Lokalvård Eskilstuna

Lokalvård i Eskilstuna för en tryggare morgondag

Dags att öka trivseln och renligheten på arbetsplatsen? - välj PIMA

Serviceföretaget PIMA är branschledande inom lokalvård i Eskilstuna. Vi förbättrar renligheten och trivseln i era lokaler, vilket ger er mer tid att fokusera på det som är viktigt för er.

Professionell lokalvård

  • Kundanpassade lokalvårdslösningar
  • Över 45 års erfarenhet inom branschen
  • Förstklassiga tjänster inom service och Facility Management för alla verksamheter

Utbildad personal

  • Professionell personal med höga yrkesspecifika kunskaper
  • Utbildas regelbundet i vår egen digitala utbildningsplattform
  • Stark vikariepool

Kvalitet och hållbarhet

  • ISO-certifierade inom miljö och kvalitet
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Vi jobbar systematiskt med arbetsmiljöarbete och ansvarsfullt företagande
PIMA levererar fönsterputs med repteknik

Vill du veta mer om oss?

Ta kontakt med oss idag för att få ett kostnadsfritt offertförslag för lokalvård i Eskilstuna som utgår från era behov och preferenser.

Vilka är Serviceföretaget PIMA?

Serviceföretaget PIMA har sedan 1978 levererat auktoriserad och ISO-certifierad lokalvård i Eskilstuna. Idag är vi ett av de mest välrenommerade serviceföretagen i hela Sverige, som alltid präglas av hög kompetens och innovationskraft. Bland våra kunder finns välkända varumärken, men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Vi levererar professionell lokalvård – med hållbarhet i fokus.Lokalvård med fokus på trygghet och trivsel

Varför är lokalvård viktigt?

Lokalvården är en central del i att skapa en miljö som är trivsam och trygg för er verksamhet. Det skapar också en motivation hos era medarbetare att prestera, samt en behaglig stämning på arbetsplatsen. En väl utförd lokalvård motverkar även smittspridning och värnar om allas hälsa på er arbetsplats. Anlitar ni ett professionellt serviceföretag för leverans av lokalvård, bidrar det även till att upprätthålla företagets profilering när kunder eller besökare vistas i era lokaler.

kontorsstädning i malmö av våra professionella lokalvårdare.

Fördelar med att anlita lokalvård jämfört med egen regi?

I egen regi krävs det en hög kompetens för att uppfylla de krav och starka rekommendationer som finns när det kommer till lokalvård. Beställarorganisationen behöver vidareutbilda sig ständigt för att ha den rätta kunskapen. Utöver detta krävs det även att lokalvårdarna utbildas kontinuerligt, och att det finns en stark vikariepool vid sjukdomar. Detta skapar i sin tur högre overhead-utgifter och att den totala kostnaden för lokalvården ökar otroligt mycket.

Genom att anlita en professionell och seriös lokalvårdsleverantör i Borås, kan du som ansvarig sänka kostnaderna och vara trygg med att allt följer överenskommelserna.

Grön växt vid fönster

Vad säger våra kunder?

PIMA ställer alltid upp med bra service och kort varsel. Det arbetet som dom gör åt oss är både våra kunder och vi väldigt nöjda med.

Hög kvalitet. Genomtänkta processer. Seriöst.

PIMA: en leverantör som gör allt.

Jimmy Eklöf

Sedan ett år tillbaka har PIMA tagit hand om städningen på vårt kontor i Malmö. Städningen ställer höga krav på metodiken, då vi investerat i fina trägolv. Redan från dag ett insåg vi att valet av PIMA varit rätt, dels med resultatet, men också i dialogen mellan oss. Öppenhet, flexibilitet och delaktighet har lagt grunden för ett lyckat uppdrag.

Claes Sunebring

Country Manager

Vill man ha den bästa tänkbara servicen, expertisen och tilliten till ett företag är Pima ett självklart val. Sedan start har Pima levererat och uppfyllt våra önskningar och behov. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att hjälpa till. Vi kan inte tänka oss några andra än Pima! Ni är bäst, tack!!!!

Michaela Fröberg

Office Manager Gears of Leo

Hur går lokalvård i Eskilstuna till?

Efter att ni anlitat Serviceföretaget PIMA som leverantör för lokalvård i Eskilstuna, så tilldelas ni en kontaktperson. Denna person ansvarar över lokalvårdarnas arbete i era lokaler. Arbetsledaren åker även regelbundet ut och gör kvalitetskontroller för att se till att allt går korrekt till, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Känns det som att trivseln behöver öka ytterligare? Då finns möjligheten att utöka er leverans med våra Facility Services! Dessa tjänster kan exempelvis inkludera vending, kaffe, frukt eller växtservice. En helhetslösning för er verksamhet – svårare än så behöver det inte vara!

 

Steg 1 - Kontakta oss

Behöver ni se över er lokalvårdslösning på arbetsplatsen? Klicka på ”kontakta oss” eller fyll i formuläret längre ner på sidan. Efter detta kontaktas ni av en av våra säljare och en kundanalys görs.

Steg 2 - Platsbesök

Vi åker ut till dig som kund för att ytterligare kunna identifiera vad era behov är. Efter detta presenterar säljaren en offert till dig som ansvarig.

Steg 3 - Lokalvården levereras

Efter accepterad offert är det dags för leveransen att starta. Vår utbildade personal kommer till era lokaler och levererar auktoriserad samt professionell lokalvård hos er i Eskilstuna.

Lokalvård som rengör på djupet

Lokalvård för alla verksamheter

Vi levererar lokalvård i Eskilstuna till privata samt offentliga verksamheter, inom olika typer av områden med olika mål. Serviceföretaget PIMAs auktoriserade lokalvård finns där för att säkerställa miljöerna samt frigöra tid åt verksamheten. Oavsett om lokalvården sker i en skola, på ett kontor, lager, laboratorium, renrum eller industri- och produktionsverksamhet så kan du alltid vara trygg med att den utförs på ett korrekt sätt.

Låt PIMA utföra lokalvård i Eskilstuna och fokusera på er kärnverksamhet

Flexibel och innovativ lokalvård i Eskilstuna

Det har blivit allt mer vanligt på en arbetsplats att de anställda blandar distansarbete med kontorsarbete. Lokalvård på hybridarbetsplatser är bekant för PIMA, och vi justerar löpande lokalvårdslösningarna efter era specifika behov. Oavsett så vet vi att kontoret fortfarande spelar en nyckelroll för att hålla uppe företagets kreativitet och laganda.

Det är viktigt att arbetsmiljön är säker och trivsam för att motivera medarbetarna att komma till kontoret, och det krävs smarta metoder samt ett ökat fokus på utsatta ytor för att minska eventuell smittspridning.

 

ett välstädat konferensrum

Intresserad av att se över er nuvarande lokalvårdslösning?

Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri och anpassad lösning för er lokalvård i Eskilstuna!

Yrkesutbildad personal inom lokalvård

Vi utbildar vår personal

Det är alltid viktigt för oss att skapa de bästa förutsättningarna både för dig som kund och våra egna medarbetare, och utforma en hållbar samt långsiktig lokalvårdslösning. Just därför utbildas vår personal regelbundet i PIMA-gruppens egna digitala utbildningsplattform som lever upp till de krav som ställs enligt SRY, Servicebranschens Yrkesnämnd. Som auktoriserat serviceföretag har alla våra medarbetare även kollektivavtal vilket är en trygghet för både dig som kund och våra anställda. 

 

sveriges bästa serviceföretag

Vi skapar en attraktiv arbetsplats

Med vårt stora fokus på trygghet och trivsel kan vi utforma den innovativa arbetsmiljön som er verksamhet förtjänar. Detta bidrar även i längden till att attrahera och motivera framtida anställda att vilja jobba för just er. PIMA levererar en hållbar lokalvårdslösning som främjar er verksamhet – helt enkelt.

PIMA erbjuder tjänster inom repteknik vid fönsterputs. För en hållbar rengöring av dina fönster.

Hållbar lokalvård i Eskilstuna

PIMA värnar alltid om att minska både vår egen och våra kunders klimatpåverkan. Detta gör vi genom något vi kallas för “Hållbart företagande”. För att se till att våra lokalvårdsleveranser alltid håller högsta nivå är vårt ledningssystem ISO-certifierat för miljö och kvalitet. Vårt jobb pågår ständigt för att minska vårt klimatavtryck och värna om miljön. 

Professionell lokalvård Eskilstuna

Kontakta PIMA idag!

Kontakta oss redan idag så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag på lokalvård i Eskilstuna som helt utgår från era unika behov.

Relaterad läsning ur kunskapsbanken

En lokal med många gröna växter.

Blogg

Vad innebär begreppet Facility Service?

Blogg

I takt med att företagens behov utvecklas så blir Facility Service allt viktigare för att säkerställa en effektiv och välfungerande arbetsmiljö. PIMA djupdyker i vad facility service innebär.

Se alla inlägg