Lokalvård Täby

Vi hjälper er skapa en bekymmersfri miljö i Täby med våra lokalvårdslösningar

PIMA ditt naturliga val för ökad renlighet på arbetsplatsen - Lokalvård i Täby

Vi är branschledande när det kommer till lokalvård i Täby. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer så ni får tid över till det som är viktigt för er.

Vi erbjuder: 

Professionell lokalvård: Vi skapar skräddarsydda lösningar för lokalvård som är anpassade efter era behov. Med över 45 års erfarenhet inom branschen kan ni lita på vår expertis för att leverera förstklassig service och Facility Management-tjänster som passar alla typer av verksamheter.

Utbildad personal: Vårt team består av professionella med höga yrkesspecifika kunskaper som regelbundet uppdateras genom utbildningar i vår egen digitala plattform. Med en stark vikariepool kan vi säkerställa kontinuitet och tillförlitlighet i vår leverans.

Kvalitet och hållbarhet: Vi är ISO-certifierade inom miljö och kvalitet och auktoriserat Serviceföretag. Genom att systematiskt arbeta med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande strävar vi alltid efter att upprätthålla högsta standard och bidra till en hållbar framtid

Lokalvård i Täby

Samarbetet med Serviceföretaget PIMA för lokalvård i Täby innebär mer än bara rengöring – det innebär att ni tilldelas en dedikerad kontaktperson som övervakar varje steg av processen. Genom regelbundna kvalitetskontroller säkerställer vi att varje detalj är perfekt, så att ni kan fortsätta fokusera på er kärnverksamhet. Men det stannar inte där – för att öka trivseln erbjuder vi också Facility Services som kan inkludera allt från kaffe och frukt till växtservice. Hos oss är det enkelt att skapa en harmonisk arbetsmiljö där varje aspekt tas om hand med omsorg och precision.

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över er lokalvårdslösning i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad lokalvård i Täby. 

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Täby som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

Se alla inlägg