Lokalvård Järfälla

Briljant lokalvård i Järfälla: vi brinner för att skapa enastående miljöer

Vi hjälper er öka trivseln och renligheten i Järfälla - PIMA

PIMA är branschledande vid lokalvård i Järfälla. Vi ökar renligheten och trivseln i era miljöer så ni får tid över till det som är viktigt för er. Hos oss ingår alltid.

Professionell lokalvård

Välkommen till vårt företag, där vi erbjuder kundanpassade lokalvårdslösningar med över 45 års erfarenhet inom branschen. Vi strävar efter att leverera förstklassig service och Facility Management till alla typer av verksamheter. Oavsett om det gäller kontor, butiker eller andra lokaler, kan du lita på oss för att hålla din arbetsplats i toppskick och skapa en trivsam miljö för alla.

Utbildad personal

Hos oss möter du professionell personal med djupa yrkesspecifika kunskaper. Vår personal utbildas regelbundet genom vår egen digitala utbildningsplattform för att säkerställa att de håller sig uppdaterade och levererar service av högsta kvalitet. Dessutom har vi en stark vikariepool, vilket garanterar att vi alltid kan tillhandahålla kontinuerlig service av hög standard även vid eventuella frånvaron

Kvalitet och hållbarhet

Vi är stolta över att vara ISO-certifierade inom miljö och kvalitet samt vara ett auktoriserat Serviceföretag. På vårt företag arbetar vi systematiskt med arbetsmiljöfrågor och strävar efter ansvarsfullt företagande. Genom att följa höga standarder och riktlinjer kan du lita på oss för att leverera hållbara och pålitliga tjänster.

en av Pimas lokalvårdare utför kontorsstädning i Stockholm

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Järfälla som helt utgår från era unika behov.

PIMA ett professionellt städföretag.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA levererar auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Järfälla sedan 1978. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Idag är vi ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i Sverige, alltid präglade av hög kompetens och innovationskraft  – med hållbarhet i fokus.

Varför är lokalvård viktigt?

För att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö så är lokalvården central för verksamheten. En ren atmosfär motiverar medarbetarna att vilja prestera samtidigt som det skapar en behaglig känsla. Framförallt är en god lokalvård i Järfälla avgörande för att minska smittspridningen och värna om medarbetarnas hälsa. Den upprätthåller även företagets profilering när kunder, besökare eller framtida personal vistas i era lokaler. 

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går lokalvård i Järfälla till?

När ni väljer oss för er lokalvård i Järfälla tilldelas ni inte bara en leverantör, utan en dedikerad kontaktperson som fungerar som er personliga dirigent för renhet och trivsel. Genom regelbundna kvalitetskontroller säkerställer arbetsledaren att varje yta glänser, vilket låter er koncentrera er på ert huvuduppdrag utan distraktioner.

Men varför stanna där? Om ni vill lyfta er arbetsmiljö till nästa nivå, kan vi även inkludera en rad Facility Services – allt från förstklassigt kaffe till uppfriskande fruktleveranser eller till och med växtservice för att ge ert kontor liv och färg. Hos oss är möjligheterna oändliga och vägen till en trivsam arbetsplats är smidigare än ni tror. 

Här nedan är 3 steg för hur processen går till

 

Steg 1 - Kontakta oss

Är det dags att se över er lokalvårdslösning i era lokaler? Klicka på kontakta oss eller fyll i formuläret längre ner på sidan. En av våra säljare kontaktar sedan dig och gör en kundanalys.

Steg 2 - Platsbesök

Här kommer vi ut till dig som kund för att förstå och identifiera era behov. Därefter presterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

När ni accepterat vår offert är det dags att starta leveransen. Vår personal kommer till era lokaler enligt överenskommelse och levererar professionell samt auktoriserad lokalvård i Järfälla. 

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg