Fastighetsservice Kista

Fastighetsservice Kista för en tryggare morgondag

Varför anlita PIMA för fastighetsservice i Kista?

Serviceföretaget PIMA är en branschledande leverantör av fastighetsservice i Kista för företag och BRF:er. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer så ni får tid över till det som är viktigt för er!

Professionell service

  • Kundanpassade service- och lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
PIMA levererar professionell fastighetsservice i Malmö.

Få en kostnadsfri offert på fastighetsservice i Kista

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad fastighetsservice i Kista efter era behov. 

En av våra lokalvårdare rengör byggnad.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad fastighetsservice i Kista sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är företaget ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige. Vi präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.medarbetare i rena och säkra arbetsmiljöer av PIMA här med fastighetsservice i Malmö.

Öka trivseln

En fastighet ska vara en plats att trivas på. Här ska människor vilja bo, arbeta eller umgås – och självklart känna sig trygga. När din fastighet eller ditt flerbostadshus är välskött och har bra service resulterar det också i att du får nöjda boende och hyresgäster.

Att sitta i BRF-styrelse eller äga fastigheter kan vara tidskrävande och utmanande. Därför tycker inte vi att själva fastighetsservicen borde vara det. Du förtjänar att lägga ditt fokus på verksamheten och dina åtaganden i stället för att behöva oroa dig över klottersanering, fönsterputs och att hålla ordning i soprummen. Denna inställning har format PIMAs tjänster inom fastighetsservice i Kista. 

 
fastighetsservice i Malmö, fönster- och fasadtvätt med ultrarent vatten

Värna om fastigheten

En fastighets främsta uppgift är såklart att få människor att känna trivsel och trygghet – hemma eller på jobbet. Men en fastighet handlar inte bara om människorna som rör sig inuti fastigheten. Den är mer än bara lokaler, trappor, lager, soprum och förråd.

För att allt ska fungera som det ska krävs det en professionell leverantör av fastighetsservice i Kista såväl invändigt som utvändigt. Välvårdade fasader, vackra utemiljöer och rena återvinningsstationer ökar fastighetens attraktionsvärde. På sikt bibehålls således även fastighetens ekonomiska värde.

Så tar du del av vår fastighetsservice i Kista

När PIMA levererar fastighetsservice i Kista tilldelas ni en kontaktperson som ansvarar för regelbundna kvalitetskontroller just för att ni ska kunna fokusera på ert primära fokusområde. Flera kunder väljer att kombinera denna tjänst med våra Facility Services såsom kaffe, vending, frukt eller växtservice. 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över fastighetsservicen av era utrymmen? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör ett intag.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar vår säljare en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Fastighetsservicen levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att kicka igång fastighetsservicen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar en professionell samt auktoriserad fastighetsservice. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

lokalvårdare torkar av fönsterbräda med vår fastighetsservice i Malmö.

Utbildad personal

Serviceföretaget PIMA har varit verksamma i över 45 år och är idag kunskapsledande vid leverans av fastighetsservice i Kista. All personal utbildas regelbundet via vår egna digitala utbildningsplattform som lever upp till kraven som ställs av SRY, Servicebranschens Yrkesnämn. Allt för att säkerställa att alla leveranser av både vår fastighetsservice i Kista och övriga tjänster sker professionellt och enligt rutiner.  Vi är även stolta över att vara ett auktoriserat serviceföretag. Detta ger trygghet, både för våra anställda och dig som kund. 

En hand som lyfter upp jord

Miljövänlig och auktoriserad fastighetsservice i Kista

Alla våra leveranser där bland fastighetsservice i Kista är kvalitetssäkrade enligt 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 för att minska vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Vi jobbar enligt tydliga rutiner och metoder vid fastighetsservice i Kista för att värna om miljön.  

Eftersom vi ansvarar för miljön kan du som kund luta dig tillbaka och få tid till annat. Detta medan vi utför en professionell fastighetsservice som är skonsam för Kista, naturen, städarna och – inte minst – de personer som vistas i utrymmena. Som auktoriserat serviceföretag har även våra anställda kollektivavtal.

miljövänlig fönsterputs och fasadtvätt - Fastighetsservice i Malmö.

Vill du veta mer om vår fastighetsservice?

Kontakta oss idag så tar en av våra säljare kostnadsfritt fram en kundanpassad lösning för fastighetsservice i Kista utifrån era behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg