Vill ni effektivisera städningen till en lägre kostad?

I och med coronakrisen har allt fler företag behövt vidta åtgärder för sina kostnader och hygien. Då ställs ofta frågan om man kan kombinera säkerställd renhet och hygien med en lägre kostnad? Svaret på den frågan är ja, absolut! Så här kan PIMA hjälpa er med effektivisering av städningen:

Effektivisera städningen genom ökad hygienen och minskade kostnader

Covid-19 har bidragit till att flera företag har behövt sänka sina kostnader. Samtidigt som hygienen och renheten blivit viktigare än någonsin. Vi på PIMA gör det möjligt att uppnå både en sänkt kostnad och en förbättrad hygien genom att effektivisera städningen.

Effektivisera städningen

För att effektivisera städningen under covid-19 kan man minska antalet städtillfällen per dag, öka ytdesinfektionen av tagytor eller använda en kombination av båda. Till exempel kan man minska städtillfällerna för toaletterna på kontor där hälften valt att arbeta hemifrån. Eftersom det då vistas hälften så många personer än vad det vanligtvis brukar. Istället kan man fokusera på att desinfektera tagytor där folk befinner sig som mest. En sänkt kostnad med hjälp av effektivisering av städning.

Över 40 års erfarenhet

PIMA grundades 1978, av makarna Pirkko-Liisa och Matti Vihtari. Under dessa åren har vi upplevt lågkonjukturer och kriserna som till kommer med det. Vi vet vilka åtgärder som behövs för att kunna fortsätta företaget framåt och vi vet hur man ska hantera dem olika situationerna. Vill du läsa mer om PIMA och vårt arbete? Isåfall kan du klicka här.

PIMA finns här för att säkerställa renheten, trivsamheten och tryggheten på arbetsplatsen. Oavsett vilket läge ni befinner er i så finns PIMA här för att hjälpa till. Klicka på knappen nedan för att boka ett telefon- eller onlinemöte med vår nykundsansvarig.

BOKA ONLINEMÖTE

För att ta del av kommande uppdateringar, tryck på länkarna nedan och följ oss på våra sociala medier:

Facebook

Linkedin

Instagram