Höghöjdsarbete

Rent, trivsamt och säkert på jobbet

Säker och kvalitetssäkrad Höghöjdsarbete

Företagsstädning kan betyda olika saker. Det kan innebära att ert kontor ska vara rent och snyggt när ni får besök. Eller att era fastigheter ska ha rena fönster och entréer fria från grus slask så att ingen halkar. Eller att er matproduktion ska vara hygieniskt ren. Oavsett så säkerställer PIMA att ni alltid har en ren, trivsam och säker miljö för er verksamhet.

Företagsstädning för myndighetskrav eller för att spegla verksamheten

Företagsstädning kan ibland handla om att uppfylla myndighetskrav men det är alltid en möjlighet att visa upp vad verksamheten står för. En ren, säker och fräsch miljö påverkar besökares totala intryck av verksamheten. Dessutom påverkar det medarbetarnas prestationsförmåga – för att inte tala om välmående och kunders lust att handla. Att hålla allmänna och gemensamma ytor samt arbetsplatser rena är dessutom ett effektivt sätt att minska smittspridning – såväl som sjukfrånvaro – under influensatider.

Företagsstädning och rengöring till olika branscher

Vi har ett komplett utbud av tjänster inom städning och rengöring till företag och verksamheter. Trappstädning, kontorsstädning, butiksstädning, livsmedelsstädning eller industristädning, regelmässigt eller tillfälligt är några exempel.

ISO certifierade och Auktoriserat serviceföretag

Ni kan alltid vara trygga i vissheten att alla våra tjänster är ISO-certifierade för kvalitet och miljö och att vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal.  Kunskapsnivån hos vår personal är hög och serviceglädjen genuin. Hos oss får du ett professionellt bemötande på alla plan, samtidigt som resultatet lever upp till förväntningarna. Vi är dessutom ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi tycker också att det är viktigt att du får utrymme att på ett naturligt sätt lyfta fram eventuella önskemål och förbättringsförslag.

Kompletterande tjänster till medarbetarna och verksamheten

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt och verksamhetens hjärta. För att du ska vara fri att göra ditt jobb behöver allt runt omkring flyta på som det ska. Förutom att städningen skall fungera så ska det finnas ett gott kaffe, kalla drycker och frukt eller chokladbit lagom till mötet. Dessutom så har ni eventuellt behov av support till kontoret och verksamheten som också ska fungera. Allt detta är viktigt – vare sig du ska ta emot kunder, hålla en workshop eller ha en spontan avstämning med kollegorna. Läs här om våra Facility Services som tillsammans med företagsstädning bildar en helhetslösning för arbetsplatsen och verksamheten. 

Tjänster inom fastighetsservice

Fönsterputs

Fasadtvätt

Klottersanering

Golvvård

Storstädning

Avfallsrum och övriga utrymmen

korridor kontor

Kontakta oss

Senaste om städning

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg