättan till?

När ni anlitar Serviceföretaget PIMA för leverans av lokalvård i Trollhättan, så kommer ni att tilldelas en kontaktperson som blir arbetsledare över lokalvårdarnas arbete på er arbetsplats. Denna arbetsledare utför regelbundna kvalitetskontroller och ser till att ni kan fokusera på det som är viktigt för er kärnverksamhet. Vill ni utöka leveransen ytterligare finns våra Facility Services som kan inkludera kaffe, vending, frukt eller varför inte växtservice? Ni bestämmer – vi levererar! 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över lokalvårdslösningen i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad lokalvård i Trollhättan. 

Kontorsstädning i malmö.

Lokalvård för alla verksamheter

Serviceföretaget PIMA levererar idag professionell lokalvård i Trollhättan till både privata och offentliga verksamheter. Dessa kunder bedriver olika typer av verksamheter inom olika områden. Lokalvården finns där för att underlätta arbetsvardagen och frigöra tid till det som är viktigt för er. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du vara säker på att den utförs på ett korrekt sätt.

Lokalvård i Trollhättan som främjar er verksamhet

Flexibel och innovativ lokalvård i Trollhättan

Med dagens flexibla arbetsvanor är det nya normala att vi ofta blandar distansarbete med kontorsarbete på plats. Lokalvård för hybridarbetsplatser är något PIMA är bekanta med, och vi kan justera lokalvårdslösningar löpande efter era behov. Det vi dock vet är att atmosfären på kontoret spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv. Det krävs även smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning och se till att arbetsmiljön är säker för era medarbetare. Anlitar ni PIMA för lokalvård i Trollhättan kan ni fokusera på det som är viktigt för er!

ett välstädat konferensrum

Behöver ni se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Trollhättan!

yrkesutbildad personal inom lokalvård

Vi utbildar vår personal

För att vi ska kunna skapa en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det av yttersta vikt för oss på PIMA att skapa de bästa förutsättningarna – både för dig som kund och våra egna medarbetare. Därav utbildas vår personal regelbundet i  PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv och trygg arbetsplats

Med vårt stora fokus på trygghet och trivsel kan vi tillsammans med er utforma den innovativa och kreativa arbetsplats som er verksamhet förtjänar. I förlängningen bidrar även detta till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för ert företag. Vi levererar en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar er verksamhet – helt enkelt.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Trollhättan

PIMA värnar alltid om att försöka minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något som heter “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå, är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

 

en av Pimas lokalvårdare utför lokalvård i Trollhättan

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss redan idag för att få ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Trollhättan som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg