Lokalvård Borås

Lokalvård i Borås för en tryggare morgondag

Dags att öka trivseln och renligheten på er arbetsplats? - välj PIMA

Vi ökar renligheten och trivseln i era lokaler så att ni får tid över till er kärnverksamhet. Serviceföretaget PIMA är branschledande vid lokalvård i Borås.

Professionell lokalvård

  • Kundanpassade lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
Fastighetsservice i Göteborg.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er?

Tveka inte att kontakta oss för lokalvård i Borås redan idag, så tar vi fram en kostnadsfri offert som utgår ifrån era behov.

Få tid till det som är viktigt för er | Lokalvård Borås

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA har funnits sedan 1978 och har sen dess levererat ISO-certifierad och auktoriserad lokalvård i Borås. Många marknadsledande varumärken finns bland våra kunder, men även offentliga verksamheter samt lokala företag. Vi har sedan start präglats av hög kompetens och har alltid hållbarheten i fokus. 

Lokalvård med fokus på trygghet och trivsel

Varför är lokalvård så viktigt?

Att upprätthålla en trygg, trivsam och behaglig miljö på arbetsplatsen är sammanlänkat med en bra utförd lokalvård. Det påverkar medarbetarna positivt och motiverar dem till att vilja prestera. En god lokalvård på er arbetsplats i Borås är även avgörande för att minska smittspridning och värna om medarbetarnas hälsa. Även när ni tar emot besökare, kunder, eller varför inte framtida personal i era lokaler, så bidrar en god lokalvård till att upprätthålla företagets profilering.

kontorsstädning i malmö av våra professionella lokalvårdare.

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

Att ansvara för lokalvården internt på en arbetsplats kräver en hög kompetens för att uppfylla de krav och rekommendationer som finns. Att ta hand om lokalvården i egen regi skapar i sin tur högre overhead-kostnader än själva städningen, vilket även ökar den totala kostnaden. Genom att anlita en professionell och seriös lokalvårdsleverantör i Borås, kan du som ansvarig sänka kostnaderna och vara trygg med att allt följer överenskommelserna.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går en lokalvård i Borås till?

När ni väljer Serviceföretaget PIMA för leverans av lokalvård i Borås tilldelas ni en kontaktperson som blir arbetsledare över lokalvårdarnas arbete i era miljöer. Denna arbetsledare utför regelbundna kvalitetskontroller och säkerställer att ni kan fokusera på era huvuduppgifter. För att öka trivseln har ni även möjlighet att utöka leveransen Facility Services. Detta inkluderar kaffe, vending, frukt eller varför inte växtservice. En helhetslösning för att göra arbetsplatsen både ren och trivsam! 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över er lokalvårdslösning? Klicka på ”kontakta oss” eller fyll i formuläret nedan. En av våra säljare kommer höra av sig till dig för att göra en kundanalys och diskutera hur vi kan skräddarsy en lösning som passar era behov.

Steg 2 - Platsbesök

Vi kommer och gör ett fysiskt besök hos dig som kund för att förstå och idenitfiera era specifika behov. Därefter presenterar säljaren en skräddarsydd offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

Efter att ni godkänt offerten är det dags att påbörja leveransen. Vår personal kommer till era lokaler i enlighet med överenskommelse och utför professionell samt auktoriserad lokalvård i Borås.

Professionell lokalvård för företag i Borås

Lokalvård för alla verksamheter

Vi levererar lokalvård i Borås till både offentliga och privata verksamheter. Bland våra kunder finns det verksamheter inom olika områden, med olika mål. Oavsett vad det är för typ av verksamhet, finns lokalvården där för att frigöra tid och säkerställa miljöerna. Vare sig lokalvården utförs i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du vara trygg med att den utförs på rätt sätt. 

Fokusera på kärnverksamheten | Lokalvård Borås

Flexibel och innovativ lokalvård i Borås

I nutiden är vi flexibla i vårt arbete och blandar kontorsarbete med distansarbete. PIMA är bekanta med lokalvård på hybridarbetsplatser, och vi kan löpande justera lokalvårdslösningar efter era specifika behov. Oavsett så vet vi att trivsamheten på kontoret fortsatt spelar en central roll för att upprätthålla företagets anda och kreativitet.

För att motivera sina medarbetare att återvända till kontoret är det viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam, samt anpassar sig till restriktioner och riktlinjer. Det krävs smarta metoder på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Borås!

Yrkesutbildad personal inom lokalvård

Vi utbildar vår personal

För att skapa en hållbar och långsiktig lokalvårdslösning är det av yttersta vikt för oss att skapa optimala förutsättningar, både för dig som kund och för våra egna medarbetare. Vår personal genomgår regelbunden utbildning via PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som uppfyller de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för våra anställda och dig som kund. 

 

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Vårt tydliga fokus på trygghet gör att vi gemensamt kan utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Detta gör att det i förlängningen bidrar till att attrahera framtida anställa att jobba på ert företag. Vi strävar efter att utforma en hållbar lokalvårdslösning, som i sin tur skapar en miljö där alla känner sig säkra, och där arbetsplatsen blir en positiv och trivsam plats för alla involverade.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Borås

PIMA strävar alltid efter att minska vårt och våra kunders klimatavtryck. Det gör vi genom något vi kallar för “Hållbart företagande”. För att säkerställa att våra lokalvårdsleveranser alltid upprätthåller högsta standard är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt för att skydda miljön genom att minska vår klimatpåverkan.

Lokalvårdare i Borås utför lokalvård

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Borås som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg