Lokalvård Örebro

Lokalvård i Örebro för en tryggare morgondag

Dags att öka trivseln och renligheten på er arbetsplats? - välj PIMA

Serviceföretaget PIMA har sedan 1978 varit branschledande vid lokalvård i Örebro. Få tid över till det som är viktigt för er, och låt oss öka renligheten och trivseln i era lokaler!

Professionell lokalvård

  • Kundanpassade lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert för lokalvård i Örebro som utgår från era behov och specifika önskemål.

Professionell lokalvård i Örebro

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA har varit en pålitlig leverantör av auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Örebro sedan 1978. Bland PIMAs kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken, offentliga verksamheter samt lokala företag. Vår dedikation till kvalitet och förstklassig service har gjort att vi idag är ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige. Vi är alltid präglade av hög kompetens och innovationskraft – med hållbarhet i fokus.

Några kollegor som sitter och dricker kaffe i ett fräscht kontor.

Varför är lokalvård viktigt?

Lokalvården är central för verksamheten när det kommer till att skapa en trygg och trivsam arbetsmiljö. Att ha en ren och säker miljö på arbetsplatsen motiverar era medarbetare till att vilja prestera samtidigt som det också skapar en behaglig känsla. Utöver detta är också en god lokalvård i Örebro viktig för att minska smittspridning. Företagets profilering utåt bibehålls även för kunder och alla som vistas i era lokaler.

Lokalvård som främjar verksamheten

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

Ska man ansvara för lokalvården i egen regi är det många moment som spelar in, och det är viktigt att man gör allt på rätt sätt. Det krävs en stark kompetens för att kunna uppfylla de krav och starka rekommendationer som finns när det kommer till lokalvård. Både beställarorganisationen samt alla lokalvårdarde behöver kontinuerligt vidareutbilda sig för att ha den rätta kunskapen.

Det krävs även att man har en stark vikariepool som kan rycka in vid eventuella sjukdomar. Detta skapar i slutändan högre kostnader för lokalvården på arbetsplatsen. Anlitar man istället en professionell och seriös leverantör för lokalvård i Örebro så sänks den totala kostnaden. Du som ansvarig kan också känna dig trygg med att allt sker enligt överenskommelse.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går lokalvård i Örebro till?

När ni anlitar Serviceföretaget PIMA för leverans av lokalvård i Örebro så tilldelas ni alltid en kontaktperson. Denna person blir  arbetsledare över lokalvårdarnas arbete på er arbetsplats, och utför regelbundet kvalitetskontroller. Dessa kontroller säkerställer att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Om ni vill utöka leveransen så har vi våra Facility Services. Dessa tjänster inkluderar exempelvis kaffe, vending, frukt och växtservice. Ni önskar – vi levererar! 

Steg 1 - Kontakta oss

Dags att se över lokalvårdslösningen på er abetsplats? Kontakta oss redan idag genom att klicka på ”kontakta oss” eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kommer sedan att kontakta dig och göra en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Vi kommer ut till dig som kund för att ytterligare förstå och identifiera era behov. Efter detta presenterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

Efter accepterad offert är det dags för leveransstart. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell och auktoriserad lokalvård i Örebro.

Lokalvård i Örebro på djupet

Lokalvård för alla verksamheter

Serviceföretaget PIMA levererar lokalvård i Örebro till både privata och offentliga verksamheter. Bland våra kunder finns verksamheter inom olika områden med olika mål och visioner. Lokalvården finns dock alltid där för att frigöra tid och säkerställa miljön på dessa företag. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett lager, kontor, renrum, laboratorium eller industri- och produktionsverksamhet så kan du alltid vara trygg med att den utförs på rätt sätt! 

Professionell lokalvård som främjar verksamheten

Flexibel och innovativ lokalvård i Örebro

Idag har det blivit allt mer vanligt att företag blandar distansarbete med kontorsarbete. PIMA är bekanta med lokalvård för hybridarbetsplatser och vi kan löpande justera lokalvårdslösningarna efter era specifika behov. Det vi dock vet är att kontoret fortsatt spelar en central roll för att hålla företagets anda och kreativitet vid liv. Har man en säker och trivsam arbetsmiljö motiverar det även medarbetarna att vistas i lokalerna. Överlag krävs det också smarta metoder och ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Örebro!

Yrkesutbildad personal inom lokalvård i Örebro

Vi utbildar vår personal

För oss är det viktigt att skapa en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning – både för dig som kund och för våra egna medarbetare. Vår personal utbildas därför regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har även alla våra medarbetare kollektivavtal, vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund.

 

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Med vårt stora fokus på trygghet och trivsel kan vi utforma den innovativa arbetsmiljö som er verksamhet förtjänar. I förlängningen bidrar även detta till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för ert företag. Man kan säga att vi levererar en trygg och hållbar lokalvårdslösning som främjar verksamheten – helt enkelt.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Örebro

PIMA värdesätter högt att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Detta gör vi genom något vi kallar för “Hållbart företagande”. Vårt ledningssystem är ISO-certifierat för att säkerställa att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå inom miljö och kvalitet. Vi jobbar ständigt för att värna om miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

PIMAs lokalvårdare tar hand om er arbetsplats

Kontakta PIMA redan idag!

Kontakta oss idag, så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Örebro som helt utgår från era unika behov och preferenser.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg